44

селянин

преди 13 години

до 42Най-якото ,че дават и да се празниш от зад душички са!

43

Rosen

преди 13 години

После *** обяснявай, че нямаш сестра. От целия материал става ясно едно - хората ги ПРИНУЖДАВАТ чрез религиозните догми да се правят на овце.Младите хора са доста по-отворени към света и едва ли намират упование само в религията. А това имамите доста ги плаши, понеже влиянието им ще намалее драстично след 5-10 години и ще трябва да си сменят професията. :)))

42

Зен

преди 13 години

Не мога да разбера какво толкова им пречи на тези мюсюлманки. Да ги снима жена фотограф, после снимката си няма да си я развявят, тя ще си стои в портмонето им. Не виждам защо правят от мухата слон. А освен това аз ако кажа, че си имам своя собствена религия, която не ми позволява да се снимам без шапка, на бас, че ще ме накарат да си я сваля за снимката. Ай сиктир от прищявки вече!

41

дядо Коцо

преди 13 години

Публичен разстрел на тортата(част от центъра на града) за тоя!Стоянов и той е за уволнение!Кога ще спрат да им играят по свирката на тия терористи?Има си закони и трябва да се спазват!Основната религия е християнсво и какво ме интересува мене дали онези трябва да са с парцали на главите или не!

40

Svoboda

преди 13 години

Tuka e demokrati4na svobodna Bulgariq. Koy za kakvoto si iska i kadeto si iska moje da obikalq.

39

Сатанаил

преди 13 години

имах гадже кадъна.вика ми:само отзад ще го правиме, че се пазя за мажа ми... :)а иначе със забрадки, че да не се виждат косите им :) моралистки :)

38

alexcs

преди 13 години

Турция в ЕС ли?!?!Не мерси, ще се напълни със фереджета в страната ни...това е България и тук важат БЪЛГАРСИТЕ залони и хрустиянството е официалната религия, ще се напълним с турци от най-затънтените краища на търция където още живеят със старите разбирания непозволяващи им развитието и чуждото да навлезе в животва им, е НЕ мерси!!!

37

george

преди 13 години

Ходил съм в Европейска Турция и кадъни с фереджета никъде не съм видял. Нап -ротив,туркините са облечени със светско облекло,доста от тях знаят немски език,част - английски.Такова чудо като в Родопите и Делиормана съм виждал,но в много малък мащаб в Ирак през 80-те години.Така че нашите "турци" са манипу-лирани от арабски проповедници и аз съм сигурен,че турските власти с голямо нежелание би приело българските си "сънародници",ако въобще им обърне вни-мание. Достатъчни са им кюрдите.

36

!

преди 13 години

Абе тия няма ли да си ги пратят в дупката наречена Турция?

35

George

преди 13 години

Ами имамът да обикаля,като го пускат полицаите на мин.Цветанов!Но все ми се струва,че ако разрешат на кадъните и разните му там *** Айшета,дето си пишат за туркини,а бъкел турски не знаят,да се снимат със забрадките,може и с фереджета, какво ще правят тези лични карти!С тях в банка никой няма да им обърне внимание, а за пътуване в чужбина - абсурд!И тези жени,които се пишат баш-туркини,не знам къде ще завират после тези тескерета- някъде по себе си или на имама,който ги е излъгал!

34

Анонимен

преди 13 години

Като гледам турските сериали и не виждам туркините да ходят с парцали по главите. Нашите имами и турци се имат май за по-турци и от турците в Турция ха ха. По време на голямата екскурзия преди 20г. Турската телевизия описа нашите *** по следния начи. Какви турци са тези 50% изобщо не знаят турски, а останалите 50% говорят някакъв странен език, който не е турски! Какви са тези хора? Май само нашите си знаят че са турци, ама хайде поне да гледат турските сериали та поне да заприличат малко.

33

111111

преди 13 години

Братле, тия имат забрадки и горе и долу и когато отидат да раждат, като си разтворят краката дактора вижда една широко отворена.... "забрадка"! хахаха

32

Халил

преди 13 години

Овце сме мааму да ***, овце!Няма ли най накрая да спре това нашето малодушие и овчедушие.Да дойде някой на жената, така да нарежда забрадка да носи,после трудно на четири крака ще ходи ама.Стига с тези манафски простотии, тук е Европа!

31

бай Иван

преди 13 години

да го пращат в Гуантанамо

30

tulski

преди 13 години

Вие само гледайте, нашите власти как ще се съгласят. Натам отива работата. Щом досега институциите нямат официален отговор по този въпрос, а се услушват. При отказ, бъдете сигурни, че мюсюлите ще нададат вой за " нарушение правата на човека ". Затова управляващите не смеят да дадат ясен и категоричен отговор.

29

селянин

преди 13 години

до 29Чети статията бре карат ги насила да ги носят дори им плащат!!

28

Демократ

преди 13 години

Голема простотия е тоя народ, брей! От таз простотия накрая ще се махнат и българите, не само турците и ***, както зоват някои. Какво ви пречат забрадките, бе простаци? Едните искат да слагат забрадки насила, другите да ги свалят насила - каква е разликата? Плачете си вие за Тодор Живков и възродителния процес, ама няма ги върнете! Отидете и смъкнете забрадките от картините на Владимир Димитров-Майстора!

27

Анонимен

преди 13 години

да се застреля където го хванат

26

Ясен

преди 13 години

А бре тия като раждат пак със забрадки ли са и на долната слива!КОгато ходят на доктор какво показват!Аре писна ми от аборигени!

25

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Абе нека да им се угоди на кадъните,какво толкова ,че ще се снимат забрадени. Само ,че в паспорта им да пише: Важи само за мюсюлманския свят ! :)