213

yanko

преди 13 години

Ако средствата които се събират отиват по предназначевие,т.е за реставрация, облагодаряване на района, това е чудесно.В днешно време само с общинския бюджет това не става.Много по приятно когато е подържано и красиво.Но ние винаги подлагаме под съмнение и най-добрите начинания.Трябва има такса!

212

Шоп

преди 13 години

До ti 210За какви Българи и България говориш като дори и не можеш да пишеш на Български?

211

Shark

преди 13 години

Амииии... то май и ЖП-то не лети! И не плува. И защо си мисля че ако беше икономически изгодно щеше да се използва, и щом не се прави това, а се предпочитат ТИР-ове значи...???? Абе всички във Варна ли се с изпити мозъци бе, страхотни разсъжедения чета тук от вас?

210

ti

преди 13 години

A, ti kakav si ve geotveren, zashto nasazhdash omraza mezhdu bulgarite oshte po-veche stiga ni i tazi deto q ima,i ako beshe; SHOP;nemashe da govorish taka,az ne sam chul normalen SOFIANEC da govori losho za Varna ili Plovdiv tova mozhe da e samo edin kompleksar ot nekakvo gradche

209

От София

преди 13 години

Това от варненци по смешни селяни няма. Тръгнали да се сравняват с Пловдив. Не си губете времето.

208

Анонимен

преди 13 години

ЖП ... чувал ли си я тази думичка?

207

Shark

преди 13 години

И аз! Този международен транпорт да не лети, нали от корабите трябва да отиде другаде. С какво ще стане това, с тирове евентуално нали! Или да се докара стоката до кораба, как става??

206

Шоп

преди 13 години

Предлагам да се въведе такса за варненски селендури посещаващи Пловдив.Трябва да е много висока защото не е честно такъв древен и красив град като Пловдив да се мърси от такива диви и некултурни селяни.

205

Анонимен

преди 13 години

Ква страна бре ! Говоря ти за международен транспорт!

204

Shark

преди 13 години

Да ама май Бургас започна да става по-основен транспортен възел. Защото оттам транспорта за цялата страна е по-удобен, най-малкото заради магистрала Тракия, която е най-голямата в България.

203

bace koce

преди 13 години

За музея на мадам Тюсо в Амстердам е 25 Еуро. Всичко след това ми е евтино. Ако не плащаме, паметниците ни ще се рушат и след 20 г. същите тези селяни няма да има къде да Одят!

202

kks

преди 13 години

Na vsiakade v Evropa se Plashta za takiva neshta !!!reportaja e ednostran4iv - interviuirani sa samo primati, osobenno onia dvete dundi v na4aloto.....abe prav si e Bijidar Dimitrov - Shiban Narod !!!

201

Анонимен

преди 13 години

Глупости! Ако не си учил география, ще ти припомня, че Варна е основен транспортен възел ! Ако си мислиш, че в това няма ужасно много пари, жестоко се лъжеш

200

Анонимен

преди 13 години

Е, щом вече има такса , може скоро някой да се сети да направи парапет по протежение на скалната пътека : )

199

Анонимен

преди 13 години

Обиколил съм света и НЯМА място където да не с ами искали пари. Дори в някой паркове ви искат пари за да гледате дървета и трева... не може да няма такси. Дори тези такси са смешни, защото наскоро бях в Провадия на крепостта Овеч и като студент платих познайте колко... 1 лв. Това е смешно! Но е трагично че има българи които не искат да плащат. Защото те ще са доволни ако те не плащат но чужденците плащат... *** народ. *** народ (*имам предвид брулен:)

198

Асеновград

преди 13 години

Вашата икономика се развива главно от 3 месеца сезон.Икономиката,бизнесът,и търговията са развити най-много в Южна България главно в Пловдивска област и София.

197

варна

преди 13 години

Да, жените от Пловдив наистина са много палава, пускат на всеки и са пълни парцали. Мъжете ви също са парцали.

196

Анонимен

преди 13 години

Надарени са с простотия.

195

Varbaneze

преди 13 години

Тъпата тлъста *** със синия потник, живееща в Гърция, ако можех да я попитам дали се плаща за да влезеш в Колизеума или Акропала или пък за Пирамидите в Египет. 3 лева са 1,5 евро. Да някои препочитат да си ги вкарат в гъзъ за да са тлъсти и прости. О , духовна бедност. Така трябва да се прави за да се събират пари и от чужденците и да се инвестира в раьона.Това мисля аз резюмирано

194

Софиянка

преди 13 години

Това за пловдивските мъже го знаем, пък и са много надарени. Големи пичове са това майните.