24

90721

преди 13 години

Извода е ясен!Сами може да видитв,че от толкова пачаври около себе си,единствената дето хваща окото е сръбкинята!Човека е футболист,зле е по география,а и вече са минали няколко години от развода им,идва да си търси пак хубавица!Не се скрънзете,а разкопчейте кисиите за едни цици,това си е добра инвестиция!Прескочете до "мола" за някои друг ***,намерете си 2-3 билета за националния и само остава да си развеете пачата на някое парти в "Син Сити",че оня БУХАЛ да ви види!!!

23

Анонимен

преди 13 години

На недоразведен мъж аз лично не бих се навила. Риска да ме мине евтино е доста голям.

22

;)

преди 13 години

Да идва ред на *** от български произход!

21

Анонимен

преди 13 години

ОООООООО при всички случаи ще има екшън със наша убавица......Дали с Преславчето или някоя чалга певичка времето ще покаже.

20

Eva

преди 13 години

goliama rabota, che ne sam vidiala - az ne analiziram, a ziapam otgore-otgore.vse pak v google izlizat mnogo po-priatni snimki na ukrainkata. tuk na poslednata neshto mi zaprilicha na Ioana Bukovska.

19

Курти

преди 13 години

Той човека още не е започнал работа те журналята вече го метнаха на скарата. Споко бе хора той е дошъл треньор да бъде не да си избира жена.

18

samo sinite

преди 13 години

Любопитно: На този ден през 1994 година Левски побеждава ЦСКА със 7:1 На 23 септември 1994 г. Левски побеждава ЦСКА със 7:1 в мач от есенния полусезон на първенството в "А" група. 35 000 зрители стават свидетели на рекордната победа на "сините" срещу вечния съперник. Двубоят се играе на ст. "Васил Левски", ръководен е от варненския рефер Димо Момиров. В мача Наско Сираков отбелязва четири гола, Даниел Боримиров - два, а един добавя Илиян Илиев със задна ножица. За ЦСКА вкарва Петър Михтарски з

17

soso

преди 13 години

Тоз е грозен,не ме кефи :)

16

Анонимен

преди 13 години

Скъпа, снимките не са 5 а 7.Пише даже " виж всички 7 снимки".Ама кой да погледне!)))

15

Анонимен

преди 13 години

4 брака, демек доказан семеен некадърник, ама БГ курвенцата ги нтересува само това, че има кинта и гледат да му се нанижат на ***! 30 000 месечна заплата за тоя сап бе?! Нормално ли е? И популиста Боко Тиквата не се изказа нещо, че не е нормално някой да взема повече пари от него, демек кинти за ритнитопковци ще има, а аз здравеопазвнае - НЕ! Как не разбраха, че БГ футбола е една бездънна яма за мналиване на парти, а накрая нищо! Баси простата гаменска териротия сме си!!!

14

...

преди 13 години

***, да виждаш едно бутноче "виж всички 7 снимки" ... ***, преди да се правите на ултра-мега оригинални помислете малко...Сръбкинята не е зле..ама нашата дето ще го хване ще е по-яка :))

13

прогноза

преди 13 години

Другото лято Матеус тържествено ще се ожени за Черната Златка или Емануела, а след 2 месеца ще разбере, че след сватбата тя е забременяла от Коко Динев... Съдба

12

Ам ам

преди 13 години

Чакаме го с отбора в "Син сити" - ех лайф ! Футбола ще почака.

11

Анонимен

преди 13 години

е че какво - накрая си намерил майстор-КАТА ,какъв е проблема в случая:))

10

Анонимен

преди 13 години

Имаш май нужда от очен лекар.

9

lili

преди 13 години

Lotar e mnogo krasiv muj!!!!!!

8

eva

преди 13 години

na poslednite 3 snimki e vse srabkiniata. kade vidia ukrainka, che i ti zaprilicha na Gibsanovata???

7

Анонимен

преди 13 години

Украинката ми мяза на оня *** *** на Гибсън. Особено на първата снимка, сякаш й е сестра.

6

655

преди 13 години

Toi shte si vzeme za bulka Azis.

5

ммм

преди 13 години

Украинката е мнооооого яка! Нищо чудно ,че и други са я топкали!!! А нашето дето ще му се метне и ще му скъси живота трябва да е по-хубаво от нея!