12

Анонимен

преди 13 години

Правите сензация на гърба на едно болно момиче. Браво на вас.

11

Анонимен

преди 13 години

ае мааму големи сте българи! Ми напишете ПОНИЧКИ вместо ДОНЪТИ!

10

ottoman

преди 13 години

dai Boje da se opravi gorkoto momichence.... ama se radvam che pone organite i sa zdravi

9

Анонимен

преди 13 години

do tova vodi GMO,stranni bolesti v GMO darjavi

8

Анонимен

преди 13 години

До 3 - внесто да се чудите как да не ядете си размърдайте дебелите *** - движението убива сланините!

7

Dan

преди 13 години

Прочетох статията от любопитство и смятам, че това са волни съчинения по картинка от сорта на "...руският учен Генадий Улюмов от Университета в Илюмск откри петото измерение", даже и картинката не отговаря на разказа, но евала за фантазията. Не коментирам има ли такава болест или не просто според мен статията е "баластра"!

6

луд фен на Rаммstein

преди 13 години

ако си жена говори за себе си хахаха на диета хахаха дреме ми ни диети ни пости, квот когат мисе яде си го ям... яде ми се пица ям пица, яде ми се свинско месця ям си. а момичето да е живо и здраво и много успех да има в живота

5

444

преди 13 години

Мога да кажа само - горкото момиче. Това си е истинско наказание, защото по този начин не може да се живее нормално. Нито една от двете крайности не е за завиждане и не е здравословна.

4

ined

преди 13 години

Тази ако беше прасе, отдавна да са и теглили ножа. Да го храниш и да не наддава - "Малкия слон от Странджа планина" от филма "Господин за един ден" :)

3

Анонимен

преди 13 години

Не знам дали да и завиждам или да и съчувствам. Да можеш да си хапваш къквото и когато си поискаш си е цяло щастие. А повечето от нас цял живот сме на диета гладни и цял живот дебели. Живот.......

2

do 1

преди 13 години

107 килограма малки ли ти се виждат това е доста над нормата ,ако не си 200 см висок!!

1

Хуан Минглу

преди 13 години

Аз пък плюскам по три поти на ден, обаче обилно, за три дни опатквам цял буркан Nutella, вафли, шоколади, сандвичи, пък повече от 100 - 107 килограма не качвам ;)Иначе на момичето никак не му е леко, крайностите не са за предпочитане, дано да е живо и здраво дълги години!