129

Желев

преди 13 години

Сега ще излезе М.Найденов и ще каже ,,Като искате натурална лютеница,ще плащате 40% по-скъпо,, както стана със сиренето. Всичко е тяхно и те определят правилата и цените.

128

Марш!

преди 13 години

Начесахте ли си езиците? Айде в леглата! Че ей сега ще дойде Торбалан и ще ви изяде... като филия с лютеница!

127

Анонимен

преди 13 години

и *** стъпват боси в казана да прават лютеница!!!

126

Анонимен

преди 13 години

Точно така е!!!

125

Мариан

преди 13 години

Подкрепям напълно института! Ние ядем червена боя вместо кетчуп, ядем уж наша лютеница традиционна, но с китайско доматено пюре. Срам!

124

Анонимен

преди 13 години

Вярно ли бе? Е да, в помията на Олинеза и Дерони няма ***. Ти изобщо знаеш ли как се прави домашна лютеница? Ставаш за смях бе! Поразрови се..имаш нет.Виж как се прави домашна лютеница.Все ще се намери някой да се изцепи с глупост!

123

Хмм

преди 13 години

Добре де, къде ги тия тиквени насаждения, я да ме светнете?По-скоро са някво менте китайски ГМО тиквени пюрета!

122

Технолог

преди 13 години

В лютеницата няма патлджан!!!За разлика от кьопоолуто....

121

ichko0o0

преди 13 години

Много важно откритие.В Русе фирмата АГРАКОМЕРС още през 2000год. слагаше тиква в кетчупа.Сега предполагам че пак го прави,макар че вече се казва АПЕТИТО.Но мошеници винаги е имало и ще има за жалост.

120

Извън темата

преди 13 години

Ще ми каже ли някой как да увелича размера на субтитрите,искам да гледам един филм.

119

Анонимен

преди 13 години

Това 20/10/5 може даже да го приемеш за съотношение. Но за разлика от домакинчо аз слагам повече домати отколкото пипер и малко по-друго ми е съотношението. Имам медна тава за лютеница побираща 50 кила материал.Хаквам 25 кила домати,15 пипер и 10 ***.

118

Анонимен

преди 13 години

Много ясно че са килограми бе. Ама така е, който хабер си няма как се прави и от какво и колко лютеница ще задава такива глупави въпроси.

117

usa

преди 13 години

трябва да им наложат глоби - пишат ли на съдържанието какво има вътре?

116

Анонимен

преди 13 години

За моркови съм чувал, но за ябълки..малко не ми се връзва. Има само зеленчуци в рецептата за лютеница и накрая да хакнеш плод...не ми се струва удачно.

115

ПАДНАЛ АНГЕЛ

преди 13 години

НИЕ СИ ГИ ПРАВИМ ГРАЖДАНЧЕТА

114

мляс

преди 13 години

Посочените 20/10/ и тн., килограми ли са или бройки? И , верно ли джуркаш лютеница? Пусни рецептата, ама не крий нищо.

113

без майтап

преди 13 години

EХ, при соца какви храни имаше, каква лютеница, каква луканка, а пушеното сирене...ммм..и колко още...ама не можехме да си изливаме душичката по форумите...

112

лютеничар

преди 13 години

Ако добавиш 1 кг. ябълки и 0.5 кг. моркови,става върха!Проверено!:)

111

Производител

преди 13 години

Аз освен тиква слагам и сляна тухла,обезмирисени свински ***,както и кокоши курешки!!!Става лютеница-мама си джейс....

110

жена

преди 13 години

а ако има чушки и домати, но само колкото да има цвят 30 % примерно :D ?