136

Мина

преди 13 години

Имаме много *** но защо.Една страна щом проституциятя е излязла на магистралата и навсякаде , то значи сме в бедствено полужение.Едвали тази *** е отишла да си прави кефа.Но тази проституция храни и таки ва като полицаите и общински съветници и много други.Това е една дълга верига която трудно ще бъде разкъсана.Болести като СИФИЛИС винаги е имало и ще продължава да има просто няма кой да спре тази проституция която е в целия свят.И вината винаги идва от безработицата. ПЕЗЕТЕ СЕ..

135

poohy

преди 13 години

до 127 - най-древната професия на жената е да събира корени и плодове, да щави кожи и да поддържа огъня - през матриархата, продължил с десетки хиляди години в повече от сегашния патриархат. С частната собственост се измисля институцията семейство - паралелно с него се създава прислойката на жени за удоволствие / жени робини/ - хетери, гейши, ***. В съвремието най-точното му наименование е "бяло робство" Да легализираш какъвто и да е вид робство е престъпление срещу човечеството!!!!

134

Филантроп

преди 13 години

Безпросветен и е**ив народ. Плодят се като зайци и живеят ден за ден. Ядат, пият и се веселят, а ние българите плащаме сметката.

133

Анонимен

преди 13 години

като гледам единствените *** тук сте ти и хасанчо ******чето

132

АХМЕТ

преди 13 години

НЗОК НЕ ДАВА ПАРИ НА ЛЕКАРИТЕ ЗА ПРОФИЛАКТИКА

131

Анонимен

преди 13 години

цървула си ти бе **нгал смрадлив и се вгледай в снимката -може да са *** и сестра ти. вие п**алите жени нямате ХА ХА ХА

130

TR-TURK

преди 13 години

V SAYTA IMA 138 DUCHI OT YAH NOMER 125 N- 127 SA CHISTI BILGARI DRUGITE SA BILGARSKI SIGANI TOVA E MNOGO YASNO SE VIJDA.SAMO DVAMA ISTINSKI BILGARINI IMA I PREPORICHVAM DA GI CHETETE DO OBYAT POSLE CHTE VI IZPITVAM VSICHKI SIGANI V SAYTA.

129

poohy

преди 13 години

Още преди да почета материала ми стана ясно, че са ***. Те здравеопазването го нямат за нищо. Лекарите дори асила не могат да им ваксинират децата срещу детските болести.

128

хасан

преди 13 години

ами появяват се хора, за разлика от теб, който цял ден надига ракията и гледа днес.бг, и сифилиса го прихванах от жена ти, която не си спомняше от къде го е прихванала, понеже им била загубила бройката, цървулче

127

Анонимен

преди 13 години

я появисе още един сифилистичен ***(***)

126

хасан

преди 13 години

До 135: Защото се опитват да подражават на северните си съседи от България:-DDDDDD и най-вече на теб

125

Анонимен

преди 13 години

И тук коалиция НДСВ иБСП на работа липсва ДПС изглежда и е излязал късмета.

124

Анонимен

преди 13 години

Истината за магистралната проституция е една : тя съзнателно се допуска и толерира. Иначе как да си обясним, че на Околовръстното шосе в София колите на сводниците, контролиращи застаналите наблизо ***, и колите на КАТ са на разстояние от стотина метра?

123

Анонимен

преди 13 години

Според мен има само едно спасение и то се казва моногамност, семейството, деца.Всичко останало е мираж и самозоблуда.

122

TR-TURK

преди 13 години

PROCHETETE N-125 TOVA E ISINATA NOMER125 E ISTINSKI BILGARIN HUBAVO PROCHETETE KAKVO E PISAL.

121

алах циганина

преди 13 години

що не се погледнеш в огледалото бе ***

120

Василиса Прекрасна

преди 13 години

То народната мъдрост най-точно е определила "Да би мирно седяло, не би чудо видяло"....Недоумявам що се карате и ругаете.... Жрици има навсякъде и всякакви ( нали това е най-древната професия) ... Проблемът идва от липсата на лекарски контрол, ниската култура и хигиенни навици... Спорът за легализацията на проституцията не е от вчера. Истина е,че сред клиентите им освен господа, на които са им слаби ангелите, има и хора с недъзи, които просто не могат да си намерят партньорки.

119

KU4E

преди 13 години

Освен проституция за разрастване на вен. болести има и ниската полова култура/ и не само полова!/ След като се прави секс по градинки и входове! Родителите не обръщат никакво внимание на половото обучение на децата си! Това е работа на родителите, а не на учителите!!

118

неделя

преди 13 години

Еми какъвто морала в държавата-такива резултати

117

Emil

преди 13 години

до TR-TURK.За теб мога да направя само едно, да ти пусна една песен "Ооо, колко си ПРОС " :)Или си я пусни сам.. дават я редовно по City :)