69

tulski

преди 13 години

Ами...щом талибаните са толкова супер, ти и сега можеш да се върнеш. Няма да те върнат, бъди сигурен. Щом християнска Европа не ти харесва, защо не си вземеш фамилията и да ходиш там, що живеете тука ?

68

NOSFERATU

преди 13 години

Prokleti chalmi.Dano im gramne elektrocentalata.

67

Гринго

преди 13 години

Днес централа, утре бомбичка...важното е да се върви напред :)

66

симон

преди 13 години

И по познатата от десетилетия схема отклоняваш темата в познато и раздъвкано русло :)))Ами няма да се хвана.Кой ЗАПЛАШВА да атакува държава затова, че е построила с помощта на християнската държава Русия електроцентала? Християнската държава Израел ?:))

65

Иван Станев

преди 13 години

Ти да не би да си живял там? Или си сънувал?

64

симон

преди 13 години

Притесни се нещо :)))

63

Анонимен

преди 13 години

kakto az jiveq v Usa 10 godini,predi 2 sedmici se varnah ot Nicaragua,bqh tam za 10 dena,900 snimki,tezi sa po napred ot BG...((::: Tazi darjava shte q zapomnq

62

Историк

преди 13 години

Повярвай ми, колкото и да са ми противни и Доган и Станишев, в тази фанатизирана страна, където мюсулманският режим е на власт е доста по-зле!

61

Анонимен

преди 13 години

Bravo,atoma trqbva da se izpolzva za mirni celi,bravo na Iran,Rusia shte e garant za centralata,i naistina,horata otkrivat nie za 20 godini zatrihme vsichko

60

Иван Станев

преди 13 години

Това е мой проблем. Аз питам ли те защо живя в България при Доган и Станишев?Просто ми изтече договора. Бях там по проект, който беше завършен.

59

симон

преди 13 години

Както винаги се оформиха два полюса :) На евреите, по-точно на ционистите и всички останали.Малък детайл-допреди 10 години ционистките глобалисти все още определяха ценностите и насоките. НО. Система, която не се развива е обречена.Сега вече сте само евтини циркаджии.

58

Историк

преди 13 години

Чудно ми е защо не остана да живееш там? Защо не заведе семейството си там? А?

57

Язе

преди 13 години

Не ми е ясно, ако тия люде искаха да развиват ядрено оръжие, защо им е да праат АЕЦ, а не си купуват тихомълком матРиал за бомбите направо?

56

Анонимен

преди 13 години

Ти си провокатор, не си никакъв гербер, ***.

55

ГЕРБер

преди 13 години

Който в случая е на страната на Иран, заслужава да се обреже и децата му и внуците му и целият му род. Жена му и дъщерите му и внуците му и целият му род да сложат фереджета. Да не ползва интернет, да не ползва мобилен телефон или поне да ги ползва супер ограничено. .... да се страхува.

54

Иранец

преди 13 години

Керванът си върви, кучетата си лаят...

53

Иван Станев

преди 13 години

Ти явно даже и Дискавъри не гледаш... Бях в Иран две години, по договор. Преди осем години бях в Ню Йорк за шест месеца на специализация. От Ню Йорк запомних едиствено праха и шум отвсякъде. А от Иран имам снимки и видео, които още разглеждам с удоволствие.Но явно си пристрастен. Няма смисъл да ти обяснявам.

52

Хахахаха

преди 13 години

Абе, най- кръвопролитните войни в историята са водени между християни!

51

tulski

преди 13 години

Който обича Иран, значи не обича България !Който обича талибани и ислямисти, значи не е християнин и не принадлежи към българския етнос !

50

симон

преди 13 години

Ми да, върви си керванът, натоварен с С-300 :))))) За ваше кошмарно неудоволствие, ваша жидо-еврейска непотребност! Ако само имахте смелостта да не представяте желаната реалност за действителна, бихте се затръшкали пред целия свят (във ваш си, непоносимо омръзнал на целият свят псевдо артистичен ((холивудски) маниер) да ви отървем от безизходната вИ посредственост... Ама не, вие сте такъв нагъл *** Чакаме ПОСЛЕДНАТА вИ грешкаРелигиите и доктрините ВЕЧЕ се консолидираха. вИЕ сте боклукВЪН