51

Даола

преди 14 години

Нищо няма да се отрази негативно на работата на депутатите, освен собствената им глупост и недобросъвестност.По-малко мерцедеси, много добре - така ще се разхождат по-малко из страната и ще планират по-добре посещенията си и целите.

50

Анонимен

преди 14 години

Interesno,ako im naptavqt zaplatite 1000 leva,bez previlegii,koi ot tqh she hodi na rabota?Togava she vidim kak mislqt za naroda.

49

и аз така...

преди 14 години

и аз така се возя! на 42 години съм, с висше образование, с умения, стаж, амбиции и интелект, а не мога да се добера до елементарния човешки бит в този ЦИВИЛИЗОВАН свят! Та нима депутатите са по-различни от нас?! Лошо няма в това решение!

48

NAIVNIK

преди 14 години

Pak populisam,te imat spezialno pero-pravitelstveni razhodi i se vozqt s taksita,a sumite hi4 ne sa malko.Pisna ni da ni pravqt na glupazi.

47

ined

преди 14 години

Трябва да е "по 10 депутати наблъскани в Мерцедес на градския транспорт", пък ако не искат да се блъскат могат да вървят пеш или с колело.

46

Анонимен

преди 14 години

Дреме ми за депутатите! Вчера прочетох как някакви *** изнасилили и обрали някаква старица в Ломско, на ДЕПУТАТИТЕ ПУКА ЛИ ИМ ЗА ТАЗИ ЖЕНА, КОЯТО ЩЕ ЖИВЕЕ В СТРАХ И СРАМ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ?! ДЕТО ГИ ЗАЩИТАВАТ САМО ТЕЗИ ***. СПОРЕД МЕН И ЕДИН НЕ ВЪРНИ ПОЛЗА ЗА БЪЛГАРИЯ, НАРОДНО СЪБРАНИЕ НЕ НИ ТРЯБВА, КАТО БИЗНЕС КЛУБ СЕ СЪБРАЛИ ТЕЗИ ЛЕНТАЙ

45

Дедка

преди 14 години

Наистина са много нахални нашите "избраници"! Вероятно злоупотребяват с всичко, не само с автомобилите... Много ще ми хареса да им резнат благинките, защото от момент нататък всяко нещо в + става прекалено. Защо изобщо получават заплати, като ползват толкова "облекчения". За краденето и далаверите изобщо няма да коментирам, че нещата стават дълбоки и грозни.. което навежда на мисълта, че със и без тези коли, само ще си го преместят в другия крачол...

44

Дедка

преди 14 години

Браво на теб - ти сигурно си единственият българин, който знае къде се слага запетайка и навярно си преуспял бизнесмен в Западна Европа?!? Това са пълни глупости - простотия има навсякъде по света... а ти с този коментар на място показваш също огромен умствен багаж и невероятна способност да вникваш във всеки текст:)

43

за референдум

преди 14 години

Срещи с избиратели не се правят с возене в коли.Избирателите пътуват с влакове,автобуси,с лични автомобили.Навсякъде с тях може да се правят срещи.Обикновено депутатите се срещат само с приближените им избиратели,когато има лапане,така,че коли не им са нужни.И в крайна сметка 240 депутати пък изобщо не са нужни.Нека се направи референдум и ще видят ,че народа иска това .

42

Black Beard

преди 14 години

Като пример за висок морал, мога да им предложа да тичат подир някое такси. Ще спестят по 0.69лв за километър.

41

Анонимен

преди 14 години

Специално Стефан Данаилов не трябва да говори защото преди години с кола на парламента ходеше на снимки да се снима във филм

40

бай Петко

преди 14 години

Тъй като,ще останат 65 коли,дано гласуват следващото Народно събрание да бъде от 65 депутата.Няма нужда от толкова хрантутници...

39

Анонимен

преди 14 години

Абе не се страхувайте няма да останат депутатите без мерцедеси , по-вероятно е ние да останем без хляб :)

38

Жо

преди 14 години

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ! Депутатите се отказват от мерцедесите и са се обърнали с молба към Цецка: Да се прокопае малко мазето на Народното събрание в посока към минаващото наблизо метро. Там да се изгради малка, транзитна метростанция за нуждите на Парламента. Метровлаковете няма да спират, а само ще намаляват скорост. Депутатите ще скачат в движение, с изключение на Искра Фидосова, разбира се...

37

Анонимен

преди 14 години

В австрийският парламент имат 6 служебни автомобила!

36

ХА ХА

преди 14 години

малко им е нали ще ни увеличават тока те имат пари по 2000 заплата вземат а ние с 240 как да живеем,,,,

35

народ

преди 14 години

При толкова далаверки и комисионни не са ли нагли да искат и коли да им купуваме. Да блъскат пеша ! Те и обувки не заслужават, по едни свински *** повече ще им отиват !И 240 нещастника са ни много, 100 *** са достатъчни.

34

Анонимен

преди 14 години

Ако си "от далече" и не живееш в България, моля направи ни услуга и коментирай държавата, в която си.

33

Анонимен

преди 14 години

Най-накрая всички депутати заедно=дядовата ръкавичка... :Д

32

Гошо Тъпото

преди 14 години

Имаше един.....работлив дупетат от четата на Ламбо,в предния Парламент,който за една година,беше обиколил няколко пъти екватора от.....пропатувани уж клм.Пълни.....шемети,откъснали се завинаги от ....земното притегляне и зареянинякъде в близкия Космос,естествено за сметка на изгърбения от земни.....грижи,български беден ....народ.