8

nana

преди 13 години

Вече повече от4 год. съм свидетел на качеството на образование в СУ!!!Да не ви казвам колко пропуснати лекции има за неявяване на преподаватели,или какво е отношението на административния персонал към студентите - пълна скръб!Какво да е образованието в една държава която кара вече 20 год. на автопилот - пълна трагедия!!!Ипосле реват за студенти....

7

Анонимен

преди 13 години

казаха ти ,бе, човек,има пари само за постна пица ! каква пастърма сънуваш ? ти към нея и червено вино ще искаш. ама пастърмата и виното се заделят за фонд "соц.слаби магистрати"...примерно.

6

Знаещ

преди 13 години

а какъв наплав очаквате, явно сте забравили каква раждаемост имаше преди 19 г., сега няма кандидат-студенти, а и Б-я се превърна в страната на университетите, защо не разчистиха толкова нелигитимни , измислени ВУЗ-ове си функционират и бълват специалисти, куцо, кьораво и сакото с диплома да висше образование,

5

МУСТАФА

преди 13 години

Този е слаботоков. Вчера го гледах в някакъв репортаж, за пеене на някакви Тибетски мантри обясняваше.........Дано поне на него му е било ясно, какво всъшност е искал да каже.

4

Анонимен

преди 13 години

Тя държавата дори да дава за пастърма, вие пак ще си купувате кренвирши !!! Разликата в цената ще прибирате вие от ректората !!!!

3

Жоро

преди 13 години

Ако не беше мръсен *** бих ти повярвал...Но уви ..... За какво финансиране говориш бе *** като 2500 човека от физическия факултет например обучават 30 студенти?Е да,разбирам те-при комунизма нямаше мениджмънт,само петилетки!

2

ФФ

преди 13 години

Илчев вече си има нов прякор - Ваньо Пастърмата

1

гладен студент

преди 13 години

Дайте малко пастърма и на бедните студенти.