59

Анонимен

преди 14 години

от известно време не пуша, сутринта качих в колата приятел пушач който тъкмо си бе изпил сутришното кафенце с няколко цигарки, сега разбрах какво означава да миришеш на акита рано сутрин

58

Анонимен

преди 14 години

В момента пуша нещо такова! Посочените разлики са почти неоткриваеми, освен по една две съвсем малки жълти точици по някои от цигарите. Има малка разлика във "вкусовите усещания", но по неприятното е че "цапат повече" - пускат повече пепел, както при пресъхнала цигара. По-скоро са някакви отклонени от унищожаване бракувани или контрабандни партиди и в следствие на неправилното съхранение наистина са пресъхнали!

57

Контрабандист

преди 14 години

Хващаш някой,който отива на екскурзия до Истанбул и готово.Тютюна го продават в специални магазини на килограм.Или поръчваш на шофьорите,които пътуват постоянно до там.Или ако има турци около тебе,кажи на тях.Те ще ти доставят.

56

Анонимен

преди 14 години

А защо никой не предупреди за Станишев така-Внимание,фалшив министър-председател!!! И той се продава на много места в България,че и по света.Наподобява министър-председател,но се различава съществено по качество.И той беше с груб вкус,а за остатъчната горчивина не ми се говори.Тук обаче продуктът е перфориран за разлика от оригинала.Но пък също така е опасен за здравето и ъщо така никой не носи отговорност :)))Бой по *** до дупка!!!

55

Анонимен

преди 14 години

"Консумацията на подобен продукт е опасна за здравето, ..."Същото важи и за оригинала!

54

Анонимен

преди 14 години

А пък аз,отдавна съм на джойнт.Акциз не плащам никакъв,а и в държавата всичко виждам в розово.

53

смех

преди 14 години

Никой не му пука за тебе и твоите познати. Става въпрос за пари.

52

otem

преди 14 години

откъде го поръчваш, може ли линк или някакво инфо ?предварително, благодаря :)

51

.

преди 14 години

който пуши бяло виктори да ходи с лупа!няма никаква разлика в самите цигари май,а само една единствена -в герба.Обаче ви трябва лупа,това е положението!

50

;)

преди 14 години

Паля цигара и мадамите откачат! :)))

49

josh

преди 14 години

eh... ako toq koito e pravil falshivata kytiq znaeshe kak se slaga outline-a da e outside na nadpisa nqmashe da gi hvanat :D

48

анонимен

преди 14 години

едната кутийка е седяла повече на слънце ,това е разликата

47

пловдивчанка

преди 14 години

Добре че ги увеличиха тези цигарки,та и аз и повечето ми познати спряхме тази пущина!Браво на Дянков и компания,бравооооо!Дължа им едно голямо благодаря и поклон,без тях нямаше да се справя с порока.Да дигат всичко,барем и отслабна,направо ще го разцелувам по бузките това човече!Ще се справя и с килограмите и ставам нов човек!

46

zapp

преди 14 години

Познайте разликите на снимката!?

45

анонимен

преди 14 години

истината е че не могат да цоцат парички ,нали Дянков трябва да запълни дупките

44

Анонимен

преди 14 години

Тиквата и Флик като вдигнаха акциза,сега ми уващат оная работа.И аз си поръчвам тютюн от Истанбул.Духайте го изедници.

43

?!?

преди 14 години

Малката ми дъщеря ме попита веднъж " Тате, щом цигарите са толкова вредни, защо не ги забранят?" Как да и обясня, че нашата собсвтена страна печели от от продажбата на отрова, как фармацевтичните компании печелят от болестите и най-накрая как самите хора отказват да поемат отговорност за себе си и околните.

42

Анонимен

преди 14 години

Да бе! Верно ли е опасен! Не може да бъде! Цигарите са опасни?!?!?! Фалшивите???

41

Съветник

преди 14 години

Не пушете:- Ще живеете по-зле ! Цигарите прецакват организма и се чувствате постоянно отпаднали. - Ще живеете по-кратко ! Всяка цигара съкращава живота. Факт !- Ще живеете по-бедно ! Всяка кутия цигари е -няколко лева за вас и + няколко лева за някой мошеник, които ви проидава отрова !

40

експерт

преди 14 години

ПУШЕНЕТО СЕРИОЗНО ВРЕДИ НА ВАШЕТО ЗДРАВЕ,но бандерола ще Ви предпази!ХРАНЕНЕТО Е ОПАСНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ВОДИ ДО ЗАТЛЪСТЯВАНЕ,но Дянков се грижи за вас!!!