346

пенсионер

преди 13 години

подрепям тази теза - имаше пари за заплати, здраве и безплатни учебници за децата са безплатни от правителствата на бсп, а сега б.б. нищо няма да направи - обища завод за отпадаци да е готов за края на септември - нямаго, да му мислят пловдивчани с ***

345

Цецко

преди 13 години

е то това просто племе винаги ще избере по-дебелия. При Станишев поне имаше парички, а сега е сушааааааа....Ама на тоа прос народец това да живее мизерно му е любимото, та значи сега му е гот на народа. Мизерията е на шес! Баш за българи!

344

гласоподавател

преди 13 години

Сергей, про4ети какво мислим вси4ки ние за теб бе ***...Все още те плюем, сляп ли си?

343

Текумзе

преди 13 години

все пак е един от малкото за които не се чу да е крал.

342

текумзе

преди 13 години

дааам

341

ннн

преди 13 години

Винаги ще те псуват,но спокойно.....псуват всеки един от тази партия.

340

Bez promiana

преди 13 години

pak si e taka.......

339

Иванов

преди 13 години

Добре,че само са те псували Гейчо.Радвай се,че не са те пребили.Ти си пълно недоразумение в политиката.

338

Анонимен

преди 13 години

,но не по-готино от комунист-пожарникар-***-милиардер...

337

Майка ти

преди 13 години

Комунист - гей ,мноо готино ахахахахаа

336

365

преди 13 години

Ето това политическата класа на Б-я.Като се почне от Луканов,Виденов,Костов,Симеон,Станишев почти всичките тия минали през партиините школи на БКП и КПСС.Те не са учени нищо друго освен лъжат,мамят и крадът.И като се обърнем малко назад в прехода ще видим че,всички тия политици не са направили нищо градивно за Б-я,само грабежи,кражби и разрушения.За това държавата е на тоя хал и скоро няма да се оправи стая политическа пасмина която ни яха и маниполира както и е изгодно.

335

Анонимен

преди 13 години

Докога ще търпим червените *** и *** ?

334

teofil

преди 13 години

Станишев, с твоето дебелоочие и тапизам ,трябва да закусваш -ФЕНДОНА-за да успокоиш бьлгарския народ.

333

Анонимен

преди 13 години

До 331,Пич престани с подобни инфантилни твърдения.Та БСП и ГЕРБ са партии от едно тесто месени-до един са ***.Само не ставай смешен, като избирателите на ГЕРБ, според които ББ не бил комунист...

332

6666666

преди 13 години

dr. STANIWEV - NA NAM BALGARITE NI TRIABVA - OBEDINIEEEE - RAZEDINENIE SI IMAME DOSTATA4NO...- ; RAZDELIAI I VLADEI;...-TOVA LI E VAWIIAT PRIZIV...???...BLAGODARIA, AZ SAM BALGARIN I NIAMA DA GO IZPOLZVAM..

331

Анонимен

преди 13 години

Оставете го това недоразумение! По-добре вижте блога за Катрин Зита Джоунс, която е родена на днешния ден. Насладете се на красотата и чара й. Освен това изглежда, че е и интелигентна. Да й е честит рожденият ден, да е жива и здрава!

330

Анонимен

преди 13 години

Стига толкова де! Я вижте как му отива розовото и се порадвайте за човека. Мислете положително! Напълнял бил! Как няма да пълнее, сигурно яде от притеснение!

329

dedo

преди 13 години

Станишев, ако искате от столетницата да построите комунизъм, сутрин, обед, вечер - ОНАНИЗЪМ!

328

Анонимен

преди 13 години

И да лаете и да не лаете, нищо не може да направите. Властимащите ще живеят до + 100 докато обикновения гражданин ден за ден. Новият Световен Ред управлява със своите подопечни правителства по региони и държави. Даже мога да ви кажа, че като ви четат коментарите и изпитват кеф. Който е навътре в нещата знае за какво говоря

327

дан

преди 13 години

те пак те плюят