37

Boratko Batkofff

преди 13 години

Има вероятност скандалната Лейди Гага (Lady Gaga) да пристигне за концерт в България!Е, хайде, нЕма нужда :) Да си стои у хамеричко и да се превъзнасят дИбилните тийнеджъри по нея ... :)

36

tan

преди 13 години

Как може да дадат 1 млн. лв. за Гага??? Ей за тва сме в това положение. Пръскаме си парите за щяло и нещяло и после всички псуват държавата.

35

lady gugu

преди 13 години

Да заповяда, но само ако води със себе си Александър Скарсгард, иначе не ни е нужна :)

34

Анонимен

преди 13 години

новите певци са бом бок пълен *** както каза колега по долу

33

Елмар

преди 13 години

Ама Опет ги слушаме аз и ти, да си гледал клип на Опет по някоя телевизия в нормално време? Щото аз не съм и няма да видя..единствено по Фрактура може да видиш техен клип от 12 до 2 през нощта..Виж, АлеАлехандро и разните ла**** на тази козичка ги въртят през десет минути по "музикалните" канали..

32

elena

преди 13 години

страшен плагиат е девойката. онзи ден случайно попаднах на клипа на една от *** й песни - вътре тотално всичко беше взаимствано като визия и поведение от Мадона... За съжаление мацката е просто копирач. Но в никакъв случай нещо "ново и различно", както се изказаха по-назад. А в зора си да е ексцентрична е и ужасно плашеща. Ама, стадната мисъл владее - ако дойде ще е пълно с недоразумения на Батенберг...

31

MURDOC

преди 13 години

vlady, тя Гаргата пее аутотюн (autotune} тва ако не знаеш е програма за пооправяне на фалшиви тонове и придава на гласа роботско звучене с една дума -ГАДОСТ .

30

barf...

преди 13 години

айде по-добре не, а? плс!!!

29

Анонимен

преди 13 години

razli4nite hora haresvat razli4na muzika. na kojto ne mu haresva da si slu6a druga!

28

vlady

преди 13 години

При това хонорарът на Opeth е десетки пъти по-малък.

27

oaoaoa

преди 13 години

VIV e firmata koiato e poela koncerta :)))

26

vlady

преди 13 години

Гаргата не може да пее изобщо, само грачи ужасно фалшиво ако не е подпряна здраво с плейбек. Вместо това недоразумение да поканят примерно Opeth - музиката и текстовете са няколко класи нагоре, живото изпълнение надминава студийните записи, Mikael Akerfeldt е класа едновременно в чистите и бруталните вокали.

25

Анонимен

преди 13 години

super!!!!!!!!! nqmam tarpenie da doide, ako doide......

24

az

преди 13 години

4algata oskverni plo6tada sega e red da vnesem malko zapadna pomiq.

23

MURDOC

преди 13 години

Какъв тотален упадък на музиката.В днешно време не се иска талант,а само някакво просташко държание и външност като въпросното същество.Просто сравнете днешните "звезди" като тази,любимците на тийнейджърите justin bieber and miley cyrus с Freddie Mercury,Michael Jackson,Elton John,Sher,Mariah Carey......Има разлика,а?В днешно време не се иска талант,а само някакво просташко държание ..и ауто тюн и ауто тюн (autotune} ..

22

fdsd

преди 13 години

Ще стягам гранатомета!

21

Скилитко

преди 13 години

Това ще бъде доста ужасяващо преживяване :(

20

MURDOC

преди 13 години

Ееее ,защо се учудвате преди време как дойде да ни попее израелския *** Дана Интернешънъл ,нека сега малко и американски *** да ни попеят така де , нека сме демократични ,налииии......

19

CNN

преди 13 години

Братле, тая е на светлинни години пред бабката Мадоня, която докато си показваше гениталиите беше много модерна, ама вече не вързва!

18

Анонимен

преди 13 години

ЕМИ ДА ЦЯЛАТА СИСТЕМА СЕ СКАПВА ВЕЧЕ