212

До 211

преди 14 години

Стига си повтарял глупости. Знам много добре ***, защото съм имал нещастието да живея близо до тях. За тях е обидно да са като нормалните хора! Нека ти влезе в главата най-накая! За тях е гордост да лъжат, крадат и да не работят! Знаеш ли какво значи гаджа (гадже)? Мърсотия, ***! Но така наричат и нашите ценности. Стига вече си повтарял за мизерия. Баща ми умря в мизерия с неговата пенсия, но не превърна нито себе си, нито дома си в л**нарник, не краде, не убива, не лъга. Осъзнай се!

211

Българин

преди 14 години

До точката, дето ми вика, че съм бил бактерия - мисля, че няма какво да спорим - всеки си има право на мнение. Ти и останалите, дето толкова обичате милите ***, просто си осиновете по едно семейство - Хъхрю, АЙйшето и осемте им крастави чаавета - хранете ги, обезпаразитявайте ги, бършете им ***, но не го вменявайте като дълг на нас, останалите. Така би трябвало всички да сме доволни.203 - никой не може да бъде принуден да живее като скот. Но на *** така им харесва.

210

до 208

преди 14 години

Който не е живял в мизерия не може да разбере.А някой от тях така се раждат.

209

Анонимен

преди 14 години

Ще ти задам този въпрос следващият път, когато ти направиш грешка.

208

до 206

преди 14 години

То по твойта логика и под турско не сме били.Лукавстваш.Ако на тебе ти е по-удобно - Византийско и Османско иго.

207

До 203

преди 14 години

Нещо си се объркал човече. Сложи коня пред каруцата все пак... Първо, мизерията никой не им я е направил. Те си я правят. В социализма им дадоха безплатно къщи и апартаменти, а те гориха черчиветата и паркета в средата на стаите. Пак тогава, задължиха ги да учат, имаше и в нашето училище хем им даваха безплатно закуски, но никой от тях не изкара повече от месец. За *** е обидно да работят и да живеят честно, но е гордост да крадат и лъжат? *** не се жени, докато не докаже, че е крадла!

206

Анонимен

преди 14 години

Сума ти овчари и селяни живеят до 100 г. (и на лекар не ходят).А гражданите умират на 40 от какво ли не (една от причините е щото са разглезени).

205

do 199

преди 14 години

Ясно колко разбираш от история-Под гръцко робство не сме били,мой чоек.

204

Anonimen

преди 14 години

от: Сунай: Айфелката я отпишете,нашто Мешере взе решение да я разнищем за скрап.Ще ги ударим там където най-много ще ги заболи. Хахаха

203

Кирил

преди 14 години

до 199:пише се "въставам", "въстание". май не ти е майчин език българския, а?

202

Анонимен

преди 14 години

Колко от българите знаят да си роден в такава среда, каквато *** се раждат?Да живеят сред расисти, които ги мразят? В мизерия.Абе колко от вас са стигали до положение да ровят по кофите за коричка хляб?

201

аз

преди 14 години

Глупусти . Масата от селяните не са доживявали и до 50 , ти ми говориш за 10 поколения ... Поколенията са били МНОГО ПОВЕЧЕ от 10 :) . В миналото хората ( като цяло ) са живяли поне с 20 години по-малко от днес . Чак от средата на 20 век след като в медицината настъпи голям прогрес се увеличи и средната продължителност на живота.

200

Нещо от историята

преди 14 години

Пропускате въпроса от къде и как се появиха тук толкова ***? А това е известно. Те са прогонени от Индия. После Малки групи са идвали още по времето на Крум. Но по-късно испанския крал нарежда всички Евреи и *** да бъдат изгонени или избити. Турците пък изпращат безплатно гемии за да ги товарят и превозват тука. Те се убедили, че не могат да ни претопят и затова събират ***, черкези и други удобни за да ги заселват по нашите земи. Всъщност башибозукът се се състоял предимно от ***

199

Дидо

преди 14 години

До GXxЧовече, мен са ме нападали българи на улицата без да ги предизвиквам по никакъв начин. Няколко пъти съм бягал от скинари, които са ме гонили за да ме бият за кеф... нито визията ми е нестандартна, нито съм ***. Това ли са нормалните българи, за които говориш?

