261

шшшштттт!

преди 13 години

Много си смешен! Не забавен, не остроумен, а смешен!Май си самозванец!?

260

от Биорислав

преди 13 години

Уважаеми "анонимен", ти сигурно не си от ***, затова искаш някой да те "оправи".

259

волен

преди 13 години

.тоя *** дъртак говори с *** си...

258

Анонимен

преди 13 години

Божидаре, кажи им на шибаняците да спрат да говорят!

257

KU4E

преди 13 години

Не е след нас а е преди нас и тя!!!

256

Борислав

преди 13 години

Оставете археолозите на мира. Някой да не знае че сме *** народ? *** сме и още как. За справка вижте анкетата. 60% - за. Това е повече от всеки втори. От 1300 години история имаме ли 300 свободни? Най-после един да каже че царя е гол. Радвайте се ***, Албания е след нас.

255

Strair

преди 13 години

Добре, хубаво доста хора се съгласяват, че сме "*** народ", само че "благодарение" на кого сме ***, а *** *** ? Наглостта ви е библейска - крадете (шибате ни), крадете (шибате ни) и накрая имате наглостта да ни кажете, че сме *** народ. Ама ти всеки си плаща, ако си мислите, че ще се отървете току така лъжете се... Наказанията не са само на земята, тук можете да се чувствате като богове, но има едно друго място, където ще ви покажат, че съвсем не сте такива

254

KU4E

преди 13 години

А всъщност неговият министерски пост кой му го измисли. Преди такъв нямаше

253

a TAKA

преди 13 години

Истинските , афтентичните думи на попожарникареният Пожидар са били декодирани. Ето я истината, голата и цялата:Пожитар е рекъл: Шибаняри, Шибанярки и Шибутета от всички страни спойте се и то най вече задните си страни с мойта предна страна.После в парламета пожарникарите дигнали маркучи и гласували България от *** да се преименова в Шибанистан. бузлуджанските тълпи, черноризците на болния Осидер, а така също и горските работници на Зар Дървояд бурно изразили недоволство като си изули келотите и отишли в Банкя на поклонение където приятелски били посрещани, задържани и изпращани по живо поздраво от Божидар, Азис и Кузов.

252

Анонимен

преди 13 години

hm ,ni6to novo na horizonta-to nali sme si *** narod -za6to li e tolkova vjarno tova

251

KU4E

преди 13 години

Тоя що не вземе да се застреля! Не му отива на министър да говори така!

250

santi

преди 13 години

Arhiolozite sa darlavnl sluliteli i vzemat zaplati ot danakloplatcite , a chasnite arhiolozi ,kak li si kazvat i ot kade li vzemat zaplati, apak kato si pomislite shto neshto iznesoha ot balgaria........kade sa spali tia darjavni sluviteli.,.

249

шшшштттт!

преди 13 години

Абе ти още ли не си заспал? Я ми кажи какъв археолог си ти бе? С каква археология се занимаваш? Праистория, Гърция, Рим, траки, средновековие?Какво си се подпалил толкова? Какво се перчиш?

248

man

преди 13 години

Спомена новия закон, н май ти не си го чел.

247

Анонимен

преди 13 години

че е куха лейка димитров, тащка е, но мене ме кефи много. и по принцип си е прав за изказването. право си е и си е истината. не мога да разбера защо няколко странни учени толкова много са се напудрили от това изказване. човека се опитва да защити българщината малко от малко.

246

Анонимен

преди 13 години

tisi pi6i tuk za ministira pik az 6te stana general pri jenati viv legloto priyatel.

245

man

преди 13 години

Да, извинявай, забравих, че промениха закона.Чл. 3. (1) Научните звания са:а) асистент; научен сътрудник;б) доцент; старши научен сътрудник II степен;в) професор; старши научен сътрудник I степен.

244

Анонимен

преди 13 години

до *** Българин :Ти направо си като Дан Браун

243

АЛЕКС2

преди 13 години

ТОЯ ИНАЧЕ ПРИЛИЧА НА ПИЧ,АМА ДА ГО ПИТАМ АЗ КАКВО ГО ДЪРВИЛ В ДС ЕДНО ВРЕМЕ ???

242

марти

преди 13 години

Аз в Корея нямам работа,ако ти имаш,пътя и да те няма!!!А мисленето го остави на такива,които го умеят,тебе няма кой да те пита...за твое съжаление!!!