558

asd

преди 13 години

Ама това че живееме в такава скапана държава,не значи че "гражданите"или "селяните"са виновни!Това дето тук го има никъде по света го няма!Всички сме виновни защото го позволяваме.Защо си задаваш въпроса към "гражданина"?Задай го към друг и в друга медия.Да не забравяме,че името на статията е "Две земетресения от 3,5 и 3,3 по Рихтер разтърсиха София",а не "Защо в БГ нищто не е наред!",или "Кой е гражданин и кой не?!?"Спрете се най-сетне!

557

АЗ СЪМ

преди 13 години

ТАКЪВ СЪМ!

556

хуху

преди 13 години

2012 иде хахаха :))

555

зет-заврян

преди 13 години

сутринта дойде тъщата........с гръм и трясък

554

Martin

преди 13 години

3,6 по Рихтер...голяма новина еййййй, ама нали е в центъра на вселената София...

553

Анонимен

преди 13 години

Аидеееее изпопада новото строителство .....

552

дфс

преди 13 години

Гражданино днес е имало земетреение и в близост до Панагюрище , защо никъде не е отбелязано, вчера за подобно бе бетсвие от най-голяма степен :Цял екранndc.geophys.bas.bg/BULGARIA2010-09-10 12:05:26Lat: 42.59; Lon: 24.08; Depth: 0kmMag: 2.3

551

Анонимен

преди 13 години

А па я съм си приготвил едно вързопче до вратата, с шише домашнярка, глава лук и самун ляб, и га друсне пак рипам навън и ми дреме на гегата... Нека друса, нека вее ич на к _ _ а ми да не е...

550

12-45

преди 13 години

Земетресенията в София се различават от земетресенията в провинцията!Но не защото софиянци или провинциалистите са по-прости или по-умни!Просто София е най-големият град в страната, и е нормално да бъде един от най-застроените! Нормално е в столицата да има най-много високи сгради, най много държавни и обществени постройки, най-много комуникационни съоръжения и т.н. И в следствие на това е нормално в София да има най-много разрушения, пострадали и жертви след земетресение!Те това е разликата

549

Илиянка

преди 13 години

Ама мн сте зле всички! Как може да говорите София, провинция, граждани, селяни... Затова сте селяни!!! Ама като сте тука ви е грижа, нали??? Като тръсне цяла България (понеже не е много голяма), ще ви видим колко стувате и дали ще ви е грижа дали е било в София или Силистра!!!

548

zorder

преди 13 години

На провинциалистчетата незнам къв им проблема, аз го усетих и не беше никък слабо пък вие си изсипвайте диалектнити промблемчита тука... Ако ви се случи на вас което не ви го желая трябва да ви ви кажа че трусовете не бяха леки..

547

чик чирик

преди 13 години

щом от 3.5 степен падат комини и "няма ЗНАЧИТЕЛНИ щети", мобилните оператори пълен блокаж (трябва да ги осъдят за това), смятай какво ще стане при 5-6та степен - погром и тотална паника! защото 3.5 си е едно смешно малко земетресение. бил съм при 5.9 в Атина преди 11г. и знам какво става.... да не дава Господ.

546

Анонимен

преди 13 години

не мисля, че някой ви е сложил ножа на гърлото и ви кара да гледате новините и да слушате какво става около СЕЛАТА ви :) ... който не му изнася, да не гледа ... какво сте запуфтяли тука не мога да схвана... какво ви пречи ... не знам .. ;d жалка история ... разбирам да не беше в България да се цепите колкото искате така... въпреки, че всички сме хора и трябва да се интересуваме за проблемите и на другите, дори и в момента да не ни засягат лично нас !

545

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера, що за комплексирани сте вие всички селяни, толкова ли сте прости ... какво значение има дали земетресението е в София или в Силистра, Пловдив,Враца ?!?!? нали е в България бе простаци такива ... леле колко сте жалки, да завиждате, че по новините говорят за земетресенята в София, а не за провинцията... да ви кажа хич не е за завиждане ... :) да беше хубаво, да завидите ... и не говорете, че ви занимават с глупости, с тия малки трусове не се знае какво ще стане!!!

544

Гражданин от село

преди 13 години

Колкото и да се карате кой къде го е раждала майка му - дали на нивата или край жълтите павета - като ви тръсне по-яко, изобщо няма да ви подбира по произход.

543

X-RAYS

преди 13 години

da da da epicentar narodnoto sabranie 8-9 stepen!

542

Анонимен

преди 13 години

Кво се плашите бе, Бат Бойко сутринта е вдигал щанги и ги е изпуснал без да иска!

541

PSP

преди 13 години

А бе, *** ***, какво е общото между природен катаклизъм, местоживеенето и самочувствието????!!!??? Мно'о си ***, бре!!!

540

Xelian

преди 13 години

Аз съм от Пловдив и по принцип мисля че софиянци имат прекалено голямо самочувствие, но мисля че е нормално да се говори за земетресение пък било то и слабо, когато епицентърът му е в центъра на София. Следващото може да не е. А и нали медиите тряя да си имат работа.

539

до 599

преди 13 години

2012-та !