19

Анонимен

преди 13 години

Същото щях да напиша много добре казано!

18

mm

преди 13 години

истинския доклад посочва се, че има за 1 път политическа воля за реформи, т.е. реформи няма ама има воля. хахаха то и аз имам волята да джиткам с "S" класа и яхти по морето.... ала дали е така, кой сега ще ми каже. Нека да бъдем реалисти и да прочетем че не са изпълнени препоръките от миналия доклад, повтарямм не са изпълнени препоръките от мин. доклад

17

Гергинов до № 13

преди 13 години

Не съм гладен. Това със сигурност е така. Гласувам за СДС и ДСБ.Моля да кажете кое от това което съм написал в пост 12 не е вярно ?Не желая да влизам в конфликт с Вас и с никой участник в този форум. Очаквам Вашите аргументи.

16

Дражко

преди 13 години

Тц,тц,тц...........Бля,бля,бля........Мнля,мнля,мнля.Гледах по телевизията-току що!Такова мляскане и *** не съм си и представял.А-дано да е добре за страната и останалите в нея!Дано!

15

Таралежа

преди 13 години

Аз само искам да цитирам този коментар:"Плюйте *** комунистическа сега. Ревете че има тоталитарризъм и терор. Ревете бе маймуни крадливи. Мръсни гадини родоотстъпнически."Браво! И от мен същото!

14

Мераци

преди 13 години

Колко сте злееее..Мислете си, че живеете добре..Анонимния, тебе само комунисти са ти в главата.. тия не умряха ли с Карл Маркс.. хахахах толкова да те е страх от тях..А Бойко ще оправи БГ както я оправи царя.. и след Бойко още много хора ще я оправят..Желая успех всички ви, и нека птичката кацне и на вашето рамо

13

Анонимен

преди 13 години

Гергинов, бива те в демагогиата и манипулацията. Чини ми се да си от школата на БСП обучен добре в замазване на осраното...или си много беден духовно и мислиш само за празния си търбух, който помеждувпрочем винаги ще е празен...

12

Гергинов

преди 13 години

В крайна сметка на себе си ли да вярваме или на ЕК ?Ние тук добре знаем, че за една година при управлението на ГЕРБ се случиха няколко неща: "Сибанк" спечели търга за винетките; Нон-стоп показване на акции на МВР; Няма осъдени; Огромна безработица; Масови фалити; Пълна мизерия; Дупки по пътищата; Никакво усвояване на еврофондовете за България. Моля правителството да приеме и моите поздравляния, освен тези на Европийската комисия.

11

Анонимен

преди 13 години

Плюйте *** комунистическа сега. Ревете че има тоталитарризъм и терор. Ревете бе маймуни крадливи. Мръсни гадини родоотстъпнически.

10

ninjalko

преди 13 години

Леле, леле, леле1-во много е трудно да си неграмотен на латиница - Браво!2-ро Z любима буква ли ти е или е друг случая3-то какъв съюз на империята на злото бе, няма връзка (между другото така са наричали руснаците САЩ по време на войната и обратно)

9

Shark

преди 13 години

Много си прав, особено Вежди Рашидов. Харесвах го наистина, но май... турскто си казва думата. Ще съсипе и без това малкото останала ни култура.

8

*

преди 13 години

Борисов: "В България се приемат всички забележки и препоръки. Па ако требе, и *** ше лижеме." Край на цитата.

7

Европеец

преди 13 години

Забележка: Николай Младенов и Вежди Рашидов работят против българските интереси! Препоръка:Да се изхвърлят от министерски съвет НЕМЕДЛЕНО!

6

Ясен

преди 13 години

Ей хора не се базикам!Искам да попитам и на вас ли постоянно горе дясно във FACEBOOK ви се появява Бойко Борисов?

5

Анонимен

преди 13 години

Да му имам поведенйето на този ,всеки му дава мозък и той само слушка .Ало чичко ти си шеф на НЕЗАВИСИМА държава ,ако си забравил да ти го напомня.

4

!

преди 13 години

Поздравления, Борисов

3

Zamuil

преди 13 години

zeztito gerberi, poluzihte poredniq PLateN doklad ne soioza na imperiqta na ZLOTO protiv naz zakonen ZAR. samo ZAR moze da opravi ZARSTVO BALGARIA NA PET MORETA kakto be ozertano vav TARNOZVKA KONSTITUZIA

2

2

преди 13 години

CAMO KOCTOB.

1

Shark

преди 13 години

Бойко, изпълни си ангажиментите и към Пловдив, за да върнеш доверието на пловивчани в ГЕРБ.