364

Българин

преди 14 години

И няма значение че *** е бил на 14 - хъхрещият *** когато и да го пречукаш, все му е рано.

363

jorkata

преди 14 години

*** си ти бе *** единият е на 22 а простреляният на колко е бе? струва ли си за 1 кг череши? какво ви става бе хора?

362

Българин

преди 14 години

Знам само, че ако беше съседското дете, дядото надали щеше да го гръмне... и какви са тия "деца" - на 22 години, влизащи в чуждият дом посред нощ?Отстрелът на бандити трябва да бъде декриминализиран, гражданите - да имат правото да защитават имотът си с оръжие - тоя дядо заслужава награда, а не присъда.Проблемът е само, че мангасаринът е жив и сега ще го лекуват с нашите пари, вместо да го оставят *** като псе.

361

АМАН

преди 14 години

Правилно..знаеш ли каде са патрулките ми...недостигат хора...от 66 000 души МВР само 22 000 са униформени и то различни звена..пожарникари, охранителна и прчие. Но само ДЯНКОВ за което евала, иска РЕФОРМА в МВР.Ама нънци не се случва, знаеш ли имаше на скоро съкращение в МВР и познай кой съкратиха...ми пак униформени, а тези *** в администрацията на бесни длъжности и заплати пяак са си там...

360

Тервел

преди 14 години

МВР хубаво, че правят акции, дето после ни ги прожектират, но кога ще започнат да се справят с битовата престъпност, тормозеща народа. Тази уж дребна престъпност малко по малко "изпива" хората. Къде са патрулките из кварталите и постоянни проверки на всеки съмнителен "гражданин".

359

Анонимен

преди 14 години

Браво на дедото, кога и в БГ законите ще станат като в САЩ - който нарушава частната собственост да си носи после последствията...

358

Анонимен

преди 14 години

Ако не беше стрелял човка новината ще да звучи така: Открит мъртав 77 годишен мъж, предполага се, че тава въпрос за убийство при обир. Случаят се изяснява

357

АМАН

преди 14 години

В тези времена да! Откаде дедото да знае за какво одват! След като държавата е позволила д асе стига до там сами да се пазим така ще е. Всички сме били деца и сме "крали" череши, ама да ядем, не да продаваме! Евала на дедото, ако всеки мъж със семйство си защитава така собствеността нема да има ни мутри ни дявол. Иначе пишман - защитници много на всичко - високо извисени люде! Ама живота е ОЦЕЛЯВАНЕ, понякога дори и първично! Не играеш ли по правилата му ставаш ЗАЩИТНИК на "онеправданите"!

356

Анонимен

преди 14 години

Медийте да престанат да изкарват *** набези ,едвали не тийнейджърски лудории. Ха...най-лесно е, като влзеш да тарашиш вила и като те збарат да кажеш, че си искал малко череши да си набереш. *** номера. Аз ако съм на 77 години с удоволствие бих им пръснал тиквите.. и да ме вкарат в затвора на тая възрсат за кога?

355

Атанасов

преди 14 години

Въпросът е много субективен и не винаги новината е пълна истина. Дали са прескочили да берат череши или дядото е поредният системно тормозен от вандализъм и обири? Дали те не са предизвикали тези действия. Лично аз предполагам, че това е версията на другото момче. Мисля, че разбирате какво е моето мнение, но както казах това е крайно субективно, ще видим скоро.

354

Анонимен

преди 14 години

Абе *** чети първо... Едно време като деца сме вземали, но пред деня...В полунощ децата спят... и какви деца като единя е на 22?!

353

Анонимен

преди 14 години

Повечето в този форум си правят свободни съчинения и измислят неща, които в статията не пише. Никъде не пише, че става дума за *** / а, това и няма значение/. Никъде не пише, че са и влязли в къщата и са заловени да задигат телевизора например. Единственото, което се казва е, че 22 г и 14 годишен са прескочили оградата и берат череши, а дядото е стрелял и 14год е с опасност за живота. Коментарите си правете на това струва ли си един човешки живот да бъде отнет за шепа череши?

352

EMO

преди 14 години

В кой век живеете, бре хора, стига сте сме се деляли на *** магали и прочие!Съгласен съм, че трябва твърда ръка и закона трябва да се спазва от всички, но за жалост законът е сляп за някои а за някои не е.Нали четете и гледате новините, например за това,че пиян шофьор блънал и убил някого, получана условна присъда, и то не е *** а е българин на това какво му казвате.

351

Анонимен

преди 14 години

Ами по какаво да стреля бе? По черешите ли?Човек бил... като влезнеш в къщата ми през ноща не канен не си човек по моята книжка

350

vlado

преди 14 години

Trqbvalo e da gi celi v glavata!Kato vlizat v 4astna sobstvenost da kradat-taka e ,4oveka trqb va da se za6titava po nqkakv na4in.Spomnete si prez izminalite godini kolko pensioneri bqha ubiti za 5lv ot takiva "nevinni de4ica"

349

jorkata

преди 14 години

Еи голяма злба голямо нещо.Я всеки да се върне малко на зад и да си помсли дали поне вднъж не е посегнал на чужда овошка мисля, че няма такива. А и от днес.бг са едни "при опит за кражба"да крали са с тонове череши.........

348

Шарпи

преди 14 години

Надявам се да осъдят ненормалника с пушката. Как може така по човек да се стреля...

347

Анонимен

преди 14 години

Тоя дето слага минуси на коментарите защитаващи правото на собственост - трябва да го обикалят по 2 пъти седмично "невинни дечица за черешки"

346

pe6o

преди 14 години

Има си врати и звънци, щом прескача дувара на място и това е.

345

лекар

преди 14 години

стига бе хора, аз съм съвсем нормален гражданин - лекар, като деца аз и приятелите ми от квартала колко череши сме яли от къщите на хората, ако ни стреляха до сега да нчма население.... това не е нормално за мен да убиеш дете за някакви кирливи череши