18

Анонимен

преди 13 години

Вчера гледах за съдия,когото не могат да призоват за разпит,при условие,че всеки ден се среща по коридорите с призовкарката,не знае болестта заради която е отсъствал-веднъж дископатия,втори път камък в бъбреците...А тук тия господа си бяха повярвали,че са недосегаеми.Шуменските съдии в мотивите си, бяха написали такива небивалици,заклеймяваха прокурора,че е дръзнал да се усъмни в невиността на мамините дечица,които са завършили елитната езикова гимназия,следователно не могат да убиват...

17

Анонимен

преди 13 години

Благодаря ти ,Франция, че направи възможно възмездието да стигне убийците!Почивай в мир,Мартине:),твоите убийци наай-после са в затвора!

16

zzda

преди 13 години

Emigrantite ve4e ne bqgat , a se spasqvat !

15

zhka

преди 13 години

И аз така мисля. Даже 3 години са много, ако работят - ще ги освободят, а почерниха цяла Фамилия!Жалко за Борилски, за неговите родители и близки!

14

Демократ

преди 13 години

Това е пълна подигравка! Правителството трябва да подаде незабавно оставка! В демикратичните държави такива ги осъждат на смърт. В УСА тия *** щяха да се пържат на електрическия стол. Само в *** България може да се случи такова нещо! Оставка на правителството и нови избори!

13

Анонимен

преди 13 години

франция ги осъди и притисна и нашите за осъдителни присъди....франция подгони ***,че не спазват законите...франция ни освободи сестрите от либия...........просто размисли.

12

КОИ????

преди 13 години

А кой ще накаже съдиите, освободили Ивайло Дражев от Бургас, който в изпитателен срок уби двама???

11

гошко

преди 13 години

и аз това питам "Потресена".......но в тази страна БГ - не се носи отговорност за взет подкуп........особено СЪДИЯ...........и наистина добре, че Франция се намеси та си получиха заслуженото тези "мамини синчета"-лошото е, че имам съмнение дали ще лежат но това е друга тема и "мнооого пари".......

10

Потерсена

преди 13 години

А съдиите,които с лека ръка решиха миналата година,че тия са невинни, КОЙ ЩЕ НАКАЖЕ???? А, КОЙ??! Колко мъка и чувство за несправедливост са причинили на роднините на това хубаво момче?! Що за *** трябва да си, за да нанасяш удари с нож до безпаметност?! И защото бащите са някакви "важни клечки",да смяташ,че възмездието няма да те настигне! Какво човешко падение! СМЪРТ ЗА ТАКИВА,не затвор! Дано никога да не си намерят нормално място за сън и живеене! Дано да ги преследва образа на това момче!

9

Елица

преди 13 години

точно така, аз съм точно за това, ама кога ли ще се въведе....

8

БГ Темида

преди 13 години

Добре че беше натиска от вън иначе нали знаете крилатата фраза "Освободен поради липса на доказателства".....Браво на Френските наблюдатели не на нашите съдии!!

7

ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

преди 13 години

ДА БЕ ДА.СЛЕД 3 ГОДИНИ ГЕОРГИ ЖЕЛЯЗКОВ И СТОЯН СТОИЧКОВ ШЕ БАДАТ СВОБОБНИ.ПИТАЙТЕ СЪДА И ТЕХНИТЕ РОДНИНИ.ВСИЧКО Е ТЕАТРО ЗА ПРЕД ЕВРОПАТА.

6

Елица

преди 13 години

а дано е окончателно, да не излязат утре на свобода, че да не им е тежко на душичките!!! Скапана държава! За убийство- убийство!

5

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Браво за тази сраведлива осъдителна присъда на разглезеното богаташко синче и неговия лакей. Но жалко за убитото момче, двата гада след 13-14 години ще излезат за примерно поведение, но жертвата ще си изгние гроба...П.П. и стига с тези глупости за Първанов, съдиите и комунистите. става дума за углавно престъпление. дано ви доиде акъла най-сетне...

4

Анонимен

преди 13 години

хм, 36 години звучи добре; че е за двама звучи зле

3

Анонимен

преди 13 години

Браво!Европа гледа и натиска за реформи!Така трябва!

2

Анонимен

преди 13 години

Не бързайте да се радвате. След съдиите на Първанчо най-корумпирани са пазачите и шефовете на затворите.

1

jjj

преди 13 години

Браво! Супер новина!