139

Анонимен

преди 13 години

В замяна на това сина му - Соломон е предавал и предава българските национални интереси!

138

Анонимен

преди 13 години

мир на праха му. но е факт, че в България научните титли са обратнопропорционални на знанията. и са правопропорционални на слагачеството.

137

Ana

преди 13 години

Vsichki umreli se vmirisvat .Prostazite ce vmirisvat jivi.Imame prekrasna inteligetzia,v Bg ,jalko che zaradi negramotni zli hora ni risuvat ,kato mesto -kinef!!!!!!!!!!!!!!!!Prostaka ,mojesh da go unishtojish,no ne mojesh da go pobedish.Vsichki antesemiti sa izmeta na nasheto obshtestvo.Neuspeli zavistnizi.Mizeruvashti besrabotni.Klaneta e imalo v choveshkata istoria mnogo .Evreite sa klani,ot banditiEvreite sa dokazali ,che sa dali ogromen prinos za choveshkata zivilizacia.!!!!!!!!!!!!!

136

сорсър

преди 13 години

Като почина Дончо Цончев, статията беше 3 реда, а за тоя му написали лъжовната му биография и така са цункали дупарата на сина му.

135

Каспичанец

преди 13 години

Чалга юдеите да замлъкнат. Човекът си беше *** комунист.

134

Стефчо

преди 13 години

Кандидати за книгата " Jewish inside" ???

133

В

преди 13 години

какво е това Р.И.П е моето дете от българският език ли е ако ти си интелигенцията в тази държава значи ще я надживеем толкова сте объркани и морално и ценностно че вече незнаете ден ли е нощ ли е и особено набора от 90-та насам абсолютно загубени за България

132

аа

преди 13 години

Той получава повече хлавебствия даже от Левски.Защо ли, на кого е толкова угоден и мил?Ако питат 1000 случайни човека дали 1-2 ще са чували за "блестящия гениален ерудит" Исак Паси.

131

Защо?

преди 13 години

Статията е толкова гениална, че чак е анонимна.Автора нещо да не го е било срам.Слагайте си имената бе ***.

130

Софиянец

преди 13 години

R.I.P. Блестящ ум и естет! Имал съм щастието да бъде на негови лекции, чалга-слепците тук да ЗАМЛЪКНАТ!!

129

лл

преди 13 години

След една година кой ще си спомня за него,кви трактати,кви есета,няма ме нужда от неговите книги.Те сега неговите студенти ще ни разкажат много неща.

128

В

преди 13 години

а и да искам да разруша един мит -да си умен е много относително примерно всеки вече е вишист в България зубрил и учил и може да е умен в своята област да е образован НО срещам го аз и тои се опитва да ме обори на някаква тема аз обаче му слагам една брада и си гълта езика крачетата му започват да ритат и тялото да се гърчи от задушаването и изведнъж всичките му теории и благи намерения губят своят смисъл той е мъртав а аз жив затова неможе да си всестранно развит и учен не значи нещо повече от

127

хаха

преди 13 години

По-лошо от безличен ционист и хуманоиден масон е човек, който не е слушал нито една от лекциите на професора. :) Поне от тях, ако случайно се е изръсила някаква глупост, то тя е била умишлена, добронамерена и идеално аргументирана. Лека му пръст.Ако учен не допринася нищо за България с преподавателската си дейност, ти ли допринасяш повече със злословието си?

126

факфак

преди 13 години

Истина е! И осмърдяват всичко около себе си!

125

Тя

преди 13 години

.....та ,преди 30 години в т.нар филми за индианци имаше един израз:" Най-добрия индианец е мъртвия индианец."P.S Всички прилики с действия , лица и т.н са случайни.

124

а

преди 13 години

Дано по-бързо го заровят, че евреите бързо се вмирисват.

123

о

преди 13 години

По-добре в България да сме *** българи, отколкото умни евреи.

122

Lawro

преди 13 години

Яка цензура обаче тука. За някои - "постът е премахнат поради...", а моят -просто така, да не се обиди някое от Монитата - Паси или Сакскобургготски. Ало, ***, не ви ли е срам бе? Ами кажете какво можем да пишем и какво не? Направо сте като Работническо дело, имаше такава медия навремето.Срамота!

121

в

преди 13 години

чети какво ти пиша дупе не ми търски косури не сум тука да се доказвам пред хора повечето от тях коитъо даже не са отслужили военният си и мъжки дълг към България

120

лл

преди 13 години

До василиса прекраснатаТова не са трактати за красотата и прекрасното,това са истини за един човек живял грешно и сега се вижда как българина го цени.Махнете тази снимка че ни плаши .