91

sofeto

преди 13 години

Balgarite masovo narushavat zakonite....no neprekasnato se jalvat ot bezakonieto !!!

90

Анонимен

преди 13 години

Еми те умните избегаха на запада и тук остана лоша матриял да ни управлява - разни тикни, пудели и подобна ***.

89

Анонимен

преди 13 години

За простака това е нормалния език, да.

88

Мъдо в

преди 13 години

"БОРКОР ще събира кадровите досиета..."А нашите досиета как ще ги прави Цецо?Слухтене по всички видове телефони, нюхане Интернет и събиране в папки IP адреси на всеки дръзнал да каже, че Дянков е профан и работи против българските национални интереси?Този който каже, че ни са *** политиците, които освен вдигане на данъци, такси и вземане на борчове (заеми), за да кърпят ежедневно разширяващи се дупки и икономическото им фукане?Лакеите - обичните ни политици и ***?

87

Анонимен

преди 13 години

ГЕТБ не само говорят на човешки език, за разлика от мазните приказки на ***, ами имат и топки да правят реформи, които червената пасмина дори не започна за 8 години

86

Анонимен

преди 13 години

Нещо гърбавите падат надолу все по-стремглаво. Това е добре. Не е желателно такива прости хора да ни управляват.

85

Анонимен

преди 13 години

до 85И в коя партия са членували криминалните престъпници и убийците, срещу които се бори МВР

84

но комент

преди 13 години

правилно си схванал ,Панчо.Отврме навреме всяка държава преживява "революция на посредствеността ".Последиците обаче навсякъде са плачевни.Вина имат обаче и политическите елити в съответната държава, които много се отдалечават от народа си.Темата е голяма.Питам мой познат от село защо е гласувал за ГЕРБ, той ми казва"Ами разбирам какво говори ББ, другите не ги разбирам какво ми говорят".Е, можеш ли да го упрекнеш?

83

Анонимен

преди 13 години

БОЙКУР е най-добре.

82

някой

преди 13 години

БОРКОР - нов продукт на БОРОЛА, хомеопатично средство, прилага се в комбинация с ИМУНОБОР и отвара от ГЕРБЕРИ

81

Анонимен

преди 13 години

Явно доста от драскачите тук са "ЗА" корупцията и престъпността щом са против мерките на птавителството. Успех, Бойко, напук на московските агенти

80

Анонимен

преди 13 години

ДА, политически опоненти са. От близкото минало на премиера.

79

мейс

преди 13 години

Господи! А нещо за СофНарКомПрофНарКооп-а няма ли да има?

78

Анонимен

преди 13 години

Арестуваните при операции Октоподи и Трактори политически опоненти ли са според теб бе "експерта"

77

Анонимен

преди 13 години

ХАХАХАХААА, ПИЧ АЗ НЕ СЪМ СЛУГА В НЯКАКВА ИЗПАДНАЛА ЗАКУСВАЛНЯ В СОФИЯ, ДЕТО СЕ ПРАВИ НА АМЕРИКАНЕЦ.

76

Пънчо 2

преди 13 години

Самият Хитлер е недоучил художник и ефрейтор, Химлер също, но агроном?!?!. Това не му пречи да е Райхсфюрер на СС и върховен командващ полицейските сили. Зеп Дитрих/ шефа на лейбшандарта Адолф Хитлер - гвардейските части/ е КАСАПИН?!?!, Мюлер/ на Гестапо е обикновен баварски СЕЛЯНИН. Организираните арести на Гестапо и саморазправата с противници и партийни членове 1934 г. като организация много напомня на всички операции Октоподи, Трактори и т.н.

75

STARBUCKS-USA

преди 13 години

до seventy-one :) ходи работи,че като не заредиш хладилника и не купиш подарък на жена ти ,ще отскочи до приятеля ти :))

74

любимата ми партия

преди 13 години

Жалко за герб, любимата ми партия! Няма да има за кого повече да гласувам. Цецо ще унищожи с БОРКОР цялата герб! Какво ще стане с Лъчо, Фидосова и Трайчо? Цветелинка ще стане безработна! Пожарникарят ще проси на улицата!

73

Пънчо

преди 13 години

Една от основните характеристики на Третия Райх е тоталното сливане на държавни и партийни функции, най-вече в полицейските структури - СС и СД дублират официалните държавни органи, като превземат с техни кадри Гестапо и Крипо. В резултат се получава ЗИПО, ръководено от Хайдрих - мракобесен сатрап, недолюбван дори от СС. Даже германскиа КАТ и патрулираща полиция са ръководени от обергрупенфюрера Далюге. Интересното е, че образованието на повечето висши ССовци е под всякаква критика.

72

IND

преди 13 години

======Отделно системата ще свърже масивите на МВР, правосъдното министерство, прокуратурата, следствието, Висшия съдебен съвет, затворите, НАП, митниците и ДАНС.Така всички данни за кримиконтингента арести и присъди, ще влязат в единната антикорупционна система.=======*** чак сега ли някой се сети за това. Такъв механизъм действа при нормалните държави от десетилетия - всички системи да са свързани а не всяка по отделно...!?!