204

Анонимен

преди 13 години

na tjah i palatki sa im mnogo v podzemni dupki da gi nastanjat, 4e da padat o6t4 po-dalboko marlia4i papla4

203

vida

преди 13 години

S 1 duma- CIGANIJ !!!

202

Ivo

преди 13 години

do 201 Nqkoj,a be 4ovek da ne jivee6 i ti v blok 20 ,kakyv izkusen pravopis samo, bra'4ed;-)))

201

BG

преди 13 години

*** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Имали са 700 години (дошли са с турците) да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Такива хора са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и огромен финансов ресурс.

200

zzz

преди 13 години

Добрият *** е мъртвият ***.Мамка ви долна, от запад могат да ги изгонят и да ги върнат тук, но и ние не ги искаме!За каква интеграция ми говорят, вече 120 години ги интегрираме. Те не искат да се променят и това е.

199

ямболийка

преди 13 години

ако ги слушате *** от тоя блок все са болни, без мъже/без жени, гладни, безработни, общо взето там семейства няма само вдовци и вдовици... как лъжат не е истина !

198

DES

преди 13 години

Тази сутрин гледах по новините как една *** от тоя блок реве ,че имала 8 деца,нямала мъж,работа,болна била гладна каде щяла да ходи,щяла да ни съди.... И ЩЕ УСПЕЕ М****** И..................!!!!!!!!!!!!

197

1331

преди 13 години

В нашата държава има политик които може да реши проблема и това е ГОЦЕ това са неговите избиратели

196

Nqkoi

преди 13 години

Жителите на този 20 блок са си виновни !! Я се огледаите колко такива панелки има в всички гардове ама не са така! дам обитателите не ги куртч да земат Арматурата от панелките или водопровидните тръби!! спрели децата си от Училияе така никога нама да с еинтегрират ТЕ САМИТЕ НЕ СИКАТ СЕ ИНТЕГРИРАТ !!! НО Е КРАИНО ВРЕМЕМ ДА ИМ СЕ ОБЯСНИ ЗАДУЛЖЕНИЕТО КЪМ ОБЕЩСТВОТО НЕ САМО ПРАВАТА!! ......

195

ямболийка

преди 13 години

Каньо Канев не е наред и това го знаят всички. Тези хора са предупредени от началото на годината, че ще се събаря блока, понеже сам ще падне. А ще падне заради тях, изтърбушили са всяка стена, всеки милиметър за желязо.

194

Gruppensturmfuhrer

преди 13 години

Единствено обособяването на резервати за *** ще ни спаси от тази напаст. За съжаление ще трябва да похабим малко земя, бодлива тел и много бетон за заграждения, но другия вариант е увеличаване на този тумор наречен ***. България, Чехия, Унгария, Румъния и Словакия имат един и същ проблем с това диво племе- време е за общ фронт и крайни мерки.....

193

Бай

преди 13 години

Е, като ни гонят, утре ловим самолета и ставаме парижанчета. Ще правим гости на Саркозито.

192

виол

преди 13 години

Гошо ,Гошо само каши Гошо правиш.

191

аз

преди 13 години

Да вземем пример от Саркози, много добро решение, а който е против моля да си ги вземе. Ако може веднага! Ако ли не това с изолатора е също вариант.

190

Кати

преди 13 години

Казваме в Евросъюза, че ще ги изселваме и който скочи от държавите-членки им ги запращаме на тях, да се оправят и да ги интегрират!!!

189

Къртача

преди 13 години

Блок 20 кърти мивки!в буквалния смисъл :))))))

188

123

преди 13 години

Когато са разбрали, че трябва да напуснат блока тези създания са започнали да трошат и къртят това, което е останало от изтърбушения и без това блок. Такива са - интеграция няма! Държавата да им дава по 500 лв. на калпак за стрелизация и да се приключва с това!

187

Еолинчето

преди 13 години

"Той посочва, че събарянето на блок 20 ще коства на общината не по-малко от 2 млн. лева и тя ще бъде принудена да плати обезщетения на собствениците на апартаменти заради безотговорното й отношение години наред към този имот и липсата на контрол " - аз викам да ги съди общината за това, че са разрушили блока - ДА ИМА ДРУГИ БЛОКОВЕ, КОИТО СА В ТОВА СЪСТОЯНИЕ. Дали някъде в някой договор, който са подпали не пише, че тр да се ГРИЖАТ за СОБСТВЕНОСТТА С ОТГОВОРНОСТТА НА ДОБЪР СТОПАНИН

186

Бойко

преди 13 години

Не само този блок, а всички панелни блокове трябва да се съборят, защото всички са опасни за здравето и живота на хората.

185

Решение

преди 13 години

Много просто....1: Всички "роми" отиват в изолационни лагери със спецален пропусквателен режим(В общият случай се позволява само да влизаш).2: Който иска да излезе, 2 години работи по строежи, за да си построи свое жилище. Децата, разбира се ще са с родителите си, при положение, че посещават училище. Ако не са на училище - обратно в изолатора.3: При нарушаване на закона/общ. ред и тн - Обратно в изолатора за мин. 5 години. Излизането след това пак става по общите уловия.Това е...