391

Samolet No5

преди 13 години

От години време се очакваше нашите продажни политици да направят тази мизерия и ето натам отиват нещата

390

нико

преди 13 години

Пак говориш глупости. Колко оръжейни сделки се слкючват след изложенията, а? А ядрения потенциал не е ли достатъчно възспиращо и достатъчно евтино! Не стават, ама и с Грузия показаха, че не са по-зле от хамериканските *** и хамериканците само гледаха.

389

Анонимен

преди 13 години

Това е извън съмнение.

388

за 382

преди 13 години

Я по малко да лъжеш - купихме си 2 ескадрили Миг- 29 1988 май беше, а германците искаха да ни подарят 40 Миг -49 преди 7-8 години........... но нашите умници отказаха

387

пилот

преди 13 години

f-16 са много по добри от миг-21

386

Анонимен

преди 13 години

Изобщо не става въпрос кои самолети са по-добри, а за какво ще ги ползваме и какво можем да си позволим. Така че излишно си чешете пръстите.

385

Българка

преди 13 години

Нямаме нужда от такова старо оръжие. Руснаците показаха по-мощни самолети на парада на 9 май тази година.

384

Анонимен

преди 13 години

Не смея да напиша кво мисля....големия брат ме гледа...и си записва...пък и не знам къде ще е новото белене за инакомислещи...но и това ще мине. Ахм. Квото и да правят, ще мине и тяхното време.

383

Анонимен

преди 13 години

на голо дупе чифте пищове, поне боб да бяхме купели че да пърдим за газ

382

ss

преди 13 години

ni6to, nie sme sviknali da varjem s tel.

381

Манго

преди 13 години

На тези F-16 е калпав чугунят и него приемат на вторични - същото като и с Т-34 - само проблеми.

380

еди кой си

преди 13 години

как ще построиш завод за компютри с парите на военното министерство? като не разбирате, просто не коментирайте, защото дразните! миг-овете бяха добри, ама за онова време, не отговарят на сегашните изисквания и стандарти и вместо само да плащат ремонти, по-добре нови да вземат. т.е. Eurofighter нищо, че е по-скъп

379

смях!

преди 13 години

Вместо да вземат от СААБ няколко Грипена,тея *** пак ше пазаруват скраб...Майно льо!

378

Анонимен

преди 13 години

mig- 29 e sto puti po dobur ot taq tro6ka f- 16

377

НВ

преди 13 години

И аз това се питам. При положение, че си имаме самолети - от какъв зор ще купуваме други??? Да си изтеглим контингента от Афганистан, Ирак и незнам си къде още и ще има пари за нови изтребители, не стари... но за какво ли са ни - за война ли се готвим??? С парите по-добре да си построим нав завод за компютри - по-голяма полза ще имаме... Или да си достроим АЕЦ Белене - без да търсим чужди инвеститори. Ползата пак ще е по-голяма от старите самолети. "Акъл-море, глава-шамандура" казва народът...

376

Анонимен

преди 13 години

За ББ е по-доре да си плати членския внос за НАТО с бракувани американски самолети.ХАХ-овете готови да плащат. Да, ама не с мойте пари бе ***!!! Пари нема, питай Цар Боко.

375

димитров

преди 13 години

"Тези машини, които наскоро бяха модернизирани, ще могат да се използват до 2030 г. През 2012 г. обаче се предвижда да спре употребата на изтребителите МиГ-21." - това не Ви ли напомня историята с 3 и 4 реактор - нещо , което е годно и надеждно до 2030 да го захвърлим и да купим друго захвърлено нещо!!!

374

Анонимен

преди 13 години

СВЪРШИ ДАЛАВЕРАТА С ПРЕОБОРУДВАНЕТО НА СЪВЕТСКИТЕ ЩАЙГИ-"МИГ", "СУХОЙ" И БРАКУВАНИТЕ РУСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ!ДАЛАВЕРАТА СЕГА Е С БРАКУВАНИТЕ ЩАЙГИ F16.ДА ПОКРИЕМ БЮДЖЕТА НА ОБАМА, НА НАС ПАРИ НЕ НИ ТРЯБВАТ.ДА ГО ДУХАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ, КОМУНИСТИТЕ И Б-Я. ПАРИ НЕМА, А ЗА ВАС НЕМА И ДА ИМА.НИЕ СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ. ОТ НАС И ББ ПО-ГОЛЕМИ НЕМА.

373

xax

преди 13 години

Колко СУ-47 има руската армия ве гений. Те самите си знаят, че армията им не става и се крепи само на ядрени ракети. А тука некви русофилчета си пазаруват вече руски самолети. Те не ги правят масово, а по 1-2 прототипа, за да показват инженерна мисъл. В НАТО сме - който иска да прави пак Варш. договор да говори с Русия и бившите републики и да измислят нещо. Руснаците колко пъти да докажат, че не стават, за да го приемете, а ???

372

карго

преди 13 години

Все пак тези самолети ще се ползват само като частен превоз, няма да се харчи много за боеприпаси за тях.