243

niki

преди 14 години

POP-FOLK E ZA PRIMITIVNITE NI SANARODNICI .TOVA NE E BALGARSKA MUZIKA

242

до 251

преди 14 години

да така си и помислих, тогава защо оная фандъкова играе театър? стига с тия пиеси полицейски сега пък и чалга сериали! аман от тая скапана държава! смятат ни за балъци!

241

ха

преди 14 години

надали само трябва само да се плюе по чалгата, пък и това вече не е чиста чалга, тя остана някъде 90год. Чалгата е мода- да в момента, но си е наша собствена! Надали имаме толкова плюене при някоя друга нация, не съм чул някой от немците така да плюят Октобер фест например

240

чвор

преди 14 години

Така трябва...Простите селски, чалгаджийски пръчки, нямат място пред храма! А кой казва че 95 % от населението на държаната слушало чалга?!? Ха-ха! Мадона и ЕйСи\ДиСи разцепиха националния стадион при цени на билетите от ~ 100лв! Металика, Слейър, Антракс, Мегадет, Рамщайн два дни ще изкъртят столицата при подобни цени! Ако някоя от тези с едното име, сложи такава цена на свой концерт, колко хора ке събере?!?

239

чалга-проститутка

преди 14 години

Беше мноооого яку и имаше многу *** чичковци с кинти.Един даже успя да събере три и педесе за да му извъртя една в градинката отстрани...

238

Анонимен

преди 14 години

Ще се справите с *** утре по това време, чалгарите и *** сте си братя и първи дружки - И едните и другите слушате "музика за душата" от Ориента и мятате гюбеци по масите...И дано Бог накаже чалгарите за това, че си позволиха пред най-големия храм в България да си показват пошлостта и ***...

237

Анонимен

преди 14 години

Обаче Глория закри концерта, а тя прави хубава, стойностна музика. Изпълни песента "Елате в България, върнете се българи..." и отчасти компенсира кючеците на своите колеги.

236

хаз

преди 14 години

няма нищо лошо хората да се забавляват, щом им харесва. Трябва обаче да се справим с *** ***, познавам много момичета, които от страх не ходят никъде!

235

Нормален Българин

преди 14 години

До TulskiЗатова и държавата ни е в това окаяно положение - Именно защото чалгата и чалга културата представляват ценностната система на българина. Боже пази България от такава "култура" и манталитет...

234

Do 265

преди 14 години

Дам, това ще бъде най-новата агро-продукция на димитровградския инжиньер.Бас държа, че ще бъде доста по-поносима от воя на проститутките снощи...

233

Анонимен

преди 14 години

Сега какво следва... концерт пред министерството на земеделието с акомпанимент на трактори и специално внесени крави от провинцията?

232

Do Захари

преди 14 години

Абе вуйче, това дето си го написал според теб на български ли е?Човек само като ти прочете квалитетното "мнение" и му става ясно колко е умствения багаж на средностатистическия чалгаджия. Бегай у маалата да въртиш гюбеци с другите *** и хич не си губи времето тука, брааат'чедчето ми.

231

ЗАХАРИ

преди 14 години

Я МЛЪКНЕТЕ БРЕ ДРАСКАЧИ. АКО ДОИДЕ НЯКОИ НА КОЙТО ДА СЕ СЛАГАТЕ НАВЕРНО ТРИ ДНИ ЩЕ ДЖАНГЪРИТЕ. ТАМ Е ОПРЕДЕЛЕНО ТАМ ЩЕ Е.ФАНДЪЧКАТА ДА НЕ СПИ В КМЕТСТВОТО,ИЛИ И ПРЕЧИ НА СРЕЩИТЕ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ.

230

Анонимен

преди 14 години

пише са БатеНберг !

229

Анонимен

преди 14 години

т. е ще може на Батемберг!

228

НоНо

преди 14 години

Мястото на такива мероприятия не точно там, но нека не забравяме, че навръх Нова Година на почти същото място, джангъра беше на Горан Брегович и компания, на който даже му беше платена не малка сума за проявата.

227

Stoian

преди 14 години

Parvata kra4ka kam zabrana na 4algata e napravena.BRAVO.SAMO RETRO.

226

Прав си, обаче явно голяма част от населението толкова е оскотяла и изтъпяла, че хем псува турците и ***, хем пък гледа всички турски сериали и маха гюбеци. В същото време децата на тези хора от 6-7 клас нагоре ходят полуголи и любимото им занимание е мега пияни да се търкат по прашки в мазни чичовци с пари по кръчми и чалготеки копирайки изпълнителките. Момчетата пък копират *** по клиповете с оскубани крака и бръснати *** и наострена коса на иглички.. И това е т.нар. бъдеще...

225

Анонимен

преди 14 години

Това е музиката на простаците. Иначе си прав за процента им сред българския народ ... за съжаление. Все пак останалите 5% сме си цели 350 хиляди. Пак си е нещо.

224

Анонимен

преди 14 години

Браво,Фандъкова!По-добре късно...!