178

Жена

преди 13 години

Дано

177

трик

преди 13 години

Честито! Това се казва щастие! Аз също си намерих 180 квадрата помещение. Но е гола поляна. Мисля, че ако не вали природосъобразният начин на живот не е лош? да бе! Еми нека се настани жената! Няма цял живот, по квартири да тича? Нормално е да си има апартамент. това, че е голям, е заради новата мода, излязла по света - сауна, масажьори, бонзай, и т.н.. Все пак е шефка на парламент? Ако и дойдат на гости от ес, няма да ги покани на кафе, в кварталното барче, я?

176

пешев

преди 13 години

Тази и шефът й Боко Тиквата скоро ще живеят в помещение 1.80 на 1.80 с безплатни раирани костюми. Мамка им. Тази Цурка превърна НС в тезгях за лобизъм и далавери - то не бяха закони за ГМО, за културните ценности, за наркотичните вещества, за лова, за нотариусите, които обслужват лични интереси.

175

Цецка с дебелия гъз

преди 13 години

За това избрахте ГЕРБ овци български,за да живея добре аз и партийните другари от ГЕРБ,а вас кучетата ви яли,защо сте ни вие си свършихте работата издигайки ни на гребена на властта.

174

гражданин

преди 13 години

тоз дебел ..ъз не се побира в стандартни помещения.Може би от селото,където идва е имала убав двор,да си разхожда бутовете

173

не ги ли е срам

преди 13 години

Да не е на по-специални условия???В апартамент 180кв.м???Баси наглоста бе.Ей хората нямат какво да ядът апък таз нагълка...бех мама и да е жива и здрава.

172

Rabotodatel

преди 13 години

Stajant, pravilen nik si izbral, moeto momche....

171

25

преди 13 години

че какво лошо има в това, все пак е третата след президента и си върши перфектно работата жената! а вие стига сте завиждали ами направете така че и вие да се ширите на 180 кв. ей завистлив народ беееее , няма угодия!

170

Анонимен

преди 13 години

Поредното сиромашко лято за българина....а на по-българите от нас,на народните избраници ще им плащаме масрафа...Първите паднаха в боя, на тях се падна честта - последните станаха първи, те ще *** меда !!!

169

Анонимен

преди 13 години

БРЕ , ЧЕ ГОЛЯМ *** ДА СЕ ШИРИ НА 180кв

168

123

преди 13 години

До 186 Абе когато човек види структурата на партията и авторитарният и начин на управление какво да си помисли ? Кажи ми в комунизма или в капитализма се забелязва култ към личността ?Че са демократи ли ? :D

167

Анонимен

преди 13 години

Имам предвид всички комунисти да си *** майката. И тоя рефрен , че ГЕРБ са комунисти не минава. Това само вие си ги каканижете, щото няма какво друга да кажете против ГЕРБ, освен да ги обвините в комунизъм :))) Нещастници червени

166

Икономист

преди 13 години

до анонимен 174 "Комунистите да умират"-имаш в предвид Б.Борисов,Ц.Цачева,А.Ангелов,Б.Димитров и други около 60 депутати и 10-12 областни управители?

165

Васил Митов

преди 13 години

#180- ЖЕНА- Какво си направила от началото на годината за да имаш такова жилище?!?!?!? Мога ДА ПРЕДПОЛОЖА- ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.Стоиш вече 6 месеца и само се тръшкаш, ЧЕ ИСКАШ такова жилище. Вместо да си проваляш времето и да мислиш само КАК ИСКАШ такъв апартамент (дори и да не е 180кв.) напъни се малко и помисли как да се сдобиеш с такъв!

164

123

преди 13 години

До 174 Абе на теб явно ти липсва умствен багаж ! По закон и се полага да живее в резиденция Бояна. Но тази е толкова нагла и е отказала и е поискала държавата да и плаща наема на жилище до НДК. И проблема не е в големината на жилището, а в това, че 1 година държавата плаща наем и консумативи на нещо което има. Все едно да имаиш 100 апартамента и да живееш под наем хахаххахаявно доста комунвистически бетон имаш в тиквата.

163

стажант

преди 13 години

Тя е един от малкото председатели на народното събрание които респектират останалите народни представители, върши си работата, не е статична .......заслужава да се откроява от останалите не със 180 , а с 280 квадрата, дано аз или някои от вас заслужим подобен лукс с работата си , а не с работната си позиция която заемаме за момента

162

Вежди

преди 13 години

Абе мойта партия, твойта партия.......на следващите избори ще са 700 000 гласа та ако ще да обърнете избирателния закон надолу с корема :)))

161

Жена

преди 13 години

Искам и аз ведомсвено жилище! Може и да не е 180 кв

160

блабла бла

преди 13 години

750 лв. до НДК ??? сигурно е била на някое таванче

159

Вежди

преди 13 години

Аз съм за ДПС, не съм комунист :)