573

George

преди 13 години

Какво значи няма друг начин. Като гледам колко дупки има по улиците как не видях един да каже, ами като няма друг начин ще ги запълня сам. По лесно е да вземем мерки за други проблеми

572

Разумен

преди 13 години

а/ ако ме ограби някой на улицата, мога да се надявам че ще има правосъдие за него. за куче което ме нападне, какво, да се моля да се задави докато ме яде ли?б/ кой говори за тровене, питам отново, *** ? в/ не знам на колко е, ама ти звучиш като да си на цели 15 :)

571

George

преди 13 години

Ако те ограби някой на улицата ще го тровиш ли за самозащита? Много си кух, а другия ти подражател коки съм почти сигурен, че е на не повече от 12 години.

570

коки до гоги

преди 13 години

Недопустими е да има по улиците гладни, злобни, болни, хапещи и дори убиващи хищници /факт, има информация, ако се съмняваш/ и някакви луди хора да дават някакви срокове от 10-20 години, през тези години да си хапят кучетата и те да си прибират парата.

569

Разумен

преди 13 години

Гоги просто е един от нискоинтелигентните и упорити ***, за които споменах. Не може да направи разлика между "убийство за кеф" и "самозащита", между геноцид и регулация на популацията.

568

коки до гоги

преди 13 години

Ами като няма друг начин, институциите нехаят, кучкарите само прибират парици, хората опират до отрова и да знаеш, според мен повечето не тровят за кеф. Това е.

567

George

преди 13 години

И като не са го решили проблема, дай да ги тровим и осакатяваме, ей така за кеф.

566

Анонимен

преди 13 години

Ето че излезе, че историята с *** мима е чиста лъжа и съчинена за подпалване на вражда и омраза между хората от заинтересовани организации. Беше ясно от самото начало, че е платена кампания, която използва безпросветни, фанатични *** за своята цел. Вярвам, че местните дряновчани са много по-наясно с фактите, от неграмотните, манипулативни ***.

565

коки до мен

преди 13 години

Поне в България няма такива кучета, в Бг. повечето кучета са диви и зли /факт/.

564

Коки до 605

преди 13 години

И се вижда как тези организации рашават проблема с кучетата по улиците. Но съм сигурен, че не са пропуснали да приберат парите.

563

honey

преди 13 години

613 номер Анинимен:) Ми пуснете си всички мустаци, аз ли да ви уча:) Всъщност до сега се чудех каква е приликата между кучетата и мъжете, а сега ти ми отвори очите - и кучетата и мъжете се респектират еднакво само от това, което виждат :)

562

Мен

преди 13 години

Щом смяташ, че това залсужаваш. Не отричай, много те моля обучените животни заради тесногръдието си. Водят слепци, издирват хора и понякога помагат за спасяване на живот. Ако ти вперен в собственото си мнение отречеш, че това е нещо, то не си наред. Дано на никого не се налага да ползват услугите на четириногите. Защото те са последна надежда при тежките ситуации.

561

До 574 от 573

преди 13 години

Къде прочете, бре, умнико, да пише за измъчване на животни?!

560

коки

преди 13 години

Да и според мен кучкарите не искат да има регулиране на отглеждането на кучета, или защото са луди или имат интерес да не се реши проблема с кучета.

559

Разумен

преди 13 години

И както виждаш, разумно мислещ/а Анонимен, както можеш да разбереш по минусите които твоите "братя" защитници на животните ти пляскат на килограм, те всъщност не искат разумно и логично решение на проблемите. Те искат да са гневни, искат да крещят и да се правят на революционери, искат мъст а не закони, ето затова е добре че таши левашка версия на закона не бе приета и ето затова такива групи като тези в FB трябва да се обявят извън закона.

558

George

преди 13 години

Не знам на какво си, ама яко те хваща.

557

коки

преди 13 години

И кой ми сложи минус и защо на коментар 614.

556

Разумен

преди 13 години

И ето това е страшното и това води до все повече насилие и грозни гледки - че доста социопати използват идеята да се спре безмисленото насилие като трамплин от който да отскочат, за да могат да поспорят, побият и поубият нещо. И за които не бих се очудил ако сами осигуряват материал за снимките на одрани и подпалени животинки, колкото да подкладят огъня.

555

коки до 612

преди 13 години

Да, но съм и против садистични прояви на животновъди спрямо хора и животни /има доста примери за насилие на животновъди и животни над други същества в нета/ и да закона не трябва да се приема в този му вид.

554

Анонимен

преди 13 години

honey, сега кучетата ги е страх от тебе и от дългия ти хайдушки мустак. Но ако се разболееш от лоша болест и вече не си страшна за тях - може да те погледнат с други очи - като на жертва.