58

777

преди 13 години

АПЛ "Курск" беше ударена в левия борд от торпедо M-47, точно в торпедния отсек. Торпедото беше изстреляно от подводницата "Мemphis" на САЩ. Който иска повече подробности, нека гледа филма ""Курск" в мутной воде".

57

Анонимен

преди 13 години

Там където е стъпил американски крак, цивилизацията изчезва и се установява войнстващ и унищожителен начин на живот. Примери в подкрепа на това има стотици, независимо, че историята на най-войнстващата нация в света- американската е само 200 години.

56

анонимен

преди 13 години

каквото и да се разбере...все мъртвите са виновни...така че лека им пръст на морячетата..а инциденти не са изключени и за в бъдеще...просто никой не е застрахован от нищо...а виновните ще се спотайват ...и така

55

До 44

преди 13 години

Кукото си ти, отгоре на всичко и много заблудено. Става въпрос не за стари торпеда, а за технологията при съхраняването им в подводницата. Гледай предаването и тогава коментирай. След този трагичен случай тази технология веднага премахната. Между другото за да стане тази експлозията е имало и други навързани "случайности" които в комбина ция е довело до взрива. След изваждането на подводницата ясно се вижда, а и се потвърждава от експерти, че взрива е станал отвътре на вън.

54

Анонимен

преди 13 години

Масква белакаменная - защо цял месяц *** не могат да дишат в бандитската им столица -от акъл и просперитет - не съм чул във Вашингтон да ходят с маски и да *** като мухи от задушаване - жалки червенушки - целия прогресивен свят ви мрази негодници !

53

читател

преди 13 години

Последното им свръхново оръжие "Булава", от 10 изпитания е имало 8 неудачни.При това с големи аварии на подводни лодки. Новата военна техника в Русия е в дълбока криза, защото съвременните технологии и технологична култура на производството са им недостъпни.Целият бюджет на Русия е ~ като този на Сауд.Арабия,(и почти така се формира) е представете си с какво ще се издържа тази армия, и колко ще има за нови разработки....

52

Ь

преди 13 години

"Това, което смътно си спомням...." Къде си ръгнал да обясняваш, като сам казваш, че си спомняш "смътно"? Явно за теб е по- важно да се изкажеш за норматив, отколкто да кажеш нещо смислено и обосновано.

51

Анонимен

преди 13 години

Откога в Америка има и цивилизация?! Цивилизацията и културата са в Европа и Азия.

50

Анонимен

преди 13 години

49 -Ти си болен *** - те няма какво да ядат - американците и англичаните ги хранят цял живот и то пак плещи простотии -абе не сравнявайте най-малкия с най-големия - срамота е -не говорете на обесения за въже -руснаците са аут от цивилизацията тотално !

49

до нато

преди 13 години

Много точно си го казал - Русия няма желание да напада, САЩ са световния жандарм и терорист. Нали през цялото време това се опитваме да ви обясним, американофили.Американците трябва да бъдат озаптени, ако искаме да съществува Планетата Земя.

48

Анонимен

преди 13 години

Русия до 10 години ще е член на НАТО и ЕС

47

Анонимен

преди 13 години

Хамериканците вече не произвеждат пилотирани самолети Минаха на UAVs. Хората просто ценят човешкия живот за разлика от русите

46

НАТО

преди 13 години

Су 35 и Су32 се броят на пръстите на ръцете ти...Силата на САЩ е във самолетоносачите и стотиците военни бази по цял свят..Поинтересувай се колко са руските бази по света (Либия,Сирия) и в някоя и друга бивша съветска република..А виж базите на САЩ по света имат на всеки континент..Русия може само да се отбранява..Да напада е абсурдно къде по първо да нанася удар ????? Погледни и колко самолетоносача има Русия (един--Адмирал Кузнецов)

45

До 43

преди 13 години

*еда*

44

До СЦ

преди 13 години

Абе куко питай американците за Гранит и москит бе *** дето са им мечта да ги имат на техните подводницитой седнал да ми говори за стари торпеда !!!! Американците са напред само в порното и правенето на Ми**ти

43

Анонимен

преди 13 години

Сладуранчо :))

42

Водния

преди 13 години

До нато Американския компютър е най бъгавия Ф 22 благодарение на суперкомпютъра се оказа *** и го спряха видим за радарите , американците нямат самолет с който да обърнат законите на физиката Те не могат да достигнат су 27 кво да праят вижте скъпи натовци су 27см су 30 мк су 35, 32 и вижте кви хубави компютри имат ... Ама никой не обръща внимание на пропаднали мишоци като НАТО и Анонимката!!

41

СЦ

преди 13 години

Тия руснаци скоро няма да се оправят, до такава степен са им промити мозъците. Преди 1 година "Дискавъри" бяха направили цяло едно предаване за този случай, като в него участваха и руски военни и много ясно бяха обяснени причините за експлозията. Това което смътно си спомням е, че основната причина е старата технология при която са се съхранявали торпедата, технология която още преди 30 г. е заменена в Щатите с по-съвременна, именно заради подобни случаи. В комбин. с други с други грешки се е

40

Анонимен

преди 13 години

Руски университет купи един от най-мощните суперкомпютри в света. Това е първият случай, в който толкова авангардна технология е продадена на страна от бившия СССР, съобщиха от производителя IBM.4 Август 2010

39

еu

преди 13 години

АКО Сащ са в 2010 г- то Съветска Русия е в 1710 - даже мисля, че много надценявам съветите !