273

Анонимен

преди 14 години

Наистина трябва да четеш история. И стига с тези комунисти. Това вече е сигурен признак за наличието на маниакално-депресивна психоза, което означава, че няма да е лошо да се направи един преглед на 4-ти километър.

272

Чичо от село

преди 14 години

Дянков е зает с продължението на филма "Ало, ало". Той продължава да е хер Флик, а за ролта на Хелга е поканена Цецка...

271

kolekcionera

преди 14 години

на тази ще и ходи фото с ляв и десен профил в Сливенския и обезателно номерче

270

InLine

преди 14 години

Това ти ли си? Червени ми другарю? Не се оприличавай с него, той не го заслужава.... Тогава още е нямало червените. Чети история кога са започнали бедите народа. Преди 100 години след като се пръкнаха комунистите....

269

kolekcionera

преди 14 години

стига сме се занимавали стази *** ккккккк къде е Дянков да почерпи по една пица одавна не се е появявал

268

Чичо от село

преди 14 години

Не се нарича акане, а инвестиране. Да заповядат на моята нива...

267

InLine

преди 14 години

Аменхотеп IV (Ехнатон), син на Аменхотеп III. Царувал, по данни на Манетон, през 1424-1388 г. пр.н.е., като първите шест от тях заедно с баща си. Аменхотеп IV се опитва да сломи могъществото на старата аристокрация, тясно свързана с култа към тиванския бог Амон-Ра, а също и с местните номски култове. Опирайки се на средния слой от населението, на т.нар. немху, той нанася удар на тиванското жречество и старата аристокрация, а след това провъзгласява новия държавен култ към бог Атон.

266

kolekcionera

преди 14 години

зимата къде щте акат гладните

265

ПИТАМ

преди 14 години

Кои бе,Ахил-"хора от народа",много общо и неконкретно...Кажи как ще ги опознаеш и намериш тези ХОРА???Ако имаш някой предвид-давай имена!!!Така ще изберем,ще издигнем...де знаеш кой струва от Камарци или от Долно ***!!!Като химерите на Томас Мор!!!

264

Чичо от село

преди 14 години

Тъй, тъй, чоджум. Народа... Нови избори... И като се събудим на другия ден - чаршафът отново наврян в ......

263

Калин

преди 14 години

гърбавите комунисти са с поведениепроституиращи политически шменти!сбирщина от комсомолци, бивши комунисти и прочие ***!която обеснява нещата вече десетилетия!тази *** облужва партийни интереси - лобистки кръгове и прочие офшорни зони на комунистическата мафия!БСП/ДПС не са им опозиция!Те са заедно, знаете ли, че в Шуменско гърбавите начело с местните бабаити и министърА - КОМСОМОЛСКИ ДЕЕЦ найденов са облужили ДПС и техните фирми, като са ликвидирали Горски стопанства, а бонусите за ДПС!

262

Ахил

преди 14 години

В България ,а и извън нея аз познавам много по кадърни и умни хора от тия сега управляващите ,но те не искат да се занимават с политика и може би са прави.

261

Пуйка

преди 14 години

Това също ти прилича!КОНСТ.-ти го съкрати така ,нали???Коя е неправилната дума и какво общо има намаляване броя на депутатите със скандалите и парламентарните групи??!!Важното е да плямпаме нещо!Борисов ли увеличава броя на депутатите??!!Добре,че са такива доморасли политици като теб,че да светнат на всички ни-очевадните истини!!Това с брояна депутатите се върти от 4 години в медийното и политическо пространство,добре,че беше ТИ ДА СЕ СЕТИШ!!!

260

Ахил

преди 14 години

Веднага ще ти отговоря---Народа.Правим нови избори и избираме хора от народа ---дето не са свързани с мафията .Знам ,че е трудно ---но това трябва да стане .Честна политика се прави от честни хора и истинса политика се прави от истински политици.

259

kolekcionera

преди 14 години

11 китаеца ни стигат за 6 месеца щте сме Швейцария

258

Чичо от село

преди 14 години

По снимката по-скоро личи че е социално слаба. Дай да и отделим едно прцелче на морето.

257

Руми

преди 14 години

Неправилно употребена дума ,не на място .И само ще допълня ,че първото което искам е намаляване броя на депутатите. Справка -другите държави. Повече на патки не отговарям.

256

питам

преди 14 години

Хайде като всички сте така нахъсани-кажете :Кой искате от утре да Ви управлява??Добре,пада Бойко с *** си....Идва кой?Министър председател?Министри?Избройте ги,моля!!Ще съставим примерен кабинет!

255

Ахил

преди 14 години

Тогава тия от Герб са егати мошениците---лъжат народа,че са против шуробаджанащината ---и Лъчо Мозъка си остана депутат ,и ония дето фалшифицираха закони в държавен вестник и тая сега дето назначи дъщеря си и тя -----Герб хвърлят прах в очите на хората.

254

kolekcionera

преди 14 години

само като и гледам снимката личии и че е джепчиика .навремето бяха черно бели а сега са цветни