36

Нина

преди 13 години

Ами така е, жестоката екзекуция на семейство Розенберг, Абу Гдариб, Гуантанамо, където с години лежат хора без съд и присъда и този случай са доказателство, че никой от нас вече няма така смело да може да изкаже свободно мнението си. Откъде да знаем, че няма да влезем в списъка на ЦРУ, както влязоха много други невинни хора? Вече никой никъд не може да се чувства в безопасност.

35

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Оня сърп от мосфилм на колхозничката - така ти е набит отзад с ***, че и колхозникът не може да ти помогне......Хайде рускините в България да си гледат магистралите и да не се мешат, където не им е работа!!!...

34

гербави, чужди агент

преди 13 години

А кога ще бъдат публикувани имената на всички гербави, чужди агенти, действащи на българска територия срещу България? Кога ще бъдат заловени и съдени те?

33

Нина

преди 13 години

Абсолютно е така, мерси за мнението. Лошото е, че някои хора са като овце и вярват на пропагандните им филмчета-как хамерите спасяват Света от "лошите", мисля, че по пропаганда вече надминаха и Нацистка Германия. А още по-*** е, че нашите политици са като ветропоказатели, важни са интересите на хамерите, а не на родината, ето защо бе посегнато на здравето, за болни няма пари, но за да си играят на война в Афгана има-увеличиха контингента. И това ако не е измяна към родината..

32

селянин

преди 13 години

Мама му и ГМО какви чудеса прави.

31

Мерц

преди 13 години

Защо ли!? Ами силният на деня си налага правилата и той е винаги прав. Бедния и невъоръжения винаги може да се окаже "нарушителя" на правилата, които са написани от силния. Много е лесно да се обяви една слабичка страна, притежаваща петрол, в тероризъм и да бъде нападната, за да се източи петрола.

30

Вашингтон

преди 13 години

Стига с това "опс, стана беля", че се оказахте по големи нарушители на свободното слово и от хамериканците. Тези псевдо правила (демократични) не позволяват да се говорят истини и да се изразяват свободно човешките емоции. Трябва да си стоим покороно в "матрицата" и да пишем неща, които ще се харесат на тези, които си измислят някакви "демократични" рамки. Май се опитвате да накарате хората да спрат да мислят, да спрат да говорят и да се радват, че живеят в демократични общества. Мда, ама не!

29

Нина

преди 13 години

Хамериканските филми са за ***. Там се извършват убийства и насилие в името на правата на човека и мира. Неща, което взаимно се изключва. Хамерите са добрите, а другите са лошите, но никой не се запитва защо хамерите трябва да са добри, а останалите лоши? *** бози, с които цял свят се шегува и гледа с насмешка на тях.

28

Анонимен

преди 13 години

Естествено, че са угрижени, Русия се бори за демокрация и правата на човека. Тези хора са обвинени неправилно за връзки с РФ. За какъв комунизъм /по-правилният термин е социализъм, но на неграмотните им е простено/ има в Русия? Извинете, но вие живеете някъде в 70-те на миналия век и Вашето място е там. Тежко и горко им на неадаптивните като Вас!

27

Мъно

преди 13 години

До герб: От къде ли произлиза корена на омразата ти към рашъните? Май холивудската промивка на мозъци те е засегнала сериозно.

26

Анонимен

преди 13 години

Трябва да опазим демокрацията от империята на злото. те са заплаха за всеки един свободномислещ човек на тази Земя. Който се осмели да каже истината за хамериканската империя попада в черния списък на ЦРУ, скоро немското разузнаване успя да спаси техен гражданин от хамерикнски килъри изпратени в Германия да го отстранят физически.

25

Анонимен

преди 13 години

и от къде Външното министерство на Русия знае какви действия са извършили тези граждани или просто са ужасно са се огрижили за американските граждани :)))***, що ревете кат настъпани бре за хамериканците :)))

24

Нина

преди 13 години

Изглежда, че никой, в нито една точка на Света не може да се чувства в безопасност, никой от нас май не е застрахован, че няма да бъде обвинен в антиамериканска дейност, арестуван, тикнат в Гуантанамо, Абу Гдариб, друг затвор и накрая поставен на електрическия стол. Тези извършват арести във всяка една точка на Света. Да цари свободата на словото.

23

Карина

преди 13 години

ей ся пък "славянска цивилизация" :))))Рубладжиите умора няма в простотиите си :))))

22

Анонимен

преди 13 години

САЩ-държавата, която най-често и жестоко нарушава правата на човека!

21

Нина

преди 13 години

От бивши каубои, които до преди по-малко от век бяха масово неграмотни /те сега не, че са много грамотни/, катериха се по дърветата и се гърмяха, избиваха индианци и извърши един от най-страшните геноциди в историята на човечеството, какво може да се очаква. Пък и нека да не забравяме екзекуцията на Джулиус и Етел Розенберг, въпреки огромните съмнения, че съдебният процес е бил манипулиран Семейството е пратено на електрическия стол, въпреки че бяха невинни.

20

ПЕТЪР ВЕЛИКИ

преди 13 години

САЩ И АНГЛИЯ ГИ СВЪРЗВА АНГЛОСАКСОНСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ ГИ СВЪРЗВА СЛАВЯНСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! ФАКТ!!!

19

ПЕТЪР ВЕЛИКИ

преди 13 години

ПРИСМЯЛА СЕ КУКАТА НА КРИВОТО ДЪРВО!! ТИ МАЙ СИ ХОДИЛ РЕДОВНО В СЕЛСКОТО УЧИЛИЩЕ!

18

nickned

преди 13 години

До *** ГЕРБУважаеми *** Руснаците НЕ са САВЯНИ те са ВАРЯГИ скандинавски народ. Някой не е ходил в селското училище редовно май?

17

ПЕТЪР ВЕЛИКИ

преди 13 години

ХАСАНЕ, ОТИВАЙ ДА СЪБИРАШ СЪЧКИ В МАХАЛАТА И ПОСЛЕ БЕГОМ ДА ПРАВИШ МИ МИ НА АХМЕД ДОГАН!