92

ДО91

преди 13 години

ПО ДОБРЕ НА ДАНЪЧНИЯ СЕГА ,ОТКОЛКОТО ПОСЛЕ КАТО МЕ ИЗГОНИ РАБОТОДАТЕЛЯ - НА АРМЕНСКИЯ ПОП

91

до Жорж Ганчев

преди 13 години

браво човече много точно го каза!!!!!!!!!!!!!!!!*** НАРОД СМЕ

90

Жорж Ганчев

преди 13 години

Ние сме малък, но изумително *** народ. Убедих се от коментарите. Как да ви се набие в плебейските главици, че може да си изпържите работодателя и той да го духа, ама много преди него - вие ще духате докато ви се завие свят.Но пък, никой не е виновен. Тичайте при данъчните. Заслужавате си всяка секунда от скапания живот след това.

89

Анонимен

преди 13 години

КОГАТО ОТКРИВАШ ФИРМА ,ТРЯБВА ДА ИЗИСКВАТ ДА ДЕКЛАРИРАШ И МУЩЕСТВОТО СИ ,А Д А ВИДИМ ПРИ ЕДНА ФАЛИРАЩА ИЛИ ЗАКРИВАЩА СЕ ФИРМА - КОЛКО ИМУЩЕСТВО ИМА ПРИ ЗАКРИВАНЕТО Й ,САМО ТАКА ЩЕ ОБХВАНАТ НЕЗАКОНО ЗАБОГАТЕЛИТЕ С ДЖИПОВЕ ЗА ПО 100 000 ЛЕВА ,С ВИЛИ И ПАЛАТИ

88

Замислен

преди 13 години

Някой по долу каза нещо много смислено. От страна на бизнеса. Когато започнат да те притискат така жестоко, просто замразявай всичко. Освобождавай работниците, да не си създаваш проблеми. То рано или късно, някой ще се усети, че държавата отива към фалит. Съсипете и малкото останали работодатели. Те ще се оправят. Предприемчиви са. Ама тези *** работници, които много лаят сега да му мислят. Като не могат да си платят тока - да рецитират, че имат права.

87

Анонимен

преди 13 години

до87: абе ако глобата е и за работника 10 000 лева ,да видим кое ще избереш

86

до 84

преди 13 години

Грешка. Просто все повече хора ще работят без договор. Не знам как чиновниците не могат да проумеят, че няма пари. Колкото и да тръскат - НЯМА.

85

Анонимен

преди 13 години

кой се е върнал? кой е тоя дето ще остави заплата 10х повече и ще дойде да спонсорира мутрите в ***? ако не си наясно мога да ти обясня че е достатъчно да живееш в тая пумийна държава и вече си СПОНСОР НА МУТРИТЕ! заплатата на президента в бг е 20х по-ниска от тая на обикновен лекар в англия например! така че не ми говори смешки..

84

Бачкатор 81

преди 13 години

Какви услуги бе мен. Дай някакъв пример. Нещо полиция ли, нещо здравеопазване ли, някаква смислена администрация ли ? Поне един пример дай.

83

Анонимен

преди 13 години

до74: осигуровки трябва д ас епалщат ,лошото е че минималната заплата е 240 лева ,но кажете ми кой работи за толкова пари -никой ,но на минимална с е осигуряват над 500 000 души ,ако се вдигне минималната ,то няма д а има нужда от никакви проверки ,всички ще си даваме паричките щем не щем ,ама само дянков не иска да разбере че с вдигането на минимума ще напълни хазната -(без да съм икономист)

82

az

преди 13 години

Хубаво е да има проверки,препоръки и съвети от тези органи лошото е че те те гледат като се едно си престъпник и гледат да те глобят само и само зада могат да си усигорат сопствените си заплати!!!!!!!СМЕШНА РАБОТА

81

Мургина

преди 13 години

Я си плащайте. Какво ми се усуквате. Ще ви построя пътища. Някога. Важно е сега да си плащате роби !!!

80

Анонимен

преди 13 години

тези неща са донякъде резултата от сивата икономика, 20% по малко се внасят данъци а се търсят после на 100% под формата на разни услуги

79

Охранител

преди 13 години

Не се оплаквам бай Иване. То като виждам какви пътища се построиха когато си плащахме - просто нямам думи. И едни права, едно чудо ... нали се сещаш като отидеш в болницата, че е все тая дали си си плащал или не.

78

Анонимен

преди 13 години

една птичка пролет не прави, но като цялото ято мислят като теб се вижда вече резултата

77

Охранител

преди 13 години

Абе, да чукам дърво - още никой не е одупил. Ако ти стиска - ела опитай.

76

бай Иван

преди 13 години

обаче и ти не трябва да се оплакваш че дъжавата не прави нищо за тебе, не се оплаквай че няма пътища, че няма здравно осигуряване трай и си работи, и като те уволнят не си търси правата

75

до 73

преди 13 години

Това е положението пич. Ако искаш !!! Нещо насила да са те дърпали ? Не са, нали ? Ако пък не харесваш такива условия - стой си в къщи. Данъчните ще те хранят. С шоколад завит от един марамот ...

74

гурбетчия

преди 13 години

Жалко е,че бирниците не са с характер като моя!Тъй както се правиш на "мъж",така ще те надупя пред обекта,който охраняваш,че после трудно ще намериш мехлем за дупето си !

73

Охранител

преди 13 години

Що ? Ако изпея работодателя си, и той фалира, респективно остана без работа, в болницата ще ме носят на ръце, а ? Да де - на ръце ще е , ама с краката напред.Въобще ни ми ги разправяй тези. Тези, които са много смели - да си съдействат на данъчните. После само да не се чудят защо ровят из кофите.