198

Анонимен

преди 14 години

За всички, които пишат, че 700 г. сме били под робство и системарично сме били "претопявани"Ами четете повече история.Ама научете малко чужди езици и четете и чужди източничи.Кой е искал да ни претопява?Турците са вършили зверства само когато са завземали територии (по време на война) и когато българите са възставали.Да не би през цялото време на робството да сме били във възстание или във война?Колко възстания имаме?Имало е данък десятък - 10 % (както и сега).Имало е кръвен данък (събирани са 2000-2500 деца м/у 7-12 г. всяка година от цялото християнско население - сърби, гърци, българи).Османскста империя е имала интерес да има хора, които да работят и да плащат данъци.Имало е насилствени потурчвания, но повечето случаи са били на предатели, които сами приемат исляма (ако си осъден на смърт и приемеш исляма те помилват; ако приемеш исляма ти дават пари и земя и т.н.).Как ще се запази България с хомогенно българско население, ако 500 г. има политика на претопяване и асимилация (че те в Америка на 10 млн. индиянци за отрицателно време им виждат сметката - ликвидират ги)?По време на турското робство има много богати хора - чорбаджии (които комунистите ни учиха да мразим - ама тези хора са давали пари, когато се наложи). Тези чорбаджии са имали великолепни къщи на 2 ката, вътре с дърворезба, с орнаменти. Обзаведени с вкус.По време на турското робство е изграден в сегашният си вид Рилският монастир.4 етажен в Светогорски стил. Огромната му църква - също по Светогорски образец направена.Рилската света обител е имала въоръжени пазачи, които са имали разрешение да носят оръжие лично от султана.Има още много факти, но ще отнеме много място.Що се отнася до гръцкото робство - по негово време имаме самостоятелна Църква.Сещам се за един архиепископ койт е бил грък, но е обичал България и българите и се е застъпвал за тях.

197

Точка

преди 14 години

Има и българи престъпници... И от всякаква народност! А какво ще кажеш тогава за мутрите, за корумпираните политици и магистрати, за хората, които управляват тази държава през последните 20 години?! А хората, които години не са си платили данъците? А тези, които не са си платили парното - страшно много са? Те - отговорни ли са, имат ли поведение? Засулжават ли права??? Аз не споря, че има много объркани неща в тази държава. Но и ние сме виновни за това й състояние...

196

Анонимен

преди 14 години

Тук не обичаме ***, но малко или много сме приели факта че живеем заедно, понякога има сблъсъци и проблеми, това е живота, но никой не е тръгнал да екстрадира *** като лицемерните франсета и затова сме много по-свестни от тях. Ние не се правим на такива каквито не сме. Иначе много ги бива да учат другите на морал тия френски скапаняци.

195

До 189

преди 14 години

"И те ли не ЗАСЛУЖАВАТ права..." Точно така! Правата се заслужават чрез отношение, поведение и отговорно поведение. Аз заслужавам ли да ми превеждаш всеки месец половината от твоята заплата? Не, нали? А заслужават ли те да им превеждат 90% от нашите данъци. Аз заслужавам ли, ако дойда да заколя жена ти, да ме пуснат на свобода без нищо? Не, нали! А защо според теб те заслужават? Просто в този свят не може права без отговорности, освен в нашата сбъркана дърава.

194

утре.бг

преди 14 години

....За всички исторически математици: 200 години византийско плюс 500 години турско са точно седем века робство,което пък е равно на най малко десет поколения,като се вземе една средна продължителност на живот....

193

Точка

преди 14 години

Пръстовите отпечатъци да част от "биометричните данни"! И Франция няма право да снеме такива от свободни граждани, а само от престъпници! Чисто и просто! Ако някой на *** са му взели отпечатъците и са го пуснали в Бг - Бг трябва да съди Франция до дупка! Защото Франция първо не е спазвала европейските закони, второ - изпратила в България престъпник! И ей такива като "Българин" ще плаща за интеграцията им! Хахахах, колко са смешни някои хора!