247

Анонимен

преди 13 години

Тц тц тц..на толкова години станах и едва сега разбирам, че храм-паметника Ал. Невски бил символ на демокрацията... Се си мислех, че това е Бачковския манастир...

246

До 251

преди 13 години

Ми явно си много заблуден човече ,метъл музиката е за хора с крайно отношение и е протест срещу догмите в обществото.Този симфоничен метъл за който говориш - не е социялна музика , а се разправя за приказни герои.Иначе *** има във всички слоеве на обществото не само в чалга и метъл.

245

Анонимен

преди 13 години

Общото между чалгата и бати Бойко е, че и двете не ни действат здравословно. Докъто чалгата ограбва душите ни, бойко съсипва телата ни с глад и мизерия.Тътпелив и издръжлив народ сме значи...щом ги търпим....още!

244

kano

преди 13 години

stom kato se haresva edna muzika tia e slusna i populiarna kak se kazva njama znachene a bulgaria e opredelena za pop folk darzava ot .roitrers.

243

Анонимен

преди 13 години

Не щеме ний чалгари, не щеме ний метали, най-искаме нормални хора със здрав разум и истински чувства, а не клиширани "Ей-човци"

242

Евалла!

преди 13 години

Снимката е мноо добра! Подхождат си като дупе и ***.

241

хаха

преди 13 години

Половината от Българите обичат чалга. Другата половина обичат хеви метъл.Това прави всички.Тогава кои са злобарите дето не могат нищо и т.н.?

240

Анонимен

преди 13 години

Ей е поредното клише.

239

Nina

преди 13 години

до:briganteТи ли си най-истинския мъж?Тука други няма ли?

238

анонимен

преди 13 години

Следващия който ще трябва да му помага е Господ!*** не знам тоя комунист дали знае да се моли?

237

Анонимен

преди 13 години

Напротив съобразят се, защото преди да станат велики, бая са изчели и запаметили на изуст. Преди да се нарушат правила трябва да се знаят "Ей", само такива като теб си остават в *** на посредствено ниво.

236

Ей

преди 13 години

До 253. Пиша го както го чувствам. Граматиката не регулира чувства. Даже велики поети не се съобразяват с граматиката, българино.

235

човек

преди 13 години

Човек, "Българите" се пише с малка буква ... това не е английски ... както и да е, няма да се научите

234

za 231

преди 13 години

Истинските мъже може и да забършем някоя от силиконова перхидролка , но само дотам.......... оставяме на богатите чичковци да им плащат сметките, женят за тях, ревнуват и пр. :))

233

Анонимен

преди 13 години

Ей, тъплю, днешния метал и чалгария е пълна свинщина, а качествените хора какво да правят оставят извън тази гнусна комина. Радвам се, че не слушам нито долнопробна чалга, нито средностатистически метал, защото трашметъла в Америка създаден за ***, това тяхната чалга, затова те са в кюпа наедно гнусна чалгария и *** метал, от метъла оценявам високо само симфоничния и оперния метал всичко друго е шкарто, създадено за тълпата. Да гният прасетата, които по-далеч от *** си не виждат.

232

ЧЕ ГЕВАРА

преди 13 години

Какво пъшкате,бе хора?Недейте се чуди,братя и сестри-цялата ни власт не е нищо повече от сводническа ***,която прави България от нация със култура и постижения,във евтина ***!Не съм ли прав?

231

H8C0RE

преди 13 години

235"Ние сме болен продуктна своето време и вашия труд......славеят на Славейков паниран е по-сладък,а ваш'то сърце се разтваря в чинияза "сръбско", "хеви метал" и гроздоваракия."------------------Човек със анцунг грухти през града,с дебел пръст ме сочи на свойта свиняи те любезно на смърт ме осъждат,а своето семе в "Москвича" развъждат.

230

потресен

преди 13 години

Светле, преди да обсъждаш другите защо не погледнеш себе си? По принцип "не знам" не е една дума, а подлогът в изречението се членува с пълен член. Вместо да плюеш Кремена основете с нея "Клуб на неграмотниците". От качеството на коментарите в този форум мога само да предположа, че ще преуспеете.

229

Анонимен

преди 13 години

В тази статия тезите са грешни. Който е живял по времето на комунизма и не е бил почитател на "сърбежите" (единствената чалга тогава) знае за какво говоря.

228

Ей

преди 13 години

Половината от Българите обичат чалга. Другата половина обичат хеви метъл.Световнвно ниво изрълнители на хеви метъл идват в България за да слушат чалга.За да се снимат с чалга певиците. Кръгът се затваря. Извън него остават злобарите. Нищо не знаят, нищо не могат, нищо нямат... скърцат със зъби. Критикуват чалгата за да се издигнат "интелектуално".