50

НИНО ИЧИЌАЕВ

преди 14 години

Процесът срещу Спаска Митрова е показателен. Той е предупреждение към всички, които се чувстват българи в Македония.Скопие наказва Митрова, защото тя не се страхува, а държавата Македония се крепи страха.Пресъдата е донесена от централата на УДБА в Белград а съдот в Кавадарци само я обйави.

49

123

преди 14 години

В Ливан надали са и взели детето защото е българка както е случаят със Спаска. Ливанците не скачат по площадите и да викат "***-татари" "Смрт на бугарите" и др. такива нали. Просто няма база за сравнение.

48

Анонимен

преди 14 години

Добре де, проблемът и не е личен, обаче познавам жена, която беше омъжена в Ливан и имаше почти същия проблем. Съпругът и почина и роднините му не и даваха да си вземе детето, момченце и да се прибере в България. Обаче някой да е писал за това? Не, нали. Защото не става дума за Македония.

47

Анонимен

преди 14 години

Няма нужда македонския "независим" съд вече го направи.

46

САМУИЛ

преди 14 години

Спаска Митрова не е единствената преследвана българка! Членовете на нерегистрираната българска партия Радко са подложени на подобни преследвания, гонения, тормоз.Да бъде пратена българската освободителна армия да освободи поробените ни братя от окупаторите -сърбомани! През 1941г ги освободихме, дойде времето пак да ги освободим. Времето на дипломацията свърши. Да тръгват танковете и МИГ-овете! Свобода за Западна България(Македония). Стига сме си мълчали, докато нашите братя гинат по затворите

45

Сашо

преди 14 години

до 39:Сърбите и Македонците ще се самоунищожът в шувинизма си.Напоследък наблюдавам подобни процеси и в Израел.

44

хи хи хи

преди 14 години

направете и на Спаска един голям паметник на центъра в София

43

Антон

преди 14 години

Пълна подкрепа за госпожа Митрова.Скоро ще дойде ВИДОВ ДЕН за злосторниците.Българските институции да организират задочен съдебен процес срещу така наречените съдии в Гевгелия за антибългарското си поведение-обиди срещу българия и българката и национално предателство. Съд за виновниците в задочен процес!

42

123

преди 14 години

Ми кажи им на сърбоманите в Скопие да спрът да тормозят българите в измислената им държава и нама да гледаме "сапунени опери".

41

Анонимен

преди 14 години

Нищо лично против Спаска, ама личната и история се превърна в международен конфликт и вече взе да дразни. Не е нито първата, нито последната жена с подобен проблем, но защо направиха от нея едва ли не национална героина така и не разбрах. Пожелавам й да успее да си вземе детето и да е щастлива, обаче стига вече с нейните истории. То това заприлича вече на сапунена опера!

40

:)

преди 14 години

Че чети световна история, като искаш други гледни точки. Точно от македоноиди не ти препоръчвам да учиш история. :)

39

Сашо

преди 14 години

Между другото ,жителите на с.Българево са преки наследници на калиакренци.След чумна епидемия и след това земтресение,хората от някогашния град и крепост Калиакра се преселват на 7 км. от носа .Оцелелите 5 или 6 рода създават село Българево.В гр.Комрат Молдовия има улица Каварна ,град Комрат е почти изцяло "гагаузки".

38

dr Mengele

преди 14 години

може и да си прав. Само че какво ще получи EU от продажни македонци, дето само заради тоя BG pasos не се определят като македонци

37

Анонимен

преди 14 години

НЕКОИ СЪРБОМАНИ ГИ СЪРБИ, СЪРБИ И СИ ПРОСЯТ ШАМАРА. ЗАЩО НЕКОИ БЛАГОЕВГРАДСКИ *** ПЪТУВАТ ВСЕКИ ДЕН ДО СКОПИЕ, ЗА ДА СИ ВЗЕМАТ ХОНОРАРИТЕ СРЕЩУ АНТИБЪЛГАРСКИ ПИСАНИЯ ПО ФОРУМИТЕ. ТАКИВА БИЛИ БЪЛГАРИТЕ - ТАТАРИ, А КАКВИ СА СЪРБОМАНИТЕ В СКОПИЕ - ***, КОИТО БЕЛГРАД ИМ Е ЗАПОВЯДАЛ ДА ЛИКВИДИРАТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ВЪВ ВАРДАРСКО. И НАКРАЯ ПОДЛИТЕ СЪРБИ КАКВО ГИ ЧАКА - АЛБАНЦИТЕ ЩЕ СТИГНАТ ОТКЪМ КОСОВО И ОТКЪМ СКОПИЕ ДО ПОКРАЙНИНИТЕ НА БЕЛГРАД.

36

Клара

преди 14 години

Истина е, че нашата българска история е пълна с неяснотии и измишльотини, но това не ни пречи да се милислим за велики. "*** татари " напиши това нещо на български, не всичко се разбира. Все пак има българи, които искат да прочетат и друга различна гледна точка от общо приетата.

35

Анонимен

преди 14 години

Тия от как разбраха, че не само всичките им "национални" герои са българи, ами и бившият им министър претседател е българин направо газ пикаят.

34

до 30

преди 14 години

така наричаните гагаузи, са може би най-трудолюбивите българи, районите на добружда изхранват цяла Б-я с хляб, няма по-любезни и гостоприемни от тях

33

Анонимен

преди 14 години

Тебе пък каква ДС те тресе. Момичето е на 20 и няколко. Кога е била агент? Преди 89?! Или може би са я вербували още в детската градина. И изобщо от къде ги измисли тия? Ако имаш доказателства, ОК, покажи ги, ама иначе да говориш ей така на изост, просто е смешно. Извинявай, ама и аз мога да си съчиня каквото си искам. Въображение не ми липсва.

32

БГ

преди 14 години

Не е и нужно. Достатъчно е, че Гоце Делчев го е е направил. Както и всичките ви "македонски" герои.

31

Анонимен

преди 14 години

Ами, моето момиче в случая сама си си виновна. Как искаш съда да отсъди в твоя полза като ги обиждаш? Не казвам, че нямаш право, сигурно имаш, ама трай си. После с приятели и роднини си коментирайте каквото искате, ама в съда трябва да си по-ниска от тревата и по-тиха от мишка. И аз водя едно дело 10 години вече и според мен съдята е пълен к...н, ама да не съм луда да му го кажа! Нали после ще го получа апартамента га цъфнат налъмите.