26

СФ

преди 13 години

да не е оня дето мяза на него и живее в кв.Стефан караджа в Столицата ?!Я проверете пак...

25

Янка Димов

преди 13 години

От Буграс отскочи и до Варна за да открие новия булевард заедно с Бойко и Йорданов,а после запали свещичка в Катедралата...Джони Деп,ама друг път....

24

Анонимен

преди 13 години

Излъган, сори за тебе. Аз съм от Б-с , все пак можете да се "утешите" с неделното дерби между Левски и Черноморец, на стадиона в Лазур. Със сигурност ще има 20 000+ !

23

....................

преди 13 години

Има ли го Джони Деп в Бургас, аджеба, или напротив ,само блъф....

22

излъган

преди 13 години

Абе луди ли сте?Фестивалът е много по-слаб от миналата година. Първата вечер на Продиджи звукът беше много зле, а екраните не се виждаха. Вчера хората бяха не повече от 3000 на основната сцена, което е пълна смешка. Ама не може и да се очаква друго, след като направиха тази зверска тесла с неидването в последния момент на Евърласт. Какво като връщаха пари за билети - те повечето хора вече бяха в Бургас и си бяха платили нощувките. Сега се опитват да спасят положението в последния момент с лъжи!

21

Анонимен

преди 13 години

Браво на Spirit of Burgas, страхотна реклама си съчиниха.Някой май ни взима за балъци.

20

Анонимен

преди 13 години

При вас информацията пак пристига с няколко дена закъснение. :D Вчера по новините казаха, че най-вероятно вече си е заминал, ама вие чак след туй сте зацепили, че въобще е бил тук. И - голямата сензация.

19

Анонимен

преди 13 години

И истинския Джони Деп да е какво от това?! От това може само да настръхне някоя 16 год. ученичка, ама нищо повече. Големи *** сме българите, ако тоя седи на съседната маса до мене сиг. няма даже да го отразя. Човек, като човек.

18

Edio

преди 13 години

Нали знаеш репликата: "Всякак категоричко изразена позиция по даден въпрос всъщност е признак на неразбиране". А това твоето с растите освен на неразбиране, също е признак, че си адски задръстен. Щото аз онзи ден бях на феста, куфях яко на Prodigy, ама утре ще си ида на работа и ще продължавам да си гоня целите в живота. А ти си стой в някоя задимена кръчма и си слушай мазничката чалга докато пиеш няква менте ракия. Лай по нещата, от които не разбираш. То кучето си лае, но керванът си върви...

17

Delirious

преди 13 години

ае верно е, аз даже му взех автограф и Кийра Найтли беше с него

16

ivan

преди 13 години

az rabotq v hotela , tam e , nqma maitap , pazqt go ogromni 4erni gorili , daje room service mu praih :D

15

dedo

преди 13 години

Вярно е, до мене беше

14

whiskey

преди 13 години

Ето го Джони Деп дегизиран като Джак Спароу

13

B0b0

преди 13 години

Глупости, глупости стига сте писали глупости за този фестивал, посещаван от хора, които имат за цел в живота си да си направят расти, да имат татуировки и да се надрусат мазно. Джони Деп доста слабо да е дошъл в Бургас.

12

88

преди 13 години

А преди 2 месеца на Металика видех СТалоун и Шварценегер

11

Булгазлия

преди 13 години

Това не е нищо! Аз съм виждал с очите си на битака в Меден Рудник заедно да си купуват тениски Adibas Азис и Мадона, а в Морската до Абсолюта на една пейка да смучат мастика с мента Бритни и Таркан.

10

Бургазлия

преди 13 години

Тази година наистина хората са повече... в Морската градина. Не знам колко има зад загражденията, но фествален дух ивън тях създават само групички младежи, седящи на групички из тревните площи и пиещи бира. Като цяло се надявам догодина организаторите да се постарят фествала да не е само за тези зад оградата. Поне една видео стена да бяхте сложили отвън. И тоалетни , защото Морската ни градина още в събота сутринта вече смърдеше.

9

dodos

преди 13 години

Поредния ПР на организаторите на феста-Джони Деп сякаш не се познава лично с момчетата от Продиджи и ако иска на живо ще му пеят че и той ще се включи с китарата !! как ще рискува да се смесва с тълпата да се дегезира и на последно място точно в Б-Я да дойде за това събитие!! Пък и той не идва от космоса и с частен самолет да е пак подлежи на проверка на летището и там със сигурност ще знаят дали е той или не!!Стига с този евтин ПР

8

Petkov

преди 13 години

Mislq, che kogato prestanem s tazi nasha kompleksarshtina moje i da 'se opravim'. Kmetut i shefut na kulturata v obshtinata komentirat chastna vizita na aktior - bil toi i Johny Depp, kato 'kompliment za grada'... Interesno kakvo shte stane ako kmetovete na Paris, London i pr. trqbva da komentirat vseki edin, koito mine prez grada im...Izvinqvam se za latinicata

7

Анонимен

преди 13 години

бони, не виждаш ли, че има официално потвърждение и дори се знае къде е отседнал? Но както и да е - и да е тука, и да не е, не се променя нещо особено :)