111

До 112

преди 13 години

Айде *** си вземи хапчетата бе. България си има Цвети Пиронкова, мачкала на волейбол. Айде лягай и преди това си пий хапчетата, Митко е прав. Поредния *** почва да пише глупости

110

Анонимен

преди 13 години

Пък нашите мачкат Холандия на волейбол! А на немците-честито! Заслужиха си го!

109

Анонимен

преди 13 години

а в Аржентици има ли? нация от емигранти,испанци,италианци,немци и дори българи....*** са в пампасите

108

Митко

преди 13 години

А да забравих да кажа, че докато нации като Германия имат чест и достойнство, било то в спорт или каквото и да е, България си има простотии като Джулай Морнинг, Син Сити, Версай, Азис, Андреа и др. личности с които да се "гордеем".

107

пфу

преди 13 години

мълчи България е на полуфинал на Уимбълдан, България мачка Бразилия на волейбол, остани в помиината си ямаа, !

106

me

преди 13 години

Всички, повтарям ВСИЧКИ, от германския отбор играят в Бундеслигата. Стига сте се заяждали за произхода им. Израстнали са в Германия, играят в първотовенството (т.е. плащат си данъците там) и всички говорят немски. То и Габриел Хайнце е с баща немец, а Кевин Принц Боатенг се прави не черен и играе за Гана, ама за тях никой не вика че не са подходящи. Реално погледнато Аргентина си е съставена от италианци и немци, който говорят някакъв странен испански, и са големи актьори.

105

Митко

преди 13 години

А къде е българския национален отбор??? Отговора е на-м....ната си! Със нашите "супер" звезди куци като еднокраки кокошки ламтящи за пари, играещи в Син Сити ама не и на терена. Ама националния ни отбор по Пиене и Ядене може да бие всички други. Например ако има световно по мързел, подлост, алкохолизъм, простотия и селяндурщина - България е номер 1.

104

ХА ХА ХА

преди 13 години

Германците играеха с такава лекота и с такава лекота шибнаха 4 гола на Аржентина,сякаш бяха на тренировъчен мач....Аржентинците се представиха позорно...Дълго няма да измият този срам...Южноамериканският футбол падна на колене пред много по-класната европейска игра на германци и холандци !!!

103

пожелание

преди 13 години

финал Испания- Уругвай! Нека ви е швабииии

102

g

преди 13 години

geramniq za poreden put kak se igrae futbol bes taka nare4enite"zvezdi" .Tova e kolektivna igra zatova zaslujavat da sa shampioni .A don Diego prilicha poveche na narkobaron otkolkoto na trenior.

101

хммм

преди 13 години

Аз прогнозирам Парагваи-Уругваи финал!

100

fen

преди 13 години

Иска ти се май много, а ? Само че няма да те огрее. Ти се моли Испания за стигне до полуфинала !!!!!

99

123

преди 13 години

Интернационалният отбор на Германия, надигра националния на Аржентина.

98

Angel

преди 13 години

Някога и в България е имало футбол, но преди да отворят дискотеката "СИН СИТИ".......................................!!!!!!!!!!!!!!

97

foset

преди 13 години

bravo na 6vabite! dokazaha evropeyska klasa! arjentina si be6e edno selsko otbor4e!

96

пожелание

преди 13 години

дано Испания смачка швабите на полуфинала

95

tedick

преди 13 години

А пък българския ботуш стъпка Холандия на волейбол,иначе браво на швабите заслужено си биха Меси и компания

94

Митко

преди 13 години

Велика Нация велик отбор, заслужено спечелиха. Дисциплинирани играчи, тренер на място, не като българските псевдо звезди които стават само за инвентар по чалга-заведенията с "скромните момичета" на които дрехите все им пречат както и малкото мозък в главите им. Дано станат шампиони. Браво Германия, велика нация с велик дух. Нека да се гордеят германците че парите им от данъци не отиват напразно, като нашите при тия некадърници от националния отбор.

93

Makaveli

преди 13 години

До: номер 89Ти да не си заложил на Аржентина и да си загубил... той още октопода каза преди няколко дни, кой ще е победител... Deutschland über alles

92

A4o_4uka4ooo

преди 13 години

do 89Много тежко понасаш отпадането на твоя фаворит,да прав си , това не е бундес лигата , това е Свтовното първенство по футбол и всеки иска титлата , а Германия мачкааа , тъпите аржентицни сега си сабират багажа и да си ходят, Марадона може само да шмърка КОКА до пристигането си у дома... а колкото до Меси - многооо жалък, пълно разочарование , не че съм за германците , моя фаворит е Холандия , но все пак гледам обективно на нещата и Германия си надиграха по всички параграфи жалката Аржентина