54

do 49

преди 13 години

Ще си позволиш други неща - със соя, *** етс, каквито си ги ял досега. Браво за идеята и бой в главата за който наруши рецептата, а продава с това име.

53

Анонимен

преди 13 години

ами то моето момче тези които правят федерки....оппааа тези които хвалят правителството са на щат към PR отдела на ГЕРБ. така че....нали се сещаш... ;)

52

БАЧКАТОР

преди 13 години

ТЕ ТИЯ ДЕТО МРЪНКАТ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПО ФОРУМИТЕ ПОВЕЧЕТО СА НА ЩАТ КЪМ СЕРГЕЙ И ДОГИ ООД

51

julii

преди 13 години

50 i 49-Pak plateni KOMUNISTI,PISNA MI.

50

Анонимен

преди 13 години

и аз подкрепям номер 49. евала за коментара

49

do 51

преди 13 години

:D:D:D q da te vidim teb. gospodin golqm razbira4 ot politika. :D:D:D q ni obqsni kak to4no stoqt ne6tata. haide prosveti ni. D:D:D:DD

48

Анонимен

преди 13 години

Да, простоватите хора мислят като 49 - не разбират от политика, а само се оплакват , че заплатите са ниски. Зер Бойко трябва с магическа пръчка да им увеличи заплатите.

47

стойчев

преди 13 години

абсолютно подкрепям номер 49. най-смисленият коментар досега. браво, евала на такива като теб, които казват истината. въпреки, че на мен ми е все едно дали ГЕРБ или БСП или СДС ще са на власт, за мен е важно да се върши работа. но наистина това което и ти каза не може да се отрече. не може да се хвалят какво велико дело са свършили с храните, при положение, че именно те пратиха стотици хиляди души на улицата без работа. + заплатите и пенсиите се замразяват. е как тогава човек да си позволи малко

46

Анонимен

преди 13 години

то хубаво за идеята, ама как народа да си позволи тези неща, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ДЖОБА МУ Е ПРАЗЕН !!!! благодарско Боко Тиквата, няма що. от както герб дойдоха на власт хиляди, хиляди души останаха без работа, без заплати. те немогат хляб да си позволят, а вие ми говорите за скари и месца. срам и позор.

45

МАШАЛА

преди 13 години

КАКВО ДА КАЖЕМ ОСВЕН БРАВО ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА НА МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ И ЕКИПИТЕ МУ ЕВАЛА МАШАЛА АШКУЛСУН

44

хи,хи

преди 13 години

или кебпчета БАУ БАУ

43

Анонимен

преди 13 години

Какво пак сте недоволни бе,какво пак ревете:)))Най после ше има истинска храна,те пак претенции.Най простото,селиандърско и еснафско племе-българите.Ама нека,затова ви доят 20 години.Шматки

42

хи,хи

преди 13 години

Истинското кебапче ще се казва ШАРО - да ни е сладко!

41

Анонимен

преди 13 години

На следващите избори вече ще гласувам за ГЕРБ само заради тия мерки за по добър живот на българите които предприемат не само за храната мерките.просто си личи че искат да направят и правят положителни промени!

40

Мдааа.....

преди 13 години

Ще ядеме само кайма -- БСП.....

39

123

преди 13 години

важното е да се спазва БДС! на книга всичко може!

38

работник

преди 13 години

Кога бяха разрушени тези правила - до преди една година?

37

анонимен

преди 13 години

до 35На името на Серго няма да кръщават мръвки, защото той едва ли се е интересувал какво яде българина!Да не забравяме, че в няколко поредни правителства министрите на земеделието и храните бяха от квотата на ДПС, които дори нямаха интелект за тази работа!

36

асал

преди 13 години

Браво на министъра и неговите сътрудници и поддръжници за това да ядем качествено месо

35

хахо

преди 13 години

Който разбира от материята знае,че това е само пиар и пушилка за шарани.То и сега има БДС/български държавни стандарти/,които не са задължителни и всеки производител може да произвежда по тях ако желае.Министъра да каже колко лаборатории акредитирани и обурудвани има да изследват за съдържание на соя,фибри и др.добавки.Трябва да се променят закони и наредби,в които ясно и точно да се заложат норми,сътав на продукти,позволени и непозволени съставки,ГМО и др.Иначе поредната пиар акция и накрая ник