19

КЕЛТ

преди 13 години

Е гати простотиите. ДАНС щяля да се занимава с книги? От кога православната църква ще определя кой какво да чете? Това да не ти е Средновековието, бе? Сега остава и Инквизиция да си спретнем.

18

Анонимен

преди 13 години

Сектата е забранена и в Германия. И там ли са "задръстени и изостанали хорица"?

17

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

МАТЕРИАЛ ЗА РАЗМИСЪЛ!ВЕДНАГА СЛЕД 10.11.89г ГОТВЕНОТО СГОДИНИ НАСТЪПЛЕНИЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ СЕКТИ ЗАПОЧНА.ЕДНИ ОТ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО БЕ ДЕЪНОСТТА НА ТРИМАТА ЗАМ. НАМС-ТОМОВ,АНАНИЕВА,ЛУДЖЕВ.ТЕ ПУСНАХА МОРМОНИТЕ,ЙЕХОВА,БОЖИЯТА ЦЪРКВА И ДРУГА ***.НЯХОЙ СПОМНЯ ЛИ СИ ЛИЦЕТО М.СПАСОВ ШЕФ НА ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯТА КЪМ МС?ПОМНИТЕ ЛИ КАК МОРМОНИТЕ МИКРОФИЛМИРАХА ГРАЖД.РЕГИСТРИ И ЩЕЛИ ДА КРЪЩАВАТ МЪРТВИТЕ?А ЮДАТА КОСТОВ ОСТАВИ ПИМЕН ЗА ПАТРИАРХ И БЛАГОСЛОВИ РАЗКОЛА НА БПЦ ПО ЗАПОВЕД ОТ САЩ!

16

Даола

преди 13 години

Едни основават партии, други - религии.Целта е една и съща - никой не иска да е индианец, всеки иска да е вожд и да управлява другите.

15

Дедка

преди 13 години

Първо вземи да потърсиш малко повече информация в интернет за това нещо, после се обаждай! Как ме дразнят такива дървени философи - имате мнение по всеки въпрос, независимо от бедната си обща култура!! Ако можеше да четеш и мислиш, щеше да видиш, че това е една от най-нелепите измишльотини на този свят... изостанали са тези, които вярват в подобни глупости.. и то доста умствено изостанали...

14

tsetsiliush

преди 13 години

Много ясно, че ще я забранят. То това да не ти е свободна държава тука, че всеки да се чувства свободен да си вярва в каквото си иска. Тука сме си задръстени и изостанали хорица, нека си останем такива.

13

помощ

преди 13 години

Това изобилие от книги на чужди езици бе, защото се получаваха като дарения, а не че имаше пари да се купуват!!Но тогава не се знаеше нищо нито за Рон Хобарт, нито за сциентологията...тАКА, КАТО СЕГА, АКО ПОПИТАШ НЯКОЙ МЛАДЕЖ ЗА ПЕТЪР ДЪНОВ И дъновизма... няма да знае... След 20 години може и да знаят и да се хранят, мислят и живеят по-добре....

12

технократ

преди 13 години

до 11 Съгласен съм с теб , само ще добавя че "благородството" е присъщо за всички религии , е обикновено подбиват сумата 50хил.

11

estestveno!

преди 13 години

Ама разбира се, че има!! Преди 19 години се получаваха много книги в библиотеките и на Висшите учебни заведения в страната и няма значение какъв е вуза- технически,медицински, аграрен- литературата по сциентологията може да се класира в отдел наука или религия, а с такава литература в по-малко или по-голямо количество разполагат ВСИЧКИ ВУЗ!!Потърсете мнението на квалифициран библиотекар- НБКМ, МУ,ТУ и др. ВУЗ или направо направете справка на книжните каталози във вузове в София, Пловдив, Варна

10

Анонимен

преди 13 години

Преди около 40 години Л.Рон Хабърд при една своя лекция казва, че ако човек иска да спечели наистина много пари, трябва да си основе религия. Случайно или не десетина годинки по-късно се появява сциентологията. В сциентоложката цълква членуват повечето холивудски звезди. Сциентоложката църква се грижи за спасението на душата на своите членове, като благородно ги освобождава от материални окови като пари(поне 50 000 първо дарение), имоти, ценности, акции, активи и прочее и прочее.

9

Анонимен

преди 13 години

Стига с тая животинска добродушност , нямат край всякакви негодници дошли тук да баламосват и грабят.Крайно време е някой да си получи заслуженото за да спрат да идват!!!!

8

Аз

преди 13 години

До 5Борят се да ти измъкнат и последния лев от джоба. Нещо като С.Дянков но методите им са по-други.

7

Анонимен

преди 13 години

на мен не ми пречат - всеки да чета, каквото му харесва

6

онбашията

преди 13 години

ох, ужас, аз открих сциентоложка литература и в моята библиотека - мисия земя и бойно поле земя. мръсните предатели на родината са ги пробутали като художествена литература, а то какво било!!! ;)

5

Анонимен

преди 13 години

За какво се борят тези сциентолози. Ако е за хляб и свобада - с тях съм!

4

Анонимен

преди 13 години

аз ще се запиша в организацията, но не зная към кого да се обърна

3

Анонимен

преди 13 години

Мерси, не ги щем! Достатъчни са ни разните му там еванжелисти и свидетели! Идеално си се справят с промиването на мозъците на зомбитата!

2

Анонимен

преди 13 години

Само това ни липсва, и тия да се развихрят тук!

1

Ааа

преди 13 години

"Регистрация е поискана през 1989 година, но е отказана, съобщиха за Dnes.bg от Комисията по вероизповеданията." Ами какво чакат. Да поискат сега. Сигурен съм, че ще получат. То тук всеки, за всичко е добре дошъл. Като лабораторни мишки сме.