98

Ома

преди 13 години

Борисов, как се ръкувате, усмихвате и проявявате завидна учтивост с Станишев, и в същото време се подготвя вод на недоверие? Как преди години ЕС не искаше мутра за кмет на София, а Първанов се изказа лаконично: "Ние ще се оправим с това."Беше кмет 4 години. Гледахме 4-годишен цирк. Метро, улици, детски градини, метро, улици и т.н. Сега е същият цирк но министерски. Та колко от членовете на ГЕРБ са бивши комунисти и социалисти?

97

Анонимен

преди 13 години

не знам за кой провал говори простия пожарникар-за замразените заплати и пенсии похарчения фискален резерв галопиращо увеличаващи се цени акцизи и данаци нарастваща битова престъпност увеличаваща се безработица.здравеопазване и образование в колапс замряла икономика и ако това не е провал здраве му кажи. иваило е нашия боико простттттт човек държава не може да управлява стана ясно да върви да рита топка или да играе тенис че ни омръзна от неговия безконечен пиар

96

въпрос

преди 13 години

Защо от БСП наричат Бойко комунист и толкова го мразят? Ако беше наистина комунист червените нямаше ли да го подкрепят? има нещо шизофренично бившите членове на политбюро да обвиняват в комунизъм и да обиждат на "Тато" (който им беше кумир и лидер 45 години). Метафорично казано: Все едно вълка да обвинява агнето в агресия и да го нарича "мръсен вълк" ?! Мисля си, че има причини БСП да мразят ГЕРБ и Бойко - защото единствен той им врътна кранчето, а от това най-много ги боли на Позитано 20!

95

батето

преди 13 години

Как за кой ще гласуват ?ОСТАВКА и Батето Президент!Тоя *** със сините венци трепери от страх батето да не стане президент за това не подкрепя вота!"Всяка жаба да си знае ***, пардон, гьола." o Иван Славков по адрес на военния министър Николай Свинаров. * "Не ми говорете за САЩ. Такава държава за мен не съществува. Аз закрих САЩ, те вече са само военен полигон и производствено предприятие." * "Като стана президент парламентът ще се състои само от мен и още един. Няма да харчим пари. Ще бъде само един стол и той ще бъде с дистанционно управление.""Аз съм Владимир Илич Ленин. В досието си Владимир Илич за професия е посочил журналист. Аз още пазя картата на СБЖ и пазя много хубави спомени от международния дом на журналиста в "Дружба". Само жена ми да не разбере. Освен на СБЖ, аз още съм член на Интерпол, Европол и много други организации.""Срещу фашистите ми е било най-трудно, просто защото не съм се засичал с тях." * "Не аз се ожених по сметка за Людмила Живкова, а тя за мен, за да получи софийско жителство - нали баща й е от Правец." * "Оставете ме на мира, защото жена ми е много бременна.""Повече няма да стъпя в САЩ. Те са едно предприятие, а не държава. Пък и ми се ходи там толкова, колкото на американския посланик в село Лиляче. Нека дойде тук да ме интервюира, няма да му искам виза." o + Припомняне: Консулската служба на САЩ в София отказа да даде виза на Иван Славков, защото той не пожела да се яви на интервю.Подобно е отношението му и към управлението на страната. Според него управлението е "като опитите на "откривателката" Олга Лепешинска - от счупено яйце да се създаде живот". "Правителство няма. За мен е обидно да наричам Иван Костов Джомолунгма в политиката въпреки дълбокото ми неуважение към него в сравнение с Бойко. Простият ми житейски опит го налага това", добавя Славков.Бившият шеф на олимпийския комитет и футболния съюз твърди, че вицепремиерът Симеон Дянков е изпратен да учи във Виена по програма на фондация "Знаме на мира".

94

Д1

преди 13 години

Определено не и аз ГЕРБ.Като дойдат новите избори ще избираме.Защо си мислите, че няма алтернатива ? ГЕРБ е с най-много депутати не заради брилятните си идеи и компетентноста, а зараи наказателният вот спрямо предните. ГЕРБ са на власт защото си служат с езика на омразата.

93

Аз

преди 13 години

Проблемът на българската политика винаги е бил, че докато едни говорят, други работят, отбелязаха от партията на Борисов. Лошото е, че от партията на ББ са от тези, които говорят.ГЕРБ приема всяко разумно предложение, което ще помогне за по-доброто управление на държавата в условия на икономическа криза, Интересно кой от ГЕРБ има акъл да оцени кое предложение е разумно...

92

Атака

преди 13 години

Искам да кажа, че много от хората коит не харесват Бойко са:- хора които са крали, но нега не могат- турци, то е ясно защо го мразят- хора които винаги са недоволни и мразят корупцията, но те самите я подкрепят, както и мразят нарушителите по пътищата, но самите те карат с превишена скорост и дават рушвети!- хора с нисък морал- хора от мутренските контингенти, без които искат да имат много пари, без да се трудятНяма кой друг да ни отърве от комунистите и наглеците в момента!

91

Анонимен

преди 13 години

Параноична шизофрения!

90

vini

преди 13 години

До всички вие които плюете по премиера.За разлика от вас аз му пожелавам успех Само напред честните и доблесни българи които милеят за родината си и живеят в нея ви вярват.Този който само реве и се жалва не му вярвайте той лъже просто е свикнал да краде и затова му е криво .УСПЕХ

89

Калина

преди 13 години

И за кого ще гласуваш тогава? Изредиха се всички и всички се ос***аха.Хайде! Казвай!Ама май само си чешете крастата тук.Кажете, де! Ето, има нови избори.За кого ще гласувате тогава????

88

Дядото ( 1891 )

преди 13 години

Бойко,момче ,защо се правиш ,че не си от наще ?

87

до 88 - Ома

преди 13 години

Поредният Наполеон.

86

Анонимен

преди 13 години

А ти не разбра ли че БСП е проект на Сатаната, а аз съм главнокомандваща междугалактическа лесбийска армия!!!

85

до 77 - Ома

преди 13 години

Трябва, но Борисов не си е предал партийната книжка.Първо да я предаде, после да забрани бившата си партия - законово.

84

Ъ-ъъъъъ!

преди 13 години

А не са ли по-*** тия що се,се пребоядисват (като тебе)??!!!

83

човек

преди 13 години

бсп не е с амнезия , затова трябва отвреме навреме да се вслушвате в гласа на опозицията , щото тя е коректива на управляващите . от 20 години пророци вещаят края на бсп . оттогава доста нови партии се превърнаха в политически лилипути . социалистическата и социалдемократическата идеология са доказали бъдещето си . не бъдете надменни , господа от герб . иначе и вас ви чака политическа смърт . народа не прощава и ако не веднага след три години ще ви зашлеви . вие не уважавате генетичния материал.

82

Д1

преди 13 години

Искам си парите !

81

К.-Х. Щаер

преди 13 години

Хора като г-н Борисов ме карат да се чувствам наистина щастлив!!!Успех г-н Премиер!България Ви вярва!

80

Ома

преди 13 години

Вие не разбрахте ли, че Борисов е комунист - БКП - БСП. Не си е предал книжката, за да се възползва от защитата й и "перестройката". Как 20 години живее с една жена, която за същият период печели около 1 млрд.? За тези 12 месеца управление на ГЕРБ не осъзнахте ли простата истина, че ГЕРБ е проект на БСП и задкулисно ги защитават. Колко осъдени министри има за 12 месеца? Чак толкова слепи да сте ...

79

Антон Кутев

преди 13 години

Другарите все още имат парички и ще ги използват до последната стотинка, за да се върнат на власт. Плаща се на младежи, за да пропагандират в червено и да плюят по всяка стъпка на правителството. Има оборудвани "медийни центрове", в които денонощно се следи интернет обществото и се взимат мерки да се нагнетява напрежение. По заглавията и стила ще познаете кои са поръчковите сайтове/журналисти/коментатори. Интересно само догодина като минат местните и президентските избори кво ще чинят другарите?