19

Анонимен

преди 13 години

Какъв Мечок, бе другарю?Не знам дали си наясно, но още по времето на Студената война, САЩ са искали да нанесат ядрен удар срещу СССР.Причината която ги е спряла е била тази, че не е имало възможност толкова голяма територия да се бомбардира едновременно без да се получи ответен удар.Ранно или късно тия в Русия ще ядат американски *** салам!

18

пипи

преди 13 години

Ахмед Закаев е толкова терорист, колкото Путин е кривоглед ***.

17

ДФГ

преди 13 години

ТОЗ ЩЕ ГО ДУМНАТ СЪС САМОНАСОЧВАЩА СЕ РАКЕТА КАТО ЕДНО ДРУГО ЧЕЧЕНСКО ПРАСЕ САМО ЛАМАРИНА ОСТАНА ОТ НЕГО И ТОЗЕ ЩЕ МУ ПОКАЖАТ ПРАВЕДНИЯ ПЪТ ,РУСНАЦИТЕ ГИ *** ЯКО ТЕЗИ ИСЛЯМСКИ ***...ПОЛЯЦИТЕ СЛОГУВАТ НА САЩ,НИЩО РУСИЯ ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ ЯДОСА И ЩЕ НАДИГНЕ МЕЧОКА ОТ ДЪЛБОКИЯ СИ СЪН...

16

за 24

преди 13 години

Китайците са на светлини години от технологията с която разполагат САЩ.Европейците са с 10 години назад.Това не си го измислям аз, а го пише в разни списания.САЩ дават най-много пари за оръжие в света.Всички страни от НАТО, Китай и Русия взети заедно не правят толкова големи разходи.Това само за себе си говори много.

15

за 20

преди 13 години

Путин е германски агент.Каквото му каже Меркел, това е.Какво направи Русия за Сърбия по време на кризата с Косово?Нищо, защото няма думата!Косово стана независимо и никой не пита Русия дали е съгласна или не.Това са фактите.Света се ръководи от Израел, която ще бъде следващата супер сила.

14

Анонимен

преди 13 години

Няма никакво значение дали някой е руснак или не. Важното е да бъде здравомислещ човек. А този е свиреп бандит.

13

за 17

преди 13 години

Аз работя с руснаци!Нямам нищо против обикновените хорица, всички те страдат както нас от тези продажни политици като Путин и сие.

12

Мен

преди 13 години

Чии *** лижат поляците ???????Май трябва да внимават защото скоро може да им се изпразнят без предупреждение.

11

Анонимен

преди 13 години

И българите мразим руснаците!

10

Анонимен

преди 13 години

И на Путин му дърпат конците от САЩ!Тоест Ционистите!

9

Салахадин

преди 13 години

Колко *** полски политик трябва да си,че да направиш подобна глупост?Драги поляци,когато отново се срещнат 2 от 3-те велики бойни нации на една река ( ние сме 3-тата световно призната) да не ревете пак!!Като ви изпозастрелят официерският цвят на обществото да не виете пак на умряло!!!Сами сте си виновни.Ама как ще ви го вдене другаря Путин не е истина.Всяка тиква си има опашка да знаете!!!

8

Анонимен

преди 13 години

Поляцитев толкова мразят русаците, че дори някой, който е пуснал атомна бомба в Москва да се укрие в Полша, пак ще се направят на луди и ще го "изпуснат"

7

Анонимен

преди 13 години

Ахмед Закаев е борец за свобода на чеченския народ от руско 6 вековно робство.

6

руснак

преди 13 години

до демократ п**ал нещастен,когато убият твоята сестра, брат,жена или майка чеченците предвождани от този *** закаев няма да пишеш подобни простотии , демократ скапан да ти е... ***...

5

---

преди 13 години

Убийците-терористи на невинни деца с бомби, заслужават най-строго наказание.

4

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

ТАКЪВ цирк с арестуване и пускане на чеченски терористи се разиграва не за първи път. Естествено под диктовката на САЩ. Затова заслужават, ако руснаците хванат Бин Ладен например, също да го пуснат под същия благовиден предлог.

3

демократ

преди 13 години

Руснаците може да си обвиняват, арестуват, разтрелват който поискат без доказателства, съд и присъда на тяхна територия, но тези сталинистки похвати не важат за светските бели държави какво е Полша.

2

Анонимен

преди 13 години

руснаците пипат елегантно

1

празник

преди 13 години

С това поведение западняците искаха да подразнят Путин,но няма да успеят Путин е велик Може би са му предложили някакъв чейнч,но той не се е съгласил и тези са го пуснали Жалка постъпка Путин е велик