376

Лекар

преди 13 години

Хапчетата, пак забрави!!!

375

дедо

преди 13 години

Имам въпрос към религиозните фанатици. Как ще реагирате ,ако някой *** разчлени трупа на някой ваш близък и тръгне да ги разнася по света?

374

genadi

преди 13 години

Псалом 13Началнику на хора. Псалом Давидов.Рече безумец в сърце си: "няма Бог". Развратиха се човеците, извършиха гнусни дела; няма кой да прави добро. 2. Господ от небесата с внимание погледна към синовете човешки, за да види, има ли кой да разбира, да търси Бога. 3. Всички се отклониха, станаха еднакво покварени; няма кой да прави добро, няма нито един. 4. Нима не ще се вразумят всички, които вършат беззаконие, които тъй изпояждат народа ми, както ядат хляб, и които не призовават Господа? 5. Там ще се уплашат те от страх, (дето няма страх,) защото Бог е в рода на праведните. 6. Вие се подиграхте с мисълта на сиромаха, че Господ е негова надежда. 7. "Кой ще даде от Сион спасение Израилю!" Кога Господ върне пленените от Своя народ, тогава ще се зарадва Иаков, и ще се развесели Израил.

373

Анонимен

преди 13 години

Имах съмнения ,че съм роден в държава на ненормалници.Но след като прочетох много от коментарите съм вече УВЕРЕН ,че сте такива.Имате ли представа какво е намереното днес. Ако беше някъде другаде вече да има 1000 журналиста и да знае целия свят.Но на нашенеца му е по драго да отрича всичко а не да се радва.УЖАС .

372

Спонги

преди 13 години

Лека нощ. Тук фанатиците сте вие атеистите. Ние само показваме истината, а вие ни налагате мнението си. Бъдете живи и здрави и дано находката донесе късмет на всички.

371

машина на времето

преди 13 години

Не ми казвай от какво бягам! Ти пък бягаш от истината!! Фанатик!

370

Спонги

преди 13 години

ощехранилницата е кутия, която може да е от когато и да е. Мощите са подарък на манастира и са положени в ценна "кутия". Находката е със световно значение за Християнския Свят. Много поразии са направили комунистите в България и една от тях е наложения просташки атеизъм който демонстрирате тук. Навсякъде по Света хората щяха да се радват. Вие отново бягате от късмета си.

369

Анонимен

преди 13 години

това е яко човеко.просто едно голямо БРАВО

368

машина на времето

преди 13 години

"Мощехранилницата датира от средата на пети век преди Христа." .... .... уау :) 5 века преди Христа вече е имало готова Мощехранилница в очакване на мощите идващи от бъдните свети :) Ей това се казва да си готов.

367

бреййй

преди 13 години

*** не се учудвам, че на човека кокалите са тук. То българин и Чаплин извади от гроба, че някакъв поп ли?

366

Браво Божо!

преди 13 години

"Мощехранилницата датира от средата на пети век преди Христа."????

365

Христо

преди 13 години

Става дума за кокали, бе, какви мощи, какви 5 лева, какъв цимент??

364

Анонимен

преди 13 години

Ше отида и ще видя какво ? Бог или хора вярващи в Бог? Кво им нетленното на останките му ...по точно на частите от човешки труп ? Много е некрофилско.

363

Firix

преди 13 години

Настръхнах! Това, ако е вярно, е Велика Светиня! Какво велико чудо, мощите на този велик светец, Гласът на Викащият в пустинята, да се окажат в малка България ...

362

Спонги

преди 13 години

Който има очи ще го види, който няма ще дрънка глупости по форумите. Много ми приличате на комсомолските секретари преди 10.10.1989 година за които беше чест да ни разубеждават да не ходим на църква на Великден. Като не вярвате, какво от това. Отиди някой път на Кръстова Гора и виж Вярата в очите на хората. Не е необходимо непременно да си християнин за да вярваш в Бога. Нетленните останки на св. Йоан Кръстител са късмет и аз го пожелавам на всички.

361

brokera

преди 13 години

Aide na imotite sega shte udariat tavana sled tazi nahodka.Shte ima pak komisioni na debelo.

360

Васко

преди 13 години

Аз също съм се нагледал на простотии по всичките видове църкви и съм установил, че всичко е за пари. И то за много пари! На всичкото отгоре, не си познават и книгите - било библия, евангелия, книга на мормон, коран и не знам си какво още. Оказа се, че аз невярващият съм доста по-запознат с философиите, теченията и религиите - да кажем че ми е нещо като хоби. Във всичките тези книги има неща, които да се тълкуват многостранно и си противоречат. Умните хора сами ще си направят изводите.

359

Анонимен

преди 13 години

>> 1. В Библията никъде не пише да се ходи на църква.напротив - А Господ всеки ден прибавяше на църквата ония, които се спасяваха. Д.А. 2:47като не преставаме да се събираме заедно, както някои имат обичай да престават Евр. 10:25Христос казва ...на тая канара ще съградя Моята църква; и портите на ада няма да й надделеят.Мт. 16:18моряк ставаш когато си в кораба. на сушата моряк не си морякцърквата е тялото на Христос. Християнин си когато си в църква.Какво мислиш за Мен? попита Христос

358

дедо

преди 13 години

Християнската религия е най-глупавото нещо. Да целуваш инструмента с който е убит твоят бог и да твърдиш че го обичаш е върховно лицемерие. Че мен ако някои *** накара да целуна бесилото ва ЛЕВСКИ ще му строша главата.Да твърдиш ,че бог е един единствен и да напълниш религията с ангели, дяволи, светий и какво ли не, е безочливо нахалство.Църквата е типичен случаи на партиина клика. Провеждали църковни събори / партиини пленуми/ на които опредяли какво е казал исус стотици години след смърта му

357

Анонимен

преди 13 години

Разликата с историята за шопа е, че в случая няма жираф.