365

Maraba

преди 13 години

Досаден!Айде тогава-Марко Семов"Българска народопсихология" и Константин Иричек"История на българите".Купи си ги,ще ти струва 60лв.,прочети ги после ще ти трябва съвсем малко да помислиш и сам ще си отговориш на въпросите.Това е ако обичаш да мислиш,в противен случай можеш да си продължаваш с вувузела.

364

Анонимен

преди 13 години

Хареса ми много обяснението, но не може да се приеме, защото не си говорител и представител на народа. Обяснение ти си е само твое, може и да важи за тебе, но не и за мене. За други да не говорим. Мога да ти предложа също толкова алтернативно, че народа се смята за ***, защото все се намира някой да дърпа надолу. В случая опозицията. И това не е задължително да е вярно.

363

Спиридон

преди 13 години

Ето я фантасмагорията, с която си ме запомнил. Елементарната смекта показва че съм прав, пък ти защо искаш да изкараш черното бяло, не знам....заплата 1000 лв, ддс 20%,за 1 хляб от 1лв - 20 Ст, т.е. 0,02% от заплатата!заплата 500 лв, ддс 20%, за 1 хляб от 1 лв - 20 ст, т.е. 0,04% от заплатата, или два пъти повече....Другото, въобще няма да го коментирам, просто за десети път ще повторя! АЗ НИКОГА НЕ БИХ СИ ПОЗВОЛИЛ ДА НАРЕКА МОЯ НАРОД ***! Това че има подобни национални нихилисти, които смятат себе си и народа си за ***, си е тяхно право! Както мое право е да съм горд българскин!Това е разликата между нас! Между патриотите и родоотстъпниците, с патриотарска фасада!

362

Оценка шибан

преди 13 години

До 409. Обяснение: Защото народът е самокритичен. Смята се за ***, защото е докарал на власт ГЕРБ, преди това Станишев, Доган Водния и Симеон горски, преди това Горския и Водния, преди това изметта СДС.Има разминаване - народът се кае и разкайва за грешките си, политиците - никога. Просто народът е по-добър от политиците си. А политиците смятат народа си за ***, защото нямат уважение към него. Различни са причините за политиците и народа за оценката ***.

361

хорско хоро

преди 13 години

патриот не може да е титла, знаме, за ревера знак, да е кипра първа в класации, амче по рождение човеку чуството се дава, да обича и да пази децата, жената, род, родина, и който ги продава и предава на сатана се сторва и презрян и нечовек

360

Анонимен

преди 13 години

Чакам отговора. А че си много просто парче е ясно, щом почна с обидите. И пак неможеш да отговориш.

359

Maraba

преди 13 години

Наистина си глупав!Как не те боли?:(((

358

Анонимен

преди 13 години

Аре стига бягане по тъч линията. Обяснете с другия другар тука, какво е *** народ? И защо от почти 10000 души гласували в анкетата 61% казват, че сме *** народ.

357

Maraba

преди 13 години

Глупав си!Използваш обида за аргумент.Общо взето и под вола търсиш теле,и сучиш и въртиш за да докажеш какво?Димитров е на години,стана милионер от експлоатирането на българската кауза,заема пост в българско правителство и отговаря за българите зад граница-човек на такава позиция НЕ МОЖЕ да използва подобен език дири и на маса!Но нали е лай..но оставка няма да даде,защото кокала е мнооого сладък.

356

Анонимен

преди 13 години

Не се прави на утрепан. Тебе съм те запомнил с едни фантасмагории, че щом ти падала заплата, ти се увеличало ДДС-то или нещо от сорта беше.Кажи какво означава *** работа *** народ. А това, че сред другарите има съединители, въобще не ме интересува.

355

Анонимен

преди 13 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл... Божидар Димитров! Хубаво, изтърсил някаква простотия, без извини се поне! А той продължава с наглите си обяснения! Нямал това предвид, в речника пишело... не ме интересува какво е имал предвид. Фактът си е факт! Министърът ни е абсолютен *** без грам възпитание, но пък с безгранична наглост и самочувствие до небето! Всеки може да каже нещо неподходящо, но човек с малко възпитание ще се извини и повече няма да повдигне въпроса. А тоя продължава!

354

Спиридон

преди 13 години

Уважаеми, не се мъчи да ме боядисваш, според собствените си ограничени разбирания! Щом се задоволяваш с подобни *** обяснения и позволяваш да те правят на канарче, ок! Твой проблем си е! Аз обаче не вярвам на тази изсмукана от пръстите история за тълковните речници! Ако действително си толкова лековерен, хайде помисли си, дали ако някой ти каже че си ***, ти ще погледнеш в тълковния речник, и ще си кажеш, "тоя пък, защо ми казва че съм Приспособление, което при натискане задейства някакъв механизъм или машина?!"

353

Анонимен

преди 13 години

Бягаш от въпроса. А съзнанието ти по-мръсно от това не може да стане.

352

Maraba

преди 13 години

Съзнанието ми си е чисто,а ти неуважаеми си го измий със съпун,ако знаеш какво е това.

351

Анонимен

преди 13 години

Ми явно само на теб и другите фенове на Серж ви се иска да е в негативен смисъл. Анкетата показва друго. А и дай обяснение на *** народ, *** работа.

350

Кабули

преди 13 години

Не идентифицирайте народа със себе си и не прехвърляйте грандоманията си върху него! Един неграмотен човек - според понятията ви за грамотност - ако ви каже, че сте ***, то едва ли бихте му обърнали внимание, но я се помъчете да отхвърлите това твърдение на ваш колега, което може би е подплатено и с исторически факти и доказателства.

349

Анонимен

преди 13 години

Я ти червения, обясни какво е *** народ. Ти като кажеш *** работа, да не би да я шибаш наистина. По-долу ви постнах, какво пише в тълковните речници. И обясни защо от почти 10000 гласували в анкетата, 61% казват, че сме *** народ.

348

ОСТАВКА!!!!!

преди 13 години

Нека си ходи, искаме оставка!!!!!!! Народът - ***, ама парите на народа са убави! ОСТАВКААААААААА!!!!!!Бойко трябва да го отстрани тоя ***!

347

Анонимен

преди 13 години

Добре дошли в Шибанистан.

346

Спиридон

преди 13 години

Божидар Димитров, А.К.А. агент Карадам, няма нужда от повече цапане! Колкото сам се е оцапал, едва ли някой друг е в състояние да го оцапа! Доносник на ДС, член на ВС на БСП, член на Инициативния комитет за издигне кандидатурата на Гоце, сега вече преминал "под дъгата", и най отявлен антикомунист.... Какво мъжествено и достойно има в подобен политически ***, аз поне не виждам! Затова е крайно недопустимо, грозно и обидно, такава политическа *** да нарича собствения си народ ***!