231

добавен от: до Хю

преди 13 години

Ти знаеш ли, че ако се върне това гражданство, България ще фалира, защото работещите 'селяни' ще си отидат и няма да има работна ръка. Никои не отива от добро в София, всеки търси хляб.

230

е

преди 13 години

Правилно казано!!!

229

e

преди 13 години

Жалко за дядото! Лека му пръст на човека!А вие всичките ми там СОФИЯНЦИ - по големи *** сте от останалата част от страната ... една София сте, нищо повече ... отворете си някъде другаде дискусия по темата София срещу останалата част от БГ ...

228

Az

преди 13 години

Софиянците да си седят в София. Не ги искаме другаде.

227

Деян

преди 13 години

От Русе (да Русе, не Русье или както и дам да ни обиждате. Че не ни лови газов пистолет знам.) съм и никога няма да бъда 'софиянец' или 'столичанин'. майка ми и баща ми са от села около Русе. Знам едно. Селянин, като човек, принадлежащ на урбанистичното понятие и място на живеене, както и характер на работа, не е обидно и е много по-достойно от т. н. 'кореняк софиянец', който знае само да се оплаква и да си мисли, че всички са му длъжни. Ако според теб съм ***, така да е. Само че, аз работя.

226

до селяните

преди 13 години

Когато дядо ти не е от София си толкова софиянец,колкото Азис е българин...хахахха..прости сте вие селяните и прости ще си останете...Софиянец...ама когато мама и тате и дядо и баба са родени в София!А не той не е ***,само родителите му са ***-според логоката ви.Селяните са еднакви с ***.

225

до Хю

преди 13 години

Хю,ние си стоим,проблема е,че вие селяните идвате и не само забравяте но и не искате да си тръгнете!!!Ако се върне софийското гражданство колко от вас ще си отидат знаеш ли?Селяните вън от София!!!!

224

Jolly Roger

преди 13 години

До 2012Идиотизма е безсмъртен батка, винаги е имало ***. Не почват и не свършват с теб.

223

Софиянка

преди 13 години

Дядото от Карнобат,а внука софиянец...да бе да ...ама не.Преселил се в София и веднага се пише софиянец,писна ми от такива "граждани".Селски беци,откачили поради несправяне с градския начин на живот.Да беше си останал на село да си копае нивата и дядото щеше да е жив!

222

mimi61

преди 13 години

Не обсъждахме ли статията или пак го обърнахме на псевдополитика???

221

Господ

преди 13 години

Аре да не ме споменаваш под път и над път, че почва да ми писва от вас ! Сиктир от червеи !

220

Читател

преди 13 години

Един преподавател в университета казваше, че ако Господ е искал да бъдем равни, щял да даде на всички по равно акъл.Като чета тук коментарите, си мисля,че по-скоро Му е свършил материала.

219

Анонимен

преди 13 години

Разбирам .. ти си стандартно травеститче :) С женски ник и готов за бой п**ок .. навирен за *** :))) Прочие, маркетинга ти е безупречен. Тук, в този сайт ще намериш сродни г*зове безброй ! Предимно в русифилистиците :)))))

218

mimi61

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Не,пиле толкова съм голям и корав!!!

217

СВЯТ

преди 13 години

ЗАНАПРЕД ТАКИВА НОВИНИ ЩЕ ИМА ЕЖЕДНЕВНО ЗАЩОТО СИТИЯ НЕ ВЯРВА НА ГЛАДНИЯ

216

Анонимен

преди 13 години

Що, толкоз ли си грозна ?

215

mimi61

преди 13 години

До Анонимния-ПавкатаМомче раздвояването на личността е болест!А очевидно не сме играли на пясъка заедно,та да "ме знаеш"!Да не се лъжеш по ника...,че ако те срещна ще си неприятно изненадан,пиле!!!

214

ал бънди

преди 13 години

Смъртна присъда за този изверг, е**ти каква хуманност?

213

Анонимен

преди 13 години

ела изгрей !

212

Мен

преди 13 години

Абе евтаназирайте го с куршум в главата. НЕ ИСКАМ ДА МУ ПЛАЩАМ ЦЯЛ ЖИВОТ ХРАНАТА В ЗАТВОРА ИЛИ МЕДИКАМЕНТИТЕ В ЛУДНИЦАТА !!! *** НЕНУЖНА !!!