188

Анонимен

преди 13 години

Прав е - изчезваме, и парадите на *** са още едно доказателство за това!

187

епикур

преди 13 години

Хората в китай не живеят те съществуват,китай и америка са за изпаряване с лазер на чукчите

186

н

преди 13 години

Земята може да изхрани три пъти повече население от сегашното но не и с американската идиология.Трябва да се взима пример от Китай.

185

ринго

преди 13 години

ницше има теории за хигиената на човечеството и то твърдо ги изпълнява -тук война там малко ебола тук малко други войнички и конфлитчета.Бъдете спокойни братята американци само за това работят-вижте всеки ден колко иракчани си отиват от този кантар Земя скороще подгонят и други нации да не тежат

184

стефко

преди 13 години

проблемът идва от "образованите" и "богатите". преди да хвърляш с лекота вината на най-слабите и бедните, запознай се с малко статистически данни. виж кой консумира най-много от ресурсите на земята, кой я замърсява най-много и ще видиш, че мнението ти е диаметрално противоположно на истината.

183

epikur

преди 13 години

Франк Фенер е виновен,защо е махнал болеста тя лекуваше планетата от хората

182

по-реалист

преди 13 години

да се скрият черногледите като тебе... това трябва да се случи...

181

до 186

преди 13 години

Много трябва да си плосък, за да кажеш, че има еволюция, но това май стана ясно.Има само нещо като микро-еволюция. Т.е. възможна е известна промяна в рамките на един вид. Но макро-еволюцията е невъзможна. Т.е. невъзможно е от един вид да се образува друг.

180

Цици

преди 13 години

Голем праз!тъкмо да си отдъхнат Земята и останалите живинки от нас

179

CAnte

преди 13 години

човешката цивилизация няма да успее да се справи с демографския взрив и необузданата свръхконсумация.Толкова простичко и вярно.чета някои от коментарите и за пореден път си казвам колко прав е бил Ян Хус на кладата.Вие не но вашите внуци ше реват.Те ще усетят ножа до кокала проклинайки ви че тогава не сте направили нищо!

178

za izvunzemnite

преди 13 години

Znaesh li, che shumerite sa znaeli poveche za slunchevata sistema otkolkoto nie znaem dnes. I che NASA e dokazala pone 5 tehni tvurdenia. Naprimer na koi planeti ima voda, na koi ima led, kolko e razstoianieto ot Zemiata do lunata ... Shumerite sa jiveli 30 veka predi Hristos. I na izlojba mojesh da vidish kamuni sus izobrazeni na tqh raketi. Sam si otgovori dali e veroyatno da ima izvun zemni. E, v Gorno Nanadolnishte oshte ne sa idvali sigurno ama...

177

Анонимен

преди 13 години

проблема е че хомосапиенса като изчезне, няма кой да плаща социалните на "индоевропейците". е тогава ще видят зор...

176

Зевзек

преди 13 години

Един въпрос няма ли как да изтеглим напред свършека на света, че да ми изчезне и ипотеката, ами така де, банките да не би да са вечни??????

175

реалист

преди 13 години

Изтичането на нефта в мексиканския залив е началото на края. Това е ЧЕРНОБИЛ на 21 век.Ураганите ще станат още по-силни, ветровете - по-яростни, наводненията - опустошителни.Какво още трябва да се случи, за да се кротнем най-сетне?

174

ivan

преди 13 години

95 godishen psihopat

173

Hans Rus

преди 13 години

Поредният изкукуригал учен... Какво да прави на 95 години освен да съчинява глупости. Един като него преди време бълнуваше че извънземните са навсякъде между нас - може би е гледал "Men in black" и си е помислил че е истина...

172

Анонимен

преди 13 години

ох дано да изчезне

171

Анонимен

преди 13 години

споко слабите ще изчезнат а дебелите ще отслабнат и ще бъдат изядено от *** и значи само те ще останат

170

godlike 2ро включван

преди 13 години

Много трябва да си плосък, за да кажеш, че няма еволюция, но това май стана ясно .. Клетките имат способността да се адаптират според средата, сиреч дори някои от основните фактори да се променят, клетката има вероятност да се самоприспособи, като измени функциите си. А относно еволюцията тя винаги е била пирамидална т.е. тези на върха са с най-голям шанс. National Geographic Rulzz ;)

169

един

преди 13 години

Аз пък съм напълно съгласна. Не знам в какъв период ще се случи, но не може Земята да изхрани толкова много хора. И проблемът както винаги идва от нискообразованите и бедните. Те раждат прекалено много деца. И едно време е имало висока раждаемост, но повечето бебета са умирали, колкото и гадно да звучи. Пък и войните са били естествен начин за регулиране на броя на населението. С напредването на медицината, населението все повече застарява и по този начен се и увеличава.