429

YAKUDZATA

преди 13 години

Така беше приятелю но много от драскачите тук не го знаят или не искат да го знаят,има още стотици неща,например ще се редиш на фурната за хляб и точно когато ти дойде редът след час час и половина чакане той свършва и чакаш още толко за другата фурна същото беше и със салама камчия ,вярно че беше хубав но не стигаше за всички на опашките а следващото зареждане ще е след една седмица и така нататък ***...а им комунистическа а и тогава хляб и салам се продаваше из задната врата на свой хора .

428

stenly

преди 13 години

Не позна , гледам само романтични филми. А, това просто ми дойде отвътре.

427

Анонимен

преди 13 години

В селата няма банкомати , банките не слагат банкомати в населени места под 3000 човека.

426

мръсен плебс

преди 13 години

всички тук 430 драскачи да ви арестувам....защото двама свидетели са казали че сте крадци и перачи на пари...ооо как ще се гърчите и търсите връзки , адвокати, ще викате че сте невинии....а иначе първи хвърляте камъни ,като че сте чели доказателствата по делото.....иначе сте християни и вярвате в бога ....ужас. горко ще плачете ...горко

425

Дедо ви

преди 13 години

Мали-и-и , само тъпири тука!!!!!!!!!!!!!! Трийте ме, акъллии!

424

Зак

преди 13 години

Жалко, че съдебният ни министър не е поне наполовина толкова силна фигура като вътрешния. До сега щяха да са направени кардинални промени и да се прибират вече.

423

Анонимен

преди 13 години

ти пък как нямате банкомати да не живееш в кумонизма

422

Анонимен

преди 13 години

Аз съм Бил по Кипър , Испания и никъде не съм видял руснак да работи като нас на грък испанец или който и да. Тези които работят са украинци. А руснака или работи за друг руснак който има бизнес в европа или работи за себе си.

421

Циганин

преди 13 години

Евала . Българи ако може да ви се каже че сте такива . Само така. ще се самоизядете . Ще се самоизтепате и пак няма кой да вземе отношение .Такава държава няма . Не случайно Гьоринг го е казал " Див и варварски ". Срам ме е да кажа последното но е истина

420

Червената помия

преди 13 години

Анализа е пълен и точен, но едва ли ще те разбере чалга поколението.Рискуваш да те обвинят в комунистически уклон, и да ти обяснят, че Гугъла, чата, дрогата ,почването на полов живот на 12-13 години и тарикатлъка да изкарваш пари с далавера, а не със знания и работа е върха, короната и смисъла на целия човешки живот!А ако им кажеш, че трябва да напранвят нещо за родината, безвъзмездно-за тях ти моментално ставаш извънземен.Само лоши неща ли имаше през социализма?

419

Анонимен

преди 13 години

сигурно си гледал италиански сериали криминлета виж хората какви лаборатори имат по косъм *** ще познаят. А нашата полиция е негодна , а на война с негодна армия обикновенно умираш.

418

Калин

преди 13 години

а бе *** за кой ли път да ви набивам!русия няма има бивша съветска република, в международното право субекта е Руска федерация!не може ги обхване и обследване :) колкото до това, така било на навсякъде по света, е хората бягат на Запад от десетилетия!дори и вие си имате вили и имоти там... от това де сте заграбили!

417

7777

преди 13 години

V Bulgaria vsyako chudo za 72 h egati smeshnata darjavaBez koz,vsichko koz,kontra ha ha ha

416

Беатриче

преди 13 години

ДО #429Аааааа,не казвам....А не мислиш ли,че това мога аз да съм го сътворила?

415

До участниците

преди 13 години

Моля участниците във форума да не се дърлят един-дург. Темата беше : *** ли се Боко и Цоко ? Или , успяха ли да го забелят за една година ? Иначе и двамата продължават да печелят от закачките помежду ни.

414

Анонимен

преди 13 години

То лошо няма ама в маките села няма банкомати. Преди това трябваше да задължат във всеки магазин да има Постерминал за банкови карти, *** работа искат да криминализират неплащането на осигуровки , а неплащането на зплати на свободен режим по желание на работодателя.

413

stenly

преди 13 години

Много от вас лаят, че няма годни доказателства и свидетели и това бил проблема. О.К.! Кажете ми тогава кой луд, ще се усмели да свидетелства против мафиотите? Кой де?Държавата ще защити ли свидетелите? Ясно е ,че се изявявате като адвокатчета ,със силната амбиция да захлебите от парите на бандюгите един ден. Но се надявам,скоро законите в България да се променят, и най-накрая прокурорите да имат смелостта да вкарват престъпниците в панделата.Щом има политическа воля, доказателства ще се намерят

412

БАБА ВУНА

преди 13 години

МИЖИ КЬОРЧО - БОЙКО КЕ ТИ БАЕ!

411

Maraba

преди 13 години

Е напиши откъде го копна това!"Инвентарна книга"?

410

Анонимен

преди 13 години

честита демокрация. от утре, ще си получавате заплатата по банков път-задължителнпо.