76

Българин

преди 13 години

73 - все си мисля, че ФК Дузпа трябва да се казва отборът, който получава по 20-25 такива в едно първенство и по 4 в един мач. И тоя отбор май носи сини фланелки.Поиграйте си със статистиката и направете сметка колко дузпи са свирени за ЦСКА и за лефски последните 10 години - съотношението сигурно ще е 1:5.Явно някои вече живеят с твърдото убеждение, че срещу ЦСКА дузпи не се свирят, дори ако защитник счупи и двата крака на червен нападател в наказателното.

75

преди 13 години

Ц(*КА Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

74

ФК Дузпа

преди 13 години

Яловите армейци вече играят не за победа, а да си изпросят 11-метров наказателен удар ЦСКА трябва да бъде прекръстен на ФК Дузпа, тъй като явно червените не могат да вкарат гол по друг начин. Яловите армейци вече играят не за победа, а да си просят наказателни удари, с които да компенсират слабото си нападение и калпава лятна селекция.Тази вечер срещу Литекс половин дузина армейци се пробваха да си спечелят дузпа, такава не получиха и сега съдията ще им е виновен.

73

осман

преди 13 години

не се заяждайте на червени и сини а се обединете срещу дпс -бфс управлението фенове-***!

72

Българин

преди 13 години

70 - защото вие имате настояще и бъдеще. Ако ще ЦСКА да бъде не закрит, ами и заличен от статистиката, вие пак ще си останете същите ***.Дори и за последните 20 години ЦСКА пак има по-големи успехи от Кенефски, защото успехчета срещу ПетрЖалка, детският отбор на Удинезе, Киево или Уникум, не могат да се мерят с победи срещу Ливърпул, Ювентус, Байер или Динамо.Ливърпул, Ювентус... вие и насън не можете да ги биете, камо ли наяве...

71

Анонимен

преди 13 години

Абе българите ще викат за българският отбор.За другите не знам.

70

Българин

преди 13 години

Изказванията на подуенските *** са показателни. Те са доволни от малоумното ръководство на БФС, защото им подарява титлички и им дава всевъзможни привилегии. Много важно, че целият ни футбол е в колапс и вече и Черна гора се гаври с нас - това не ги интересува, защото са ***, а не Българи.А и националът, как така, като *** са толкова силни и велики, най-добрите Български играчи, дори и последните години, неизменно излизат от ЦСКА ?!? Бербатов, Марто, Стенли... срещу Гонзо ***.

69

Анонимен

преди 13 години

Гледай настоящето и бъдещето !Ама, като нямате такова? Затънали сте в дългове,дела и скандали!Наместници на Гърнето и Праховеца в Перник посетили арбитъраСъдията Стефан Спасов е притискан от хора на "Титан" в родния си град Перник в началото на седмицата, разкриха от миньорската Мека . Операцията по съветването на арбитъра е била ръководена от наместника на боклукчиите Първан Първанов.

68

фес

преди 13 години

На Исмет Инюню няма да се знае кой е домакин. Бешикташ или Ц(*КА. Навсякъде ще има червени флагове с полумесец. Може да започнете мача с молитва към вашия общ Бог

67

Българин

преди 13 години

63 - това Гонзо ли го е измислил?Той, героят с черните прашки, има сериозен опит от турци и *** секс, затова като се върна от Анадола - тичаше като Си ТриПио.

66

армеец

преди 13 години

Аз пък да питам червеноармейците-кога аджеба тоя панчаревски колос,от когото треперят всичките европейски грандове ще играе на пролет в евротурнирите.Явно съдийството и в европа е тотално против вас.За това-долу Платини и незабавна оставка не цялата евроцентрала!

65

Анонимен

преди 13 години

С колко ще паднат червените от Бешикташ?Според мен с 0:9.

64

осман

преди 13 години

боби михайлов подсъдим със покровителя си ахмед доган!

63

Българин

преди 13 години

61 - и кога, ако сме паднали заслужено и защото сме слаби, сме скачали на садията?На вас, *** мръсни, ако не ви свирят две СЪЩЕСТВУВАЩИ дузпи, света ще опищите, защото сте свикнали да ви дават дузпи и без да ги има !!!Подуене ще кандидатства за книгата на Гинес като единственият отбор, срещу който не е свирена дузпа ТРИ ГОДИНИ, и единственият отбор, получил 26 дузпи в един сезон, както и единственият, за който са свирени 4 дузпи в един мач.Без садиите вие сте НИЩО вече 20 години !!!

62

0-8

преди 13 години

Шум се вдига край Босфора-на чорбата цепят двора.Ето - Гьоре бей пристига и дупето си повдига.И боецът е сломен, анусът му цял червен.*** свинките отзаде, турчин свинско чак прояде.И чорбата стене кански, в акта полов мюсюлмански.Фес отзаде Гьоре лашка, прасчото върти опашка,дупи се на задна прашка в нова епопея БЕШИКТАШКА

61

Българин

преди 13 години

58 - само че за разлика от нас, вие нямате и спомени. Затова още се гордеете, задето са ви шибали в групите на ШЛ с 1:17.То и да се върнете мислено в миналото - какво ще си спомните? Антверпен (от 3:1 в 85 мин. та до 3:4), Люцерн и Беверен.

60

Анонимен

преди 13 години

оууу анонимния, 600 човека от пловдив могат да се вдигнат да ходят някъде, само като Ботев стигне четвъртфинал на евротурнирите, be real:)Я се съберете 20 човека пред БФС, я не - и ще сте все пияни ***-скинари, които са отишли там само заради конфронтацията. То че в БФС са мафия е ясно, но това са пак на боклукчиите глупостите - ореваха всичко, щото нямат извинение, че отборът им е слаб и пада, за което са виновни само те. В другите 5 мача, дето имат 7т. общо, пак ли съдията бе виновен?

59

седем-едно

преди 13 години

Ходих да ритам и изтървах мега зрелището, но последните 15 минути, които гледах се отвратих дори повече от обикновено, че съществува такова гнусно изчадие като ЦФКА. Превърнали са се в типичната селска сбирщина, която самo псува "Спасов к.р", "Дузпа", "А ти стоиш и к.р ми държиш" и мощни "уууу" и "еееее" и крещи "Мафия".Почувствах се все едно съм на гостуване на село, а не, че някъв отбор играе в центъра на столицата ти, на нашия стадион.СМЪРТ ЗА ЦЕСЕКА

58

Българин

преди 13 години

19 - а според мене е жалко да си фен на Подуене - пролетта да се радваш на купени титли, есента да ревеш, когато еленовъди, пчелари, колхозници и скиори те унижават, жалко е да носиш името на най-големият Българин, а звездите на отборът ти да правят трансфери в Анадола, защото никъде другаде не ги искат и половината фенове в агитката ви да са ***.Жалко е да се получаваш пристъп на амнезия, когато вечният ти съперник бие Ливърпул, Динамо, Байер като гост, защото твоят отбор е унижен от БАТЭ.

57

Анонимен

преди 13 години

Живей си със спомените! С тях ,СЕГА не се играе...Затова сте на 9-то място и на косъм да ви изхвърлят от "А" група!