20

Анонимен

преди 13 години

куха манерко,няма такъв мотор на 2-ка,16 клапановия е 139 коня :)

19

tulski

преди 13 години

Щом е Голф 2-а бих го купил, обаче само ако е бял, с пернишка регистрация и в уредбата да има последните чалга хитове.

18

12345

преди 13 години

Голф 2ка - 16 клапана - 115коня - 5скорости с двойния ремус сещаш ли се .Що питаш! да не изкаш да го купиш а? На да ли имаш толко пари и плюс това е нов внос.

17

georgi

преди 13 години

Тоя раьон си тежък лятото, работата ми е свързана с пътуване и почти всеки ден минавам от там. Лятото направо е ужас, вече доста по-внимателно карат хората от колкото преди 7-8години. Ако всички карат с една постоянна скорост няма да стават толкова проблеми.. все пак става дума за 30тина км от петолъчката до магистралата, никой няма да спечели много време от 30км.

16

Анонимен

преди 13 години

Тоя с мотора как ли се хили на другите?

15

Анонимен

преди 13 години

"АЗ обаче съм си мъжко ***.'' махни "мъжко" и ще се получи вярно изречението:)

14

tulski

преди 13 години

Щом, като си " мъжко *** ", би ли ни изяснил ти какво караш - БМВ 3-а или Фолксваген 2-а ! Обаче 100% колата има уредба и бичиш Азис и Кондьо.

13

nomercy

преди 13 години

до: 12345ей заради такива мъжки *** като тебе си заминават други хора

12

12345

преди 13 години

Еми, ти явно не си мъж! Виж, АЗ обаче съм си мъжко ***.

11

didi

преди 13 години

Пътуването до морето си е част от преживяването. Как ще ти е хубаво като видиш морето, ако преди това не си скъсал нервите в някоя колона от автомобили? Преди 20 г. , когато бях дете , знаех че щом има колони, значи сме до морето. А сега ходя само на планина, за да си почина. Не от задръстванията, а от хората.

10

слухове от деня

преди 13 години

Очакват се хиляди рапорти от военнослужещи от БА и полицай за пенсиониране по сега действащия закон 25години осигурителен стаж от които 16.8 в армията. Към септември ще е най големия наплив,очакват се около 5-6000 рапорта за пенсиониране. Евала на такиви началници,ето ви реформа в армията. Нали искат армията да остане със затихващи функции с личен състав 20 000 калпака.

9

Анонимен

преди 13 години

Еми те ако вършеха това за което са там,нямаше да има нужда да ги увеличават

8

Жо

преди 13 години

НА СНИМКАТА: Всички карат дисциплинирано в колоната. Причината, да не изпреварваш е, че после трябва да "засечеш" някой за да се върнеш в дясно. Разбера се има изключения- този с BMW-то. Ех, сърце мъжко не трае да гледа *** пред себе си! "Я, да ги резна, пък после ще се набутам някак си между тях". Това е българската простащина, която някои приемат за нормално поведение.

7

До Андрей

преди 13 години

Ми то във Варна само селяни, защо говориш, че лятото се изсипват!!!Всеки, който е некадърен да се устрои в софия от Шумен, Разград, Добрич и прочие живее във Варна! И по *** *** от варненци не съм виждалникъде!

6

Анонимен

преди 13 години

na balgarina mu dai kola i para i se sabravja

5

Shark

преди 13 години

Хубаво, нека има полицаи, само че дали правят тва за коета са там? Лъскавите коли минават с превишена скорост и то доста над разрешената иникой не ги закача. Спират обикновените хора и ги рекетират и им развалят почивката.

4

Анонимен

преди 13 години

Като тръгнеш на почивка ще ти скъсат нервите дупки задръствания, теснотия и ,като че ли нарочно навсякъде по пътя ремонти и после те простаците българи са такива и такива,да им пратим полиция те само от глоби разбират,карат като луди и т.н.т. докато построят прословутата магистрала ще се окаже, че толкова са нараснали автомобилите ,че ще трябва втора .с две думи дивотията ще е вечна !!!

3

Андрей

преди 13 години

И манталитета на БГ шофер трябва да се оправи. Колкото са ни кофти пътищата, толкова са ни лоши и шоферите. Всяко лято, маса селяни се изсипват във Варна и става много лошо за живеене и шофиране. Цяло лято ще снимам *** и накрая ще ги публикувам из международните сайтове, за да знаят какво ги чака чужденците, не само да гледат какво им предлагат тур операторите.

2

Анонимен

преди 13 години

Нека има,от много глава не боли!!! Само да не рекитират отиващите на море!!!! Ще им сговнят почивката !!!!

1

Анонимен

преди 13 години

аз минавам през Ямбол и Средец, пътя като цяло го бива,но поне не е натоварен