41

Анонимен

преди 14 години

Begai za tyrciq ili izrael!!!!!!!!!

40

работещ

преди 14 години

Ако Козлодуй е печелел 900000 на година, това е нищо. Сметката ще трябва да я правиш ти, ако можеш. А България е червено-селска от 1944 г. насам, от 70те год. на 20 век - неспасяемо червено-селска. Преди 1944 г. е била селска, без това никак да е ненормално. Пак не разбрах, на АЕЦ Белене кое ще му е българското, ако стане така, както искат съветите.

39

1111

преди 14 години

Козлодуй печелеше 900000 на година!Ти си направи сметка за Белене.Бойко иска да направи селска България и това не трябва да се допуска.Това не е нормално

38

Антиклакьор

преди 14 години

Младенов доказано е чужда ***!Така че мили българи оставете всяка надежда нещо хубаво да се случи на нас българите с тези национални предатели.

37

...

преди 14 години

Не знам за Младенов, но съдии, данъчни и митничари яко дънеха цигари и козметика контрабанда до неотдавна.Дали пък са станали станали съвестни и всеотдайни към бюджета да си ги купуват от магазина...?!?!?

36

работещ

преди 14 години

Бойко работи за себе си. Също като твоите началници. Също като съветска "Русия". А Барак не го мисли, той не е глупав. И той работи за себе си, но му се налага да работи и за съгражданите си. На думи и Бойко така. Впрочем, понеже ги разбираш платформите и петроловозите, кое му е българското на проекта за АЕЦ Белене (ако го сметнем за провален).

35

1111

преди 14 години

Всъщност за кой работи така нареченият първи министър?Защо проваля всички проекти на България без да предлага нови?Като не иска Русия да докара British Петрол(Барак е особено ''доволен ''от тях)но Бойко трябва 1 да му се обясни че 1 платформа няма нищо общо с петроловоз!

34

Анонимен

преди 14 години

това е най калпавия министерски съвет от 90година

33

горчо

преди 14 години

Голямо спокойствие ни напада братя българи Дянков ни успокои за кризота Цецо за престъпноста , Тотю по социалните ни придобивки Анчето-Марчето за здравеопазването. Абе министерски съвет съставет от най-големия успокоител , естествено се състои от успокоители. Ама народ глупав все повече се тревожи за глупости. Високи цени на тока ,на газа ,на парното....исе тревожи вместо да слуша и да ръкопляска.

32

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Ако е само за диалог - може...

31

im

преди 14 години

Защо да ме успокоява - аз се успокоих, когато Борисов отряза двата СМЪРТОНОСНИ за България руски проекта.Да е жив и здрав .

30

кокал

преди 14 години

Вярно, че било мартеничка. Щъркелите му донесоха ново министерство, че още си я държи да не му се обърне късмета...

29

българин

преди 14 години

Храненичета на ДС са. Другият проблем е, че са ***. Третият, че са нагли. Четвъртият, че са суетни. Петият, че са лакоми. С две думи - "бивши" комунисти.

28

кокал

преди 14 години

Може би щото е последовател на Кабала, го гърмяха в Кербала.

27

Не бе

преди 14 години

Не,тва е мартеничка,нещо му зе губят 3 месеца.Виж попгледа.Кат след запой!

26

кокал

преди 14 години

Абе, тоя наистина си е сложил червен конец :)Да не е кабалист!?

25

анонимен

преди 14 години

до българин правилно,защо ли пред очите ми изникват личните ДС дела на Виждито и Божидарчо?

24

Martin

преди 14 години

и мисля, че диалогът ни е много добър в момента,...Napomnq mi pogovorkata za puikata det mislila mislila pak umrqla haha

23

Азъ

преди 14 години

Е как няма да е добра!!!Нали още си стоят червените телефони и петолъчката си работи:-))))

22

българин

преди 14 години

Кои бяха социалистите, че забравих. Серьожката, Медито и царо ли?