26

ВВ

преди 13 години

Предлагам заплащането на народните представители и всички служители от МВР,МНО и Съдебната система да се обвърже с минималната заплата ,а не със средната...и тогава стойте та гледайте как бързо ще може всичко!!!ЗАЩО ГОНИТЕ И ПОСЛЕДНИТЕ ВЪРВАЩИ БЪЛГАРИ...ОПМНЕТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!

25

Анонимен

преди 13 години

Срещнали се на полянкапрабългарин и праславянкаТури вади, вади туринародили чукондури,хем космати ,хем брадатихем крадливи и ебливихем проклети ,мързеливимръсни , *** и страхливипрости, подли, уродливизлобни, нагли, завистливиТури вади, вади туримаршируват чукондурикомуняги, социалисти атакисти със чекистигорди кат червени глистина политбюро ратаипедерасти минетчии,на Русия ибрекчии ,Тури вади, вади туриатакуват чукондурив първа линия троглодитимафиоти, политици,следвани от ред мутантисал живеят от аванти,Знамената се развяватНеграмотност поздравяватТури вади, вади туриПобедиха, мама им - чукондури.

24

Анонимен

преди 13 години

Хитро.Оставиха минималната заплата без промяна за да не натоварва бюджета за чиновнически, милиционерски и армейски издръжки, но "диференцират" ставките, т.е. ще вдигнат на останалите плащането.В резултат - пак ще ви събират повече. Но ще ви осигуряват срещу тези пари по-малко.

23

Анонимен

преди 13 години

*** НАРОД *** ПРАВИТЕЛСТВО ХАК НИ Е .

22

Анонимен

преди 13 години

neznam za6to sme v evropeiskia sayz

21

Анонимен

преди 13 години

koq godina da 4akame zaplati ot 1000 i 2000 evro

20

Анонимен

преди 13 години

17 Боко догановият РОБ какво ли му е сготвил на барбекюто ??????

19

Анонимен

преди 13 години

КАКВА Я МИСЛЕХМЕ А ТЯ КАКВА СТАНА БЕ ТОТЮ ПАК СТАНИШЕВ ЛИ Е ВИНОВЕНМАКС.МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В ЕВРОСЪЮЗА Е 1400ЕВРО - ЛЮКСЕНБУРГ А МИНАМАЛНА 120ЕВРО- БЪЛГАРИЯ. ДА Е ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ "ГЕРБЕРОМЕРЧЕТА"

18

!

преди 13 години

Снимка: БГНЕС"България след 10 години ще изглежда като страна, в която всички ще искат да живеят, учат и останат".Това заяви министърът на финансите Симеон Дянков на заседанието на Съвета за обществени консултации към парламентарната комисия по европейските въпроси...xaxaaxaxaXAXAXA

17

Анонимен

преди 13 години

То заплатите, че няма да се вдигнат е ясно, дано данъците поне скочат повечко!Пак е файда!Браво!

16

Анонимен

преди 13 години

Ахмеде,Догане,клети на кого ни остави?Тия по 2 ни пъхат.Върни се,вече няма да правим така.

15

sd

преди 13 години

маде ин ***

14

До 12

преди 13 години

С акъл,бе братле:) Дето ни идва...отпосле:)

13

Ужас

преди 13 години

Не знам как я мислят тази работа, но всеки трябва да знае - минималната заплата в Гърция, която се разцепва от стачки и където цените в хранителните магазини са съизмерими почти на 100% с нашите, да не кажа някои по-евтини, та там МРЗ е 750 ЕВРО!!!! При нас е 120 ЕВРО и нямало да се вдига! Само в Румъния е почти като нашата, но пак с 10% по-голяма(144 евро), всички останали държави е В ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ПРИ ИДЕНТИЧНИ ЦЕНИ!!! ФАКТ! Ама за какво да се вдига, да не вземем да забогатеем... позор!

12

Анонимен

преди 13 години

Как стихнахме дотук?Как направихме така,че вкарахме вълка в кошарата,а мутрите в парламента?

11

Анонимен

преди 13 години

Мдааа,за сметка на това пък ще се увеличава броят на бедните,докато станат 98%. Браво,браво! Похвала!

10

Анонимен

преди 13 години

dobre de za6to evropeiskite strani vzimat takiva zaplati po 1000 i 2000 evro a nie balgarite vzimame po 200 leva nali i nie sme v evropeiskia sayz evropeskia sayz nevijdali kakvi zaplati vzimame

9

Анонимен

преди 13 години

Боко си урежда място където да избяга след следващите избори.Защото веднага след тях ще има акция"Герберски мутри".

8

666

преди 13 години

в 21 век в страна от европейския съюз минимална заплата 120 евро!?!?!?!?ние сме си направо държава от третия свят кой каквото ще да ми говори, 90 процента бедни и 10 процента супербогаташи... страшно много пари се откраднаха през тези 20 години, вместо с тях да беше изградена работеща икономика те отидоха в джобовете на мутрите и политиците!

7

мянков

преди 13 години

пари няма ние сме най-добре в европа пари няма