11

Анонимен

преди 13 години

Не ви ли прави впечатление последните години какви катаклизми се наблюдават?Урагани,проливни дъждове,наводнения навсякъде,земтресения.Това не е случайно и всеки средноинтелигентен човек ще се досети.Има човешка намеса дело на американците.Тестват си програмата HAARP без да им пука за милионите хора,които убиват и последиците от тяхната намеса в природата.

10

Анонимен

преди 13 години

"Чавес обвинява САЩ за причиняване на земетресението с магнитуд 7.0 в Хаити като част от изпитването на "тектонично оръжие", което може да доведе до екологично бедствие. Латиноамериканският лидер допълни, че САЩ трябва да "спрат да си играят на богове". Чавес каза още, че това "тектонично оръжие" в крайна сметка ще бъде използвано срещу Иран. Чавес твърди, че тези оръжия могат да променят климата и да предизвикват земетресения и вулкани дистанционно, чрез използването на електромагнитните вълни."

9

Анонимен

преди 13 години

Според Патрик льо Хюрак (ЕОЛ/СЗЛ, Франция) не трябва да се позволява на САЩ "да окупират Хаити" под претекста, че предоставят помощ.

8

Лицемери са

преди 13 години

Бразилия им помогна най-много.А лицемерите от САЩ въпреки обещанията нищо не са им дали.Клинтън да не прави популистки изказвания ами да натисне неговите да помогнат както обещаха.Жалко че Хаити са толкова "малки" няма кой да се застъпи за тях и няма кой да накаже престплението на американците.Но нищо господ ще ги накаже,дори и сатанинската им църква в Ню Йорк няма да им помогне.

7

САЩ империя на злото

преди 13 години

Американците изпробваха оръжието си по Хаити,след което дори президента на Венецуела каза: "САЩ си и граят на Бог"Стотици хиляди загинали и ранени заради един експеримент на американците,утре вие може да сте на тяхно място.

6

САЩ империя на злото

преди 13 години

Американците изпробваха оръжието си по Хаити,след което дори президента на Венецуела каза: "САЩ си и грае на Бог"Стотици хиляди загинали и ранени заради един експеримент на американците,утре вие може да сте на тяхно място.

5

Измряха заради САЩ

преди 13 години

Всичките хора измряха заради САЩ и експеримента им,те предизвикаха земетресенията

4

Анонимен

преди 13 години

emi batenca nqkoi hora ot stranite "donori" sushto imat nujda ot malko finansova pomosht

3

Анонимен

преди 13 години

И защо бяха тези фалшиви сълзи и призив "Пускайте СМС!" Къде са парите?

2

?

преди 13 години

А кои страни пратиха хуманитарна помощ за Хаити - В какви размери, количества и вид?

1

2% -???

преди 13 години

Колкото и ние усвоихме от еуро-фондовете.