Сега ще излезе М.Найденов и ще каже ,,Като искате натурална лютеница,ще плащате 40% по-скъпо,, както стана със сиренето. Всичко е тяхно и те определят правилата и цените.
Начесахте ли си езиците? Айде в леглата! Че ей сега ще дойде Торбалан и ще ви изяде... като филия с лютеница!
Подкрепям напълно института! Ние ядем червена боя вместо кетчуп, ядем уж наша лютеница традиционна, но с китайско доматено пюре. Срам!
Вярно ли бе? Е да, в помията на Олинеза и Дерони няма ***. Ти изобщо знаеш ли как се прави домашна лютеница? Ставаш за смях бе! Поразрови се..имаш нет.Виж как се прави домашна лютеница.Все ще се намери някой да се изцепи с глупост!
Добре де, къде ги тия тиквени насаждения, я да ме светнете?По-скоро са някво менте китайски ГМО тиквени пюрета!
Много важно откритие.В Русе фирмата АГРАКОМЕРС още през 2000год. слагаше тиква в кетчупа.Сега предполагам че пак го прави,макар че вече се казва АПЕТИТО.Но мошеници винаги е имало и ще има за жалост.
Това 20/10/5 може даже да го приемеш за съотношение. Но за разлика от домакинчо аз слагам повече домати отколкото пипер и малко по-друго ми е съотношението. Имам медна тава за лютеница побираща 50 кила материал.Хаквам 25 кила домати,15 пипер и 10 ***.
Много ясно че са килограми бе. Ама така е, който хабер си няма как се прави и от какво и колко лютеница ще задава такива глупави въпроси.
За моркови съм чувал, но за ябълки..малко не ми се връзва. Има само зеленчуци в рецептата за лютеница и накрая да хакнеш плод...не ми се струва удачно.
Посочените 20/10/ и тн., килограми ли са или бройки? И , верно ли джуркаш лютеница? Пусни рецептата, ама не крий нищо.
EХ, при соца какви храни имаше, каква лютеница, каква луканка, а пушеното сирене...ммм..и колко още...ама не можехме да си изливаме душичката по форумите...
Аз освен тиква слагам и сляна тухла,обезмирисени свински ***,както и кокоши курешки!!!Става лютеница-мама си джейс....
Вместо с пипер и домати блъскат лютеницата с тиква!