22

Анонимен

преди 13 години

В пост 6

21

mari

преди 13 години

Първо да се справят с 12-16 часовия работен ден и с ниските заплати. Ако работят всички нормално и вземат нормални заплати, годините и стажа за пенсия няма да са от голямо значение! Тези наши така наречени синдикати само пошумят малко/ да се чуе, че съществуват/, пък после пак се оттеглят на дрямка!

20

Анонимен

преди 13 години

За 20 години от т.н. "Синдикалисти" сме видели само , че направиха "гуши" и няма полза за членската маса - изхвърлят ни от работа , постоянно губим социални придобивки , а господата Тренчев , Кр. Петков и Ж. Христов стават все по-добре

19

Анонимен

преди 13 години

ми явно ти си наркоман и халюцинираш да си видял да пиша нещо лошо за пенсионерите или да плюя някой

18

РСТ

преди 13 години

ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ НОВА СИНДИКАТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ТЕЗИ НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ ЯДЪТ САМО ОТ ГЪРБА НА НАРОДА

17

Анонимен

преди 13 години

Освен *** май си наркоман затуй плюеш тия с чийто труд си отгледан и вероятно още ядеш от него

16

Анонимен

преди 13 години

В България трябва да има истински синдикати и то синдикати на работещите хора, а не полицейски синдикати и друго подобни организации на въоръжени търтеи. Но на властта така не и е удобно. А я вижте лекарския съюз как му духнаха под опашката на премиера и отиде та се не видя. Хората трябва да се организират и да си защитават правата.

15

Анонимен

преди 13 години

извинявам се до 6 беше

14

ИВО

преди 13 години

ДА СЕ ПРИЗНАВА ТРУДОВИЯ СТАЖ И ДА СЕ НАЧИСЛЯВА КЛАС ПРОСЛУЖЕНО ВРЕМЕ ,ПРИ СМЯНА НА ПРОФЕСИЯ .ПО РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ МЪЖЕ 60ГОД. ЖЕНИ 57ГОД. ПРИ БЕЗРАБОТИЦА 10% ДА МОГАТ ХОРАТА ДА СЕ ПОРАДВАТ НА ПЕНСИЯ.

13

до7

преди 13 години

Хей *** ти не мислиш ли да остаряваш. ей тъпан ако продължава така няма да остареем за това ти говоря

12

Синдикалист

преди 13 години

Е как искате да има синдикати?!Вижте си коментарите! Всички до един са негативни! Всички сте изтъкани от злоба и основната ви идея е, не аз да съм добре, ами Вуте да е зле! Е, как да има синдикати?! Основата, на която се крепи синдикализма е СОЛИДАРНОСТТА! Кой я проявява у нас?! Кой се интересува от проблемите на другите и е готов да ги подкрепи, коагото воюват за някакви свои права или облаги?! НИКОЙ! Напротив, продкрепяме правителството, работотдателите, всички оснанали, само не и протестиращите, щото...."Ей как така тези ще вземат толкова много пари" Ето и сега! Когато се опитват да ви накарат да бачкате, докато започнете да се напикавате от старост по работните места, вие пак сте против синдикатите, а не срещу правителството и работодателите!

11

напомням

преди 13 години

Статията е за "Пенсии", и не казвай, че само за тях се мисли. Като не те интересува как няма да доживееш до пенсия, защото е невъзможно да натрупаш стаж от 40 или 37 години при тази безработица, не чети!

10

Анонимен

преди 13 години

Прави са КНСБ, браво на тях. Е така трябва да са синдикатите. Правителството е некадърно, това е истината. Пълни бездарници.

9

ssssss

преди 13 години

Тея ме дразнят, никой не пази бизнеса , ползцват го като дойна крава. И тея синдикати са толкова измислени само бюджетните служители защитават. Ми да увеличават осигуровките, ще седят хората на борсата тогава.... ***. И точно бизнеса е държавата , щото държавата от бизнеса се издържа. Синдикатите никакъв принаден продукт не снасят

8

Анонимен

преди 13 години

Какви синдикати са тия като не могат да съберат и сто човека на стачка. Палячовци! Само имитират дейност.

7

Анонимен

преди 13 години

Правилно, синдикатите да почнат като гърците и да го ловят за гушата тоя банкянски *** накрая и тъпанара физкултурник също.

6

Анонимен

преди 13 години

Кви пенсии бе. Само за тях мислите, ами ние как работим, как ни плащат и как почиваме нас кога ще защити някой А?! ---Хей *** ти не мислиш ли да остаряваш.

5

Анонимен

преди 13 години

Кви пенсии бе. Само за тях мислите, ами ние как работим, как ни плащат и как почиваме нас кога ще защити някой А?!

4

Анонимен

преди 13 години

За да сте синдикати консултирайте се с гръцките и френските си колеги! Или ловете гората!

3

Анонимен

преди 13 години

Какво премиера бе, я марш на работа!