49

_I_

преди 13 години

Ама вие защо задържахте невинните хора? Причинявате им голям стрес, не така моля ви! Има и Страсбург ей! Кой ще ви плаща бакиите, ако осъдят БГ?

48

анонимен

преди 13 години

Явно и магистратите са играли "всичко коз"!

47

Василев

преди 13 години

Как няма да има партия Герб и правителство на чалго-мутрите в България като има толкова ***,прости и *** селяни.

46

Анонимен

преди 13 години

Като няма качествени доказателства,ще ги пускат.доказателствата зависят от полиция,значи тъкмо те не си вършат работата.А Боко и Цеко ,като бивши полицаи трябва много добре да знаят какво куца в МВР,на власт са втора год,не направиха закон,който да помогне на полицията да събера качествени улики.Значи просто не искат,ако има такъв закон няма да има с кого да се оправдават-ние ги хващаме,те ги пускат

45

Бат` Бойко

преди 13 години

Ние ги хващаме, те ги пускат!

44

Анонимен

преди 13 години

тиквата да копа павета на 9 IX, а пудела да ми държи макарите, ***

43

ck

преди 13 години

Брей и тези невини :)

42

Rakela

преди 13 години

Прочети по-внимателно какво съм написал.Виж аз за какво говоря и после виж ти за какво ми говориш! Тогава прецени кой е убитака.

41

:)

преди 13 години

Ние ги хващаме, и ние ги пускаме ...като платят :)

40

Анонимен

преди 13 години

пак смееееех. Няма по жалки клоуни и смрадливи *** от туквата и пудела. Да живеят БАЛЪЦИТЕ!!!

39

Анонимен

преди 13 години

Бойкоо,Цецооо,пак се осрахте.

38

Малее

преди 13 години

Да обясня на убитака 35. Ако имаше щета за 250 млн., подплатена с достатъчно доказателства никой нямаше да излезне под гаранция. Прочети хубаво НК и НПК, ако можеш да четеш, без да ти диктуват от централата.

37

Анонимен

преди 13 години

Аз предлагам някой западноевропейски съд да бъде помолен да разгледа документацията по делото и да си каже мнението. И тогава ще стане ясно полицията ли е некадърна да събере доказателства или съдът ни е корумпиран!

36

Йово

преди 13 години

Престъпния свят обяви КОНТРА на "ВСИЧКО КОЗ" и излезоха от затвора сега очакваме РЕКОНТРА от Цецо но той дали ще вдигне залога не се знае, негов ред е да казва или "РЕКОНТРА" или "ПАС".

35

терца майорна

преди 13 години

А с цистита на госпожа Топло (или невинното дете, както сам се изрази господин Топло) кво става?

34

Rakela

преди 13 години

За убитаците да обясня.Паричната гаранция не означава,че няма да има дело и присъда.*** ли сте, кви сте? Гаранция се плаща за да не седи човека в ареста докато му излезе делото.И какво лошо има в това тия *** хем да вкарат малко пари в държавата,хем после да си ги осъдят?

33

ГРАЖДАНИН

преди 13 години

" съда се казва, че няма достатъчно данни за това, че тримата са били част от организирана престъпна група. " .......Кога държавата ще си свърши добре работата - да събере необходимите доказателства, да проведе акцията си и накрая съда да постанови осъдителни присъди??? Само харчат парите на данъкоплатците - всеки път едно и също! И как нашата полиция ме пази, като съда пуска престъпниците непрекъснато?Кога ще доживеем да видим нещо позитивно и в България???

32

до Василев

преди 13 години

Научи се първо да пишеш грамотно,хлапако ***!

31

Stoian

преди 13 години

P.R akciata na tandema B.B i C.C se razpadna kakto vsi4ki p.r akcii do sega.6te viarvate li o6te na tova sme6no pravitelstvo.

30

Василев

преди 13 години

По-добре да си играете скамбил *** прости селяни гербери, другата игра не е за вашите първосинални мозъци.