163

za 154

преди 13 години

Tezi tuk sa divi seliani, edinstvenoto koeto iskat da nau4at kak e da praviat vodka ot taburetka , kato onezi alkoholici v rusia:))

162

za 162

преди 13 години

Nick-a ti otiva mnogo.........

161

Моше

преди 13 години

Вече почвам да мисля, че ББ е съкратено от Бойко Бехар. Много наше момче е той

160

Буров

преди 13 години

Евреин не дава, а само взема.

159

Анонимен

преди 13 години

за 154Ей, ***!Ще ти дам мюсюлмански проблем!Палестинците ли са окупирали Израел?Май е обратното!Вие искате да завладеете света и затова се стремите да насаждате омраза между християните и мюсюлманите!Вие сте терористите, който събориха двете кули, вие поставяте бомби и обвинявате арабите! Ама каквото и да правите Исус ще се върне и Сатаната ще бъде победен!Амин!!!

158

158 Любомирчо

преди 13 години

Не говори моля те на едро - най-мразени били евреите. НЯКОИ евреи, искаш да кажеш. А какво ще кажеш за НЯКОИ БЪЛГАРИ, дето и сами себе си намразиха та се пукат по всички шевове. Времената стават други, първите последни, последните първи,, агнето ляга до лъва... Лъв, ЛЕВСКИ, три лъва, български лев. Такива ми ти работи.

157

Феликс

преди 13 години

до Любомир,Това е сложен въпрос, аз доста съм мислил по него. И отговора не мога да го стисна в това малко постче.Едно мога да ти кажа - аз не утвърждавам, че еврейте са ангели небесни....Има мръсни *** колкото си щеш. Но има и много свестни и умни ... както навсякъде.Сътрудничество с Израел не означава дай сега да се побратимяваме,нека всеки да си пази ревностно интересите... но без ирационална омраза...

156

Анонимен

преди 13 години

Болшевицката революция е правена именно по протоколите (на Сионските мъдреци).Хитлер е убивал евреите именно както Талмуда повелява (холокост означава - жертва богу (дявола)).Индиянците в Америка също са изпитали на гърба си Талмуда (евреите имат голям принос в избиването им).

155

Анонимен

преди 13 години

"България има ясни позиции по въпросите, касаещи междудържавните отношения, сигурността и мира, не само в рамките на Европейския съюз, но и извън пределите на Общността."Евреите сипят похвали, защото имат интерес, иначе ни презират наравно с всички християни - за евреина има само хора(евреи) и животни(гои) - всички останали.

154

Любомирчо

преди 13 години

Феликс ще ми се да ти вярвам ама цялата история на човечеството те опровергава. Искам едно нещо да попитам защо еврите са най мразени от всички народи по света.Дали е случайно

153

До Феликс

преди 13 години

Разбира се, че може да има изгода от сътрудничество, но до момента само измамници, като Чорни, ГАД Зееви и тн., от евреийски произход са се подвизавали в родината ни. Явно тези които могат да помогнат не се интересуват, а само измамници и престъпници.

152

Анонимен

преди 13 години

Шалом, ГОЙ ,ние се върнахме за да ви покажем демокрация и да приложим на практика съветите на Сионските мъдреци.За повече информация ,справки в ивицата Газа и Голанските хълмове.

151

Ачо

преди 13 години

Тиквю и Цеца винетката, ще си броят крадените от българския народ милиарди, а ние обикновенните хора ще мизерестваме. ОСТАВКА НА ТЪПАТА ТИКВА.

150

Феликс

преди 13 години

до Иван:Вместо да пръскаш отрова си помисли ако си патриот - каква изгода може да получи България от сътрудничество с Израел.Според мен напълно осезаема:1. Израелският опит да се исползва за решаване на *** и мюсюлманския проблем.2. Внедряване на модерни технологий.3. Испозване на дипломатически коридори за добиване на различни отстъпки от САЩ.4. Исползуване на израелски бизнес модели за стимулиране на економиката.5. Туризъм от Израел.

149

Любомирчо

преди 13 години

Това за мен е капакът на всичко никога повече ГЕРБ. Държавата в момента се продава на на "елфите".Никое правителство до сега не е било толкова нагло. По добре хляб и вода от колкото приятели с тези. Американският Еврейски Конгрес е една от най гнусните организации в света. Виновна за милиони убити......

148

Анонимен

преди 13 години

Маймуняк, ВЪН от България, ходи да лижеш еврейските и американските ***!!!

147

Анонимен

преди 13 години

Тая ***, злобна ***, що не вземе да се гръмне. Простотията при тиквата, край няма!

146

Анонимен

преди 13 години

Ти луд ли си?Тия същите на снимката са си направили Холокоста за да си направят държава!Просто са избили обикновените еврей, защото при тях който е беден той не е нужен!

145

ivan

преди 13 години

Еврайската общонст в САЩ ще ни подрепи в геноцида, който се провежда над българският народ и в изкупуването на чудесната ни родина от израелците.В случай че нямаме нагледен пример - просто вижте какво става с палестинците в собствената им земя.Истински холокост!Държавен израелски тероризъм, подкрепян от САЩ.Шайка международни терористи ни подрепят, чувствайте се поласкани!

144

Анонимен

преди 13 години

От 1989 г. очаквам България да потърси по-тесни връзки с Израел, защото евреите са водещите икономисти в Европа и Америка, а България е единствената страна, която защити евреите и ги спаси от нацистките лагери, но за съжаление не привлякохме сериозни еврейски инвеститори, а измамни фирми. Дано наистина Б.Б. успее да осребри доброто отношение на евреите от старото поколение, които помнят историята и са склонни да направят сериозни инвестиции в България